Rejsemål i Kenya

Rejsemål i Kenya

Alle Kenyas nationalparker og vildtreservater er storslåede på hver sin måde, og her har du rig mulighed for at komme helt tæt på landets fantastiske dyreliv. Parkerne og reservaterne er spredt over et overordentligt stort område, og landskab og dyreliv varierer fra park til park.
Hver enkelt park og reservat har sit helt eget særpræg og charme, så vi anbefaler, at du besøger mindst et par stykker og gerne flere på din safari. Har du 4-5 dage til rådighed kan du såmænd sagtens nå det, for på grund den gode infrastruktur er det nemt at komme fra den ene nationalpark til den anden, hvad enten du rejser i minibus, 4-hjulstrækker eller safarifly.

En rejse til Kenya er ikke kun en safarirejse, men også en udsøgt mulighed for badeferie og afslapning. De langstrakte hvide sandstrande med svajene palmer og det klare turkisblå vand gør en badeferie i Kenya til en fantastisk oplevelse.

Klik på kortet herunder eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Kenya.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Kenya?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.