Rejser til Portugal

Penha Longa Hotel, PortugalPortugal har noget for enhver smag uanset om du er til pulserende storbyer, gyldne sandstrande eller paradisiske vulkanske øer.

Du kan bl.a. opleve Lissabon, Portugals smukke hovedstad, der er bygget på syv høje, Algarve kysten, hvor du kan nyde solen, stranden og de hyggelige fiskerbyer, Azorerne byder på gejsere, helbredende kilder og gudesmukke kratersøer. Mens Madeira lokker med sine unikke blomster, og et solrigt, mildt klima.

Golf i Portugal

En dygtig og målrettet indsats fra Portugals turistmyndigheder har i løbet af få år har givet landet en førende position, når det gælder golftilbud. Det betyder et udvalg af golfbaner på et meget højt niveau til rimelige priser. Så du får virkeligt noget for pengene, når du rejser til Lissabon eller Algarve.

Algarve kysten - Lagos havAlgarve kysten er vores største golfdestination, og for mange af vores kunder er det år efter år vinterens foretrukne golfrejsemål. Algarve kysten har 38 golfbaner, 150 km gyldne sandstrande og 340 solskinstimer - så det er ikke svært at forstå, hvorfor Algarve kysten er så attraktiv en golfdestination!

På Azorerne kan du opleve to fremragende baner med henholdsvis 27 og 18 huller, som vil stille dine golfevner på en passende prøve. Vi synes, at der er så mange ting at se og opleve på Azorerne, at vi lægger en lejebil med fri kilometer ind i pakken. Det giver dig frihed til at besøge de mange små hyggelige og intime landsbyer, komme rundt til golfbanerne og aflægge øens største by Punta Delgada et besøg.

MadeiraPå Madeira er der ligeledes to golfbaner med 27 og 18 huller. Banen Santa da Sierra lægger hvert år græs til en attraktiv runde i Europa Touren, hvilket betyder, at banen altid er i rigtig god stand.

Hvornår skal man holde ferie i Portugal?

Portugal har et mildt klima året rundt. Algarve er et af de mest solrige områder i Europa med 340 årlige solskinsdage og en gennemsnitstemperatur om vinteren på 18 grader. Om sommeren når temperaturen op på over 30 grader. Det regner lidt mere i Lissabonområdet end på Algarve, men mest om vinteren. På Azorerne nyder besøgende godt af Golfstrømmens varme og på Madeira er klimaet subtropisk året igennem.

Anbefalede golfhoteller i Portugal

Profil Rejser tilbyder en række anbefalede hoteller indenfor forskellige kategorier i Portugal.

Anbefalede golfhoteller i Portugal

Værd at vide når du rejser til Portugal

Mad og drikke
Med en udstrakt kystlinje spiller fiskeretter en stor rolle i portugisisk madlavning og kvaliteten er høj. Du kan bl.a. prøve bacalhau, som er tørret og saltet torsk fra Atlanterhavet. Mens desserterne er lavet efter gamle opskrifter fra munke og nonner. Portugal er verdensberømt for sin portvin og Madeira, men bordvinen er også af høj kvalitet og en af Portugals bedst bevarede hemmeligheder. På Azorerne kan du smage mad, der er tilberedt i en vulkan, her har øboerne gravet overdækkede huller, hvor man kan langtidskoge sin mad i store gryder.
Tidszone
GMT – uret stilles en time tilbage.
Valuta
Euro er den gældende valuta i Portugal.
De praktiske oplysninger her på Profil Rejsers hjemmeside er vejledende og bygger på informationer korrekte i skrivende stund. Da mange rejseforhold dog løbende ændres tager vi forbehold for eventuelle ændringer, der måtte ske.

Læs om forskellige rejsemål
Se alle rejsetilbud til Portugal