Elephant Pepper Camp

Kenya - Masai Mara

  • Elephant Pepper Camp er beliggende midt i den beskyttede Koiyaki vildmark
  • Campen er lukket to-tre måneder om året, hvor teltene bliver fjernet, så området kan vokse til
  • Afslappende atmosfære
  • Ingen elektricitet

Elephant Pepper Camp tilbyder luksus med en snært af traditionel safari - en spændende camp, hvis man gerne vil opleve dyreliv helt tæt!

Campen består af 7 grønne kanvas telte med udsigt over savannen. Hvert telt består af et soveværelse og et en-suite badeværelse med traditionel safari brusebad og toilet. Til hvert telt hører desuden en veranda med hængekøje. Er der tale om en bryllupsrejse eller en familie findes der et særligt, lidt større telt med plads til fire personer. På Elephant Pepper Camp bliver man et med naturen og har mulighed for at slappe 100 % af uden køretøjer, elektricitet eller larmende generatorer. Aftenen tilbringes rundt om bålet efter en dag fuld af safarioplevelser. Man fortæller historier, nyder stjernehimmelen eller lytter til hyænerne, der er på jagt lige i nærheden.
Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Bemærk: hotel sælges kun som en del af en samlet rejse inklusiv flybillet
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.