Familievenlig rundrejse i Marokko

RundrejseFamilieferie

Denne rundrejse er designet til familier og enlige med børn, som ønsker at rejse med ligesindede. Du rejser som en del af en international gruppe, hvor der også deltager andre familier med børn. Der er max. 20 deltagere og rundrejsen foregår med engelsktalende guide, som er med på hele turen. 

Ruten er tilrettelagt med hele familien i tankerne, og der er tale om en indholdsrig ferie, hvor du og dine børn får kulturelle og historiske oplevelser, mens familiehyggen samtidig tilgodeses. Bemærk - børn skal være minimum 5 år for at kunne deltage på rejsen.

Oversigtsprogram for turen:

Dag 1: Ankomst til Marrakech
Afhentning i lufthavnen og indkvartering på hotel. Introduktionsmøde om aftenen.

Dag 2: Marrakech/Ait Ben Haddou
Sightseeing i Marrkech og om eftermiddagen køres op i Atlasbjergene, mod byen Ait Ben Haddou.

Dag 3: Taroudant
Besøg i byen Taroudant, med det livlige marked. Undervejs gøres stop i Tazernakht, som er kendt for sine traditionelle marokkanske tæpper.

Dag 4: Essaouira
Vi kører fra Taroudant mod kysten til Essaouira, via Agadir. Undervejs gøres stop hos lokal producent af Argan olie, hvor der spises frokost og drikkes te.  

Dag 5: Essaouira/Sidi Kaouki
Surfing undervisning om morgenen, for dem som måtte have lyst. Om eftermiddagen begiver vi os langs stranden mod Sidi Kaouki. Middag og overnatning i campen. Mulighed for at sove under åben himmel, hvis ønsket.

Dag 6: Marrakech
En gåtur langs stranden om morgenen, derefter til Marrakech. Guided rundtur i Marrakech. Aftenen til fri disposition.

Dag 7: Afrejse fra Marrakech
Farvel til gruppen og afrejse fra Marrakech.

Turen foregår i komfortabel bus/minibus med air-condition, sammen med deltagere fra andre lande og med engelsktalende guide. Se detaljeret program under fanebladet "Rejseplan".

DCFF-Familieferieagadir borgArgan gederMarrakesh markedEssaouira scala
Pris pr. voksen fra 9.195,-

Se perioder og priser