Rejser til Cambodia

En rejse til Cambodia byder på unikke rejseoplevelser for alle. Hos Profil Rejser kan vi hjælpe dig med at tilrettelægge den ultimative rejse til Cambodia ud fra dine ønsker og rejsedrømme. Bestil din ferie i Cambodia her.

Historisk set er Cambodia et af de mest spændende lande i Asien, og blandt de største rejseoplevelser du kan få. Rejs til Cambodi og oplev et land, der besidder flere utrolige kultur- og naturskatte, samt hovedattraktionen; det mange hundrede år gamle tempelkompleks, Angkor Wat, der dækker et enormt område dybt inde i junglen. Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer Rouge regime, men heldigvis er den mørke tid forbi. I dag vil du blive mødt af et venligt og gæstfrit folkefærd.

Hvornår skal man holde sin ferie i Cambodia?

For at få en idé om vejrforholdene i Cambodia året rundt kan du checke klimatabellen nedenfor. Temperaturer og nerbør er målt i Phnom Penh. 

Klimatabel for Cambodia 

Historisk set er Cambodia et af de mest spændende lande i Asien. Engang så mægtigt, siden ganske slettet af landkortet. Nu tæller Cambodia igen blandt de største rejseoplevelser, du kan få.

Her lagde Khmer-kongerne kimen til at højt udviklet storrige, der mellem det 7. og 14. århundrede blomstrede og bredte sig langt udover det område, der i dag kendes som Indokina og Thailand. Khmer-kongernes mægtige hovedstad, Angkor Wat er ganske enkelt mageløs, og umærkeligt gennemstrømmes du af stedets helt specielle atmosfære. Når du først har oplevet dette fabelagtige monument, glemmer du det aldrig.

Angkor Wat er i sig selv rigelig grundt til at rejse til Cambodia, men landet har meget mere at byde på. Hvor Tonle Sap- og Mekong-floderne løber sammen ligger landets hovedstad, Phnom Penh, med fantastiske, guldbelagte templer og prangende pagoder, brede boulevarder og flotte palæer. Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer Rouge regime, men heldigvis er den mørke tid forbi. I dag kan du opleve bl.a. Khmer-folkets kultur i de mange spændende museer i Phnom Penh.
De fleste vælger den oplagte mulighed at kombinere et besøg i Cambodia med badeferie under Thailands palmer og får på denne måde det bedste fra begge steder.

Værd at vide når du rejser til Cambodia

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke almindeligt og forventes derfor ikke, medmindre man bor på et af de større hoteller. Man kan dog altid give nogle få hundrede riel ekstra for et godt måltid mad eller en tur i taxa.

Tidszone

Tidsforskellen mellem Danmark og Cambodia er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

Vaccinationer
Vaccinationer mod stivkrampe, smitsom leverbetændelse og malariaforebyggende piller anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

Rejseklinikken.dk
Valuta

Cambodias møntfod er riel (KHR) . Du kan se den aktuelle kurs her.
Valutaomregner

Pas/Visum

Cambodia kræver visum for danske statsborgere. Passet skal være gyldigt i minimum seks måneder efter hjemrejsedatoen. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Cambodia.

Særlige forhold
Der bruges 220 volt.

De praktiske oplysninger her på Profil Rejsers hjemmeside er vejledende og bygger på informationer korrekte i skrivende stund. Da mange rejseforhold dog løbende ændres tager vi forbehold for eventuelle ændringer, der måtte ske.

Se rundrejser Cambodia Se rejsetilbud til Cambodia Til hovedsiden om rejser til Cambodia