Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii byder på mindeværdige oplevelser for livet. Rejser du til Hawaii vil du møde en helt særlig og fantastisk natur, som næppe findes magen til andre steder verden. Lad dine feriedrømme blive til virkelighed! Vi hjælper gerne med at sammensætte den perfekte rejse til Hawaii - lige efter dine ønsker.

Hawaii var indtil for 300 år siden uberørt af vestlig civilisation, men er i dag et sandt ferieparadis, hvor du bliver budt velkommen med blomsterkranse. Når du rejser til Hawaii, vil du møde en spændende polynesisk kultur og store bølger, der slår ind mod kysten og gør Hawaii til et af verdens bedste surfersteder. En rejse til Hawaii byder også på frodige regnskovsområder, afslappende kridhvide strande og ægte "Aloha Spirit". En perle uden lige, som skal opleves med egne øjne. Oplev et vulkaneventyr på Hawaii Big Island, en snorkel ekspedition på Kauai, eller måske Haleakala vulkanens smukke blomsterhaver på Maui. Du kan også vælge en Grand Circle Island Tour på Oahu, så du kan forevige udsigten til Oahus mest fantastiske sceneri over Windward Oahu ved Nu’uanu Pali Lookout med dit kamera. Der er utallige grunde til, at Hawaii er blandt danskernes favoritdestinationer. Øerne har alt, fra naturskønne og frodige landskaber til nogle af verdens bedste strande.

Aloha Hawaii

Aloha Hawaii

Oplev hyggen og kulturen i Lahaina og byd solen velkommen, mens du står over et hav af skyer på toppen af Haleakala. Se pukkelhvalerne bryde havoverfladen ud for kysten ved Kaanapali. Lad den smeltede magma, der strømmer fra Hawaii Volcanoes National Park betage, og nyd synet af Maunakeas snedækkede højder. Her er alt fra grønne regnskove ved Hamakua kysten til kulsort sand ved Punaluu Beach.

Århundreders vækst har dannet tropiske regnskove, forgreninger af floder og brusende vandfald. Nogle dele af øerne er kun tilgængelige via havet eller med helikopter, og ture som disse vil afsløre en udsigt, der overgår de vildeste fantasier.

Udover det dramatiske natursceneri, byder øerne på en række herlige udendørs aktiviteter. Kajak på Wailua floden, snorkel ved Poipu Beach og vandreture på stierne i Kokee State Park. Du kan tilmed tage en zipline over Kauais frodige dale. Men det er når du oplever øernes afslappede stemning og rige kultur, at det bliver klart - din første tur til Hawaii bliver ikke din sidste.

Læs mere om Hawaii ø-gruppenHoteller i Hawaii

Hawaii tilbyder en lang række af forskellige hoteller. Om du er til bungalows på stranden på Maui, store luksushoteller på Honolulu eller et klassisk strandresort ved Waikiki Beach, så kan vi tilbyde dig det til en god pris. Find frem til det hotel, der passer til dine ønsker og behov. Vi har udvalgt de bedste hoteller i Hawaii indenfor forskellige kategorier.

Se udvalgte hoteller

Hawaii Big Island

Udflugter i Hawaii

Hawaii er fyldt med aktiviteter og muligheder for udflugter. Om det er natur, surfing eller noget helt tredje, der er din interesse, så kan du finde det på dejlige Hawaii

Klik dig ind på de forskellige destinationer nedenfor og find et udvalg af udflugter, som vi tilbyder på de forskellige øer.

Udflugter på Hawaii Big Island Udflugter på Maui Udflugter på Oahu Udflugter på Kauai

Hvornår skal man holde ferie i Hawaii?

Hawaii har et behageligt klima året rundt. Klimaet kan opdeles i to sæsoner, nemlig vinter og sommer. Vinteren varer fra midten af oktober til april og har i dagtimerne temperaturer, der svinger fra 16 til 27 grader Celsius. Dette er også årstiden med mest regn, især i november og december. Sommerperioden strækker sig fra maj til midten af oktober og i dagtimerne ligger temperaturen omkring 30 grader Celsius. Dette er den bedste tid for aktiviteter på og i havet, såsom surfing og dykning.
 Værd at vide når du rejser til Hawaii

Valuta

Hawaii har som de øvrige amerikanske stater US dollars. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på US Dollar.

Pas/Visum

De fleste danske statsborgere kan rejse til USA uden visum under det såkaldte Visa Waiver Program. Indrejsereglerne kræver, du laver en ESTA forhåndsregistrering og denne skal laves senest 72 timer før afrejse. En ESTA-forhåndsgodkendelse er gyldig i to år og koster 14 dollars. Få adgang til ESTA (Electronic System for Travel Authorization).

Kontakt den amerikanske ambassade i Danmark, hvis du ønsker flere oplysninger om pas- og visumreglerne:

Embassy of the United States of America
Dag Hammerskjölds Alle 24
2100 København Ø
Tlf. 3341 7100 - hverdage 14.00 – 16.00 
www.denmark.usembassy.gov

Vaccinationer
For Hawaii gælder samme anbefalinger for vaccinationer som det øvrige USA.

Rejseklinikken.dk
Tidszone
GMT – 10, det vil sige -10 eller 11 timer afhængigt af dansk sommertid.
Elektricitet
I USA og Canada er strømspændingen i el-nettet forskelligt fra den i Europa. Således er der kun 120 volt i de nordamerikanske stikkontakter i forhold til vores 230 volt. Kontakterne har også en anden form i stedet for de 'runde ben', der bruges i Europa. Du kan således ikke uden videre bruge dine elektriske apparater og mobil- og computeropladere fra Danmark i de amerikanske stikkontakter. Du er derfor nødt til at bruge en såkaldt 'adapter'. Du skal købe et lille adapter stik, der populært sagt laver en nordamerikansk stikkontakt om til en europæisk/dansk. Det bedste vil være at købe det hjemmefra, så det ikke er det første, du skal ud at lede efter på din rejse.
Du kan købe stikket i de fleste større supermakeder og hos el-forhandlere, men også visse butikker i København Lufthavn forhandler dem. En god idé er desuden at tage en dansk multistikdåse med forlængerledning med, så du har flere stikudtag at gøre godt med. Så kan du oplade flere apparater på én gang på hotelværelset.

Læs mere om forskellige stiktyper her 

Strømstyrke og spænding i USA og Canada

På grund af den lave spænding på 120 volt er det ikke alle elektriske apparater fra Europa, der kan bruges i USA. Det er f.eks. gældende for hårtørrere. I stedet for at købe en elektrisk omformer er det langt billigere - og nemmere - at købe en helt ny hårtørrer i USA. I langt de fleste tilfælde kan du uden problemer bruge dine medbragte elektriske apparater i USA. Det gælder f.eks. computere, diverse opladere til mobiltelefoner, computere, barbermaskiner m.m. Du skal blot bruge den førnævnte adapter.
Man skal dog overordnet undgå at købe elektriske apparater i USA, som f.eks. køkkenmaskiner og andet husholdningsudstyr, da de er produceret til at køre på 120 volt og efterfølgende skal bruges med en dyr omformer i Danmark.

Mad og drikke

Hawaii ’s cuisine er en fusion af mange forskellige slags fødevarer som immigranterne af forskellige folkeslag siden tidernes morgen har bragt med til Hawaii øerne. De er først og fremmest af amerikansk, kinesisk, filippinsk, japansk, koreansk, polynesisk og portugesisk herkomst.


De praktiske oplysninger her på Profil Rejsers hjemmeside er vejledende og bygger på informationer korrekte i skrivende stund. Da mange rejseforhold dog løbende ændres tager vi forbehold for eventuelle ændringer, der måtte ske.