Lake Naivasha Sopa Lodge

Kenya - Kenya Lake Area
  • Store rummelige værelser
  • Vilde dyr som græsser i den store have
  • Mulighed for bådtur på søen
  • Stort poolområde
Lake Naivasha Sopa Lodge er smukt beliggende i en stor have i den sydlige ende af den store ferskvandssø, Lake Naivasha.

Det er ikke unormalt, at se giraffe, aber og forskellige hjorte og gazeller i den store have. Ja selv flodheste som kommer for at græsse efter solnedgang. 

Her er swimmingpool, bar, restaurant samt reception og souvenirbutik. Derudover tilbyder lodgen, mod betaling, sejlture på søen hvor der kigges efter flodheste og området rige fugleliv.

Lodgen består af 21 hytter med fire værelser i hver. To i stueetage og to på første sal. Alle de store og rummelige værelser er hyggeligt indrettet med stort panorama vindue til haven, minibar, tv, safetyboks, kaffe/te- faciliteter, eget bad og toilet samt privat terrasse eller balkon, der vender mod den store have.

Officiel hotelkategori: TBA 

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.