Rejser til De Vestindiske Øer

Rejs til De Vestindiske Øer også kendt som Dansk Vestindien og oplev et ægte tropeparadis! Når du rejser til De Vestindiske Øer, vil dine sanser allerede ved ankomsten blive vakt til live af de grønne bjerge, de kridhvide sandstrande og det azurblå hav. På en ferie til De Dansk Vestindiske Øer finder du spor fra den danske kolonihistorie, eksotiske dufte, frodige regnskove og calypsorytmer.

dykning på De Vestindiske ØerDe Dansk Vestindiske Øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden. På De Vestindiske Øer kan du opleve historiens vingesus og på øer som St. Croix og St.Thomas får du et stykke Danmarkshistorie. I Caribien finder du også helt speciel natur og dyreliv. På Jomfruøerne, Virgin Islands eller andre Caribiske øer kan du gå ture i eksotisk regnskov eller dykke ned til en verden af farverige fisk og koralrev. Læn dig tilbage og nyd naturens smukke farvespil, begrav fødderne i det bløde sand og lad dig forføre af det rolige caribiske tempo på en ferie på De Vestindiske Øer, som du længe vil mindes. Her er mulighed for idyllisk afslapning om du så er på badeferie med hele familien eller på romantisk bryllupsrejse med din bedre halvdel. 

NYHED! Norwegians begynder at flyve direkte fra København til San Juan, og videre til St. Croix den 6. november 2015 - der flyves en gang ugentligt.

Se rejsetilbud til De Vestindiske Øer

Dykning og snorkling på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer er perfekt til forskellige former for vandsport, sejlads og fiskeri. Du kan både dykke og snorkle ved de fantastisk flotte koralrev, hvor der er mulighed for at se havskildpadder og meget andet. Det er også muligt at få forskellige eksotiske fiskeoplevelser. Der er blandt andet mulighed for at sejle ud på havet og fange store fisk. Det azurblå øhav byder på mange spændende aktiviteter, både over og under vandet. 
snorkling ved kysten på De Vestindiske Øer

Anbefalede hoteller på De Vestindiske Øer

Vi tilbyder mange forskellige hoteller på De Vestindiske Øer, Om du ønsker at bo på luksushoteller, i bungalows eller på resorts fyldt med aktiviteter til børn så kan vi finde det helt rigtige til dig. Vores specialister har ofte selv besøgt destinationerne og undersøgt de mange muligheder for overnatninger, så du kan bo på det hotel, der passer lige til dine drømme. Vi har udvalgt de bedste hoteller i Dansk Vestindien indenfor forskellige kategorier. 

Se anbefalede hoteller
 

Hvornår skal man holde ferie på De Vestindiske øer?

De Vestindiske Øer er en skøn og fantastisk destination med dejligt vejr, som kan besøges de fleste måneder om året. Her i Caribien vil du opleve et subtropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt, som gør øerne til et oplagt rejsemål både sommer og vinter undtagen i orkansæsonen september - oktober. 

klimatabel fra de vestindiske øer

De Vestindiske Øer består af tre større øer og mange mindre ubeboede øer. Jomfruøerne, Virgin Islands, som øgruppen hedder i dag, er et turistparadis, hvor du kan opleve dansk kultur, et dejligt tropisk klima og møde en venlig befolkning. 

Se rejsemål på De Vestindiske Øer


Værd at vide når du rejser til De Vestindiske Øer

Drikkepenge

Det er normalt at give drikkepenge på De Vestindiske Øer. Hotelpersonale skal have cirka en dollar per kuffert der bringes op. Det samme får stuepiger og turguider. Taxichauffører får normalt 10 % medmindre et beløb er aftalt på forhånd, og på restauranter forventes 10 til 15 %.

Tidszone

 Tidsforskellen mellem Danmark og De Vestindiske Øer er -5 timer.

Vaccinationer
Inden din rejse til De Vestindiske Øer bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

Rejseklinikken.dk
Valuta

US dollar(US$), 1 = 100 cents. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på USD.

Pas/Visum

Alle rejsende til De Vestindiske Øer (US Virgin Islands), skal søge visum eller ESTA-tilladelse online, når rejsen er bestilt eller før.
Det koster 14 USD og betales med dankort eller kreditkort online. Der kan gå op til 72 timer inden godkendelse. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for USA.

Elektricitet
I USA og Canada er strømspændingen i el-nettet forskelligt fra den i Europa. Således er der kun 120 volt i de nordamerikanske stikkontakter i forhold til vores 230 volt. Kontakterne har også en anden form i stedet for de 'runde ben', der bruges i Europa. Du kan således ikke uden videre bruge dine elektriske apparater og mobil- og computeropladere fra Danmark i de amerikanske stikkontakter. Du er derfor nødt til at bruge en såkaldt 'adapter'. Du skal købe et lille adapter stik, der populært sagt laver en nordamerikansk stikkontakt om til en europæisk/dansk. Det bedste vil være at købe det hjemmefra, så det ikke er det første, du skal ud at lede efter på din rejse.
Du kan købe stikket i de fleste større supermakeder og hos el-forhandlere, men også visse butikker i København Lufthavn forhandler dem. En god idé er desuden at tage en dansk multistikdåse med forlængerledning med, så du har flere stikudtag at gøre godt med. Så kan du oplade flere apparater på én gang på hotelværelset.

Læs mere om forskellige stiktyper her 

Strømstyrke og spænding i USA og Canada

På grund af den lave spænding på 120 volt er det ikke alle elektriske apparater fra Europa, der kan bruges i USA. Det er f.eks. gældende for hårtørrere. I stedet for at købe en elektrisk omformer er det langt billigere - og nemmere - at købe en helt ny hårtørrer i USA. I langt de fleste tilfælde kan du uden problemer bruge dine medbragte elektriske apparater i USA. Det gælder f.eks. computere, diverse opladere til mobiltelefoner, computere, barbermaskiner m.m. Du skal blot bruge den førnævnte adapter.
Man skal dog overordnet undgå at købe elektriske apparater i USA, som f.eks. køkkenmaskiner og andet husholdningsudstyr, da de er produceret til at køre på 120 volt og efterfølgende skal bruges med en dyr omformer i Danmark.


De praktiske oplysninger her på Profil Rejsers hjemmeside er vejledende og bygger på informationer korrekte i skrivende stund. Da mange rejseforhold dog løbende ændres tager vi forbehold for eventuelle ændringer, der måtte ske.