Kenya
 • Rejsetid

  10-13 timer

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  +1/+2 timer

Rejser til Kenya

Rejser du til Kenya, vil du kunne komme på safari på alle niveauer - uanset om du er til luksus, eller om du vil så langt væk fra den moderne civilisation som muligt. En rejse til Kenya byder på unikke oplevelser for livet.
Se alle rejser til Kenya

Kenya er et traditionelt safarimål - og det er med god grund! Landets storvildtbestand hører til blandt Afrikas største og landskaberne er meget varierede. På de store græssletter kan du opleve flokke af gnuer og gazeller og i det kuperede terræn kan du se elefanter i flok, der holder til i skyggen af de kæmpemæssige baobab-træer. Kenyas kulturrigdom og de paradisiske strande gør også Kenya til en oplagt destination, hvis du søger kulturoplevelser eller afslapning. 

Vores afrika-eksperter hjælper hellere end gerne med at sammensætte din rejse til Afrika. Mulighederne er mange - og oplevelserne ligeså.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Kenya

 1. 1

  Ballonsafari over Masai Mara

  Intet kan sammenlignes med at svæve hen over Masai Maras bølgende savanne i en varmluftsballon – et magisk øjeblik der med garanti vil være et minde for livet
 2. 2

  Karen Blixen Museum

  Besøg Karen Blixens legendariske afrikanske farm, som i dag er museum. Museet ligger i en smuk have ved foden af Ngong Hills i landsbyen Karen
 3. 3

  Elefantbørnehjemmet The David Sheldrick Wildlife Trust

  Hver dag mellem kl. 11 og 12 kan du opleve nogle af Kenyas forældreløse elefantunger, og få en fantastisk fortælling og introduktion til hvor meget der gøres for at beskytte de udsatte kære dyr

Vil du til Kenya?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.