Musandams fantastiske fjorde

3 dage/2 nætter

Halvøen Musandam ligger som en enklave af Oman i den nordlige del af den arabiske halvø ved Hormusstrædet. Her mødes du af betagende fjordlandskaber, som bedst udforskes med båd fra havsiden. I området hersker et velsignet fred og stilhed, og her er du langt, langt væk fra hverdagens hektiske liv.
 
Rå klippevægge rejser sig stejlt og afvisende af det klare blå hav, og under havets overflade venter et paradis af bl.a. kulørte fisk og store koralrev på at blive udforsket. Legesyge delfiner ynder at følge bådene, og måske hører du til de heldige, der også ser hvaler. Ved solopgang og solnedgang skaber lyset de mest fantastiske reflektioner i landskabet.

Musandam med hovedbyen Khasab nås med fly fra Muscat. Efter indkvartering på hotellet skal du på en halvdags oplevelsesrig bjergsafari i 4WD. En tur der byder på talrige kig til den smukke kystlinje og giver en smagsprøve på hvad du skal dagen efter på havet. 

Sejl ud i det smukke fjordsystem i en lokal dhow. Se pittoreske fiskerlejer, rå og stejle klippevægge der rejser sig lodret af havet og oplev måske delfinernes leg omkring båden. Der er naturligvis tid til at svømme og snorkle i det lune, klare vand.
 
Afslut en skøn tur fuld af naturoplevelser med et byrundtur i Khasab, før et fly bringer dig tilbage til Muscat.
 
Rejserute:
Dag 1: Muscat – Khasab
Dag 2: Khasab og Musandams fjordsystem
Dag 3: Khasab - Muscat

Læs mere om Oman

Se alle rejser til Oman

Musandamdelfiner omanSnorkelingMusandam hav
3 dage/2 nætter fra 4.825,-

Se perioder og priser