Rejser til Laikipia

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    juni - marts

  • Tidsforskel

    1 - 2

Laikipia ligger ca. 3-4 timers kørsel nord for Nairobi eller ca. en halv time med fly. Det er oprindeligt et landbrugsområde, som i dag delvist bruges til safariaktiviteter.

En del gårde satser stadig udelukkende på landbrug mens andre nu kun beskæftiger sig med safari. Enkelte kombinerer safari og kvægbrug. At safariområderne er privatejet giver flere forskellige muligheder for at opleve dyrelivet, f.eks. til fods, på kamelryg eller til hest.

Ewaso Nyiro floden løber gennem Laikipia, og desuden er landskabet præget af bjerge, søer og sletter.

Af dyrearter, som er særlige for det nordlige Kenya kan nævnes den blåhalsede somalistruds, girafgazellen, hesteantilopen, netgiraffen og den store smalstribede Gray´s zebra. Laikipia er desuden det sted, hvor der er størst mulighed for at se vilde hunde.

Læs mere

Vil du til Laikipia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.