Rejsemål i Portugal

Portugal ligger på den Iberiske Halvø og grænser i nord og øst op til Spanien. I vest og syd er landet omgivet af Atlanterhavet. I Atlanterhavet ligger de to portugisiske øgrupper Azorerne og Madeira.

Hvor skal man spille golf i Portugal?

Portugal byder på forskellige skønne golfdestinationer i et mildt klima med en enestående natur. Landet har sin egen charme med maleriske landsbyer og hyggeligt cafémiljø. Find nedenfor vores anbefalede destinationer i Portugal. 

Algarve kysten

AlgarvekystenAlgarve kysten er vores største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål. Algarve kysten har 38 golfbaner, 150 km gyldne sandstrande og 340 solskinstimer - så det er ikke svært at forstå, hvorfor Algarve kysten er så attraktiv en golfdestination.

Læs mere om Algarve kysten

Lissabon golfkyst

LissabonOmrådet omkring Lissabon i Portugal har ikke mindre end 19 dejlige golfbaner. Golfbanerne kan nås inden for 1 times kørsel fra Lissabon, både nord, syd, øst og vest.
Området betegnes som Lisbon Golf Coast og består af regionerne Estoril kysten, Costa Azul og Oeste. Selvom de 3 områder ligger op ad hinanden, repræsenterer de hver deres charme og unikke årsag til et besøg.

Læs mere om Lissabon golfkyst

Obidos citadelÓbidos

Den middelalderlige borgby, Óbidos, ligger kun 10 km vest for den fantastiske golfbane, Praia D'El Rey. Denne gamle by, med sin turbulente fortid fuld af historiske begivenheder, er blevet erklæret et nationalt monument. Faktisk er hele byen intet mindre end en kongelig "bryllupsgave" - da kong Dinis tilbage i 1282 gav den som en gave til hans nye dronning Isabel på deres bryllupsdag.

Læs mere om Óbidos

Azorerne

Azorerne består af ni øer, der ligger ca. 1.500 km fra Portugal, det tager ca. 2 timer at komme fra fastlandet til Azorerne med fly. Den største ø er São Miguel, der huser den største by Ponta Delgada. Herfra har du nem adgang med fly eller skib til de øvrige øer. Du kan nyde den enestående natur på vandreture eller mountainbike, tage på hvalsafari og svømme med delfiner. Du kan også tage til kurbyen Furnas, hvor du kan få et helsende bad i de mineralholdige kilder, se gejsere og prøve den traditionelle ret Cozido das Furnas, der bliver kogt i en stor gryde under jorden.

Læs mere om Azorerne

Madeira

Madeira består af de to øer Madeira og Porto Santo, der ligger ca. 1000 km fra Lissabon, det tager ca. 1½ time at komme til Madeira fra Lissabon med fly. Madeira har det hele solbeskinnede kyster, frodige marker og forrevne klipper. Funchal er hovedstad på Madeira, her kan du opleve den gamle bydel eller den livlige marina, gå heller ikke glip af Mercado dos Lavradores – det lokale marked med blomster, eksotiske frugter og friskfanget fisk. Du har mulighed for at udforske øen til fods langs vandingskanalerne, der kaldes levadas. Langs kanalerne er der anlagt vandrestier, som du kan følge til de fjernere dele af øen.

Læs mere om Madeira


Se vores rejsetilbud til Portugal
Til hovedsiden om rejser til Portugal