Rejser til De Vestindiske Øer

Rejs til de De Vestindiske Øer og oplev et ægte tropeparadis! Når du rejser til De Vestindiske Øer, vil dine sanser allerede ved ankomsten blive vakt til live af de grønne bjerge, de kridhvide sandstrande og det azurblå hav. På De Vestindiske Øer finder du spor fra den danske kolonihistorie, eksotiske dufte, frodige regnskove og calypsorytmer.

De Vestindiske ØerDe danske øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden. På De Vestindiske Øer kan du opleve historiens vingesus og et stykke Danmark og Caribiens helt specielle natur og dyreliv. Læn dig tilbage og nyd naturens smukke farvespil, begrav fødderne i det bløde sand og lad dig forføre af det rolige caribiske tempo på en ferie på De Vestindiske Øer, som du længe vil mindes.

Hvornår skal man holde ferie på De Vestindiske øer?

De Vestindiske Øer er en skøn og fantastisk destination, som kan besøges de fleste måneder om året. Her i Caribien vil du opleve et subtropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt, som gør øerne til et oplagt rejsemål både sommer og vinter undtagen i orkansæsonen september - oktober.

De Vestindiske ØerDe Vestindiske Øer består af tre større øer og mange mindre ubeboede øer. Jomfruøerne, Virgin Islands, som øgruppen hedder i dag, er et turistparadis, hvor du kan opleve dansk kultur, et dejligt tropisk klima og møde en venlig befolkning. 

Anbefalede hoteller på De Vestindiske Øer

Vi har udvalgt de bedste hoteller på De Vestindiske Øer indenfor forskellige kategorier. 

Se anbefalede hoteller
 

Værd at vide når du rejser til De Vestindiske Øer

Drikkepenge

Det er normalt at give drikkepenge på De Vestindiske Øer. Hotelpersonale skal have cirka en dollar per kuffert der bringes op. Det samme får stuepiger og turguider. Taxichauffører får normalt 10 % medmindre et beløb er aftalt på forhånd, og på restauranter forventes 10 til 15 %.

Tidszone

 Tidsforskellen mellem Danmark og De Vestindiske Øer er -5 timer.

Vaccinationer

Inden din rejse til De Vestindiske Øer bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

Danske Lægers Vaccinationsservice

Valuta

US dollar(US$), 1 = 100 cents. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på USD.

Pas/Visum

Alle rejsende til De Vestindiske Øer (US Virgin Islands), skal søge visum eller ESTA-tilladelse online, når rejsen er bestilt eller før.
Det koster 14 USD og betales med dankort eller kreditkort online. Der kan gå op til 72 timer inden godkendelse. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for USA.


De praktiske oplysninger her på Profil Rejsers hjemmeside er vejledende og bygger på informationer korrekte i skrivende stund. Da mange rejseforhold dog løbende ændres tager vi forbehold for eventuelle ændringer, der måtte ske.

Se rejsemål på De Vestindiske Øer
Se hoteller på De Vestindiske Øer
Se rejseforslag til De Vestindiske Øer


Få skræddersyet et tilbud
Opret en ny rejseforespørgsel og modtag et rejsetilbud sammensat efter dine ønsker og behov.Lav en rejseforespørgsel her
Kontakt Profil Rejser
Hovednummer: 77 33 55 00
Email: rejs@profilrejser.dk
Se alle afdelinger
Gratis fordele i klub+
klub+ er Profil Rejsers fordelsklub, hvor du kan vinde store præmier og få masser af fordele og gode tilbud.Bliv GRATIS medlem her