Magiske Marokko

Rundrejse

Se solen stå op over sanddynerne i Sahara, oplev historiske kongebyer og UNESCO bevarede seværdigheder. Indsnus stemningen af fordums tid, når vi besøger romerske ruiner i Volubilis, og gamle garverier og farverige markeder i Fes´ labyrintiske medina.

Denne 10 dages rundrejse i Marokko er en mindre grupperejse, hvor der også deltager gæster fra andre lande. Der er max. 15 deltagere på turen, og rundrejsen foregår med engelsktalende guide, som er med på hele turen. 

Undervejs vil du opleve storbyen Casablanca, kongebyerne Meknes, Fes, og romerske ruiner i Volubilis. Gamle kasbaher og medinaer i Ait Ben Haddou og Marrakech, og desuden en bjergtagende natur i Atlasbjergene og Sahara ørkenen. 

Der kræves ikke noget særligt for at kunne deltage på turen, men da da flere er sightseeingturene foregår til fods, skal man kunne gebærde sig rundt, klare trapper på diverse hoteller og i øvrigt kunne bære sig egen bagage.

Turen foregår i komfortabel bus/minibus med air-condition, og indkvartering undervejs er på minimum 3-stjernede hoteller med tv, café, morgenmad og de fleste steder også internetforbindelse. 

Se det fulde program under "rejseplan".

Læs mere om Marokko

Marrakesh_medina_taepperagadir_borgSouk_Dabbaghin
Pris pr. pers. fra 12.995,-

Se perioder og priser
Din rejsekuffert
Fly
Ophold
overnatninger
Udflugter
Tilvalg
Pris pr. person Totalpris
Få skræddersyet et tilbud
Opret en ny rejseforespørgsel og modtag et rejsetilbud sammensat efter dine ønsker og behov.Lav en rejseforespørgsel her
Kontakt Profil Rejser
Hovednummer: 77 33 55 00
Email: rejs@profilrejser.dk
Se alle afdelinger
Gratis fordele i klub+
klub+ er Profil Rejsers fordelsklub, hvor du kan vinde store præmier og få masser af fordele og gode tilbud.Bliv GRATIS medlem her