Rederier

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

 • Tidsforskel

Variety Cruises *****

Se alle aktuelle krydstogter med Variety Cruises her

Det græsk familieejede rederi, Variety Cruise blev grundlagt i 1949, og i dag er det tredje generation af familien, der nu har taget over. 

Rederiet har kun kæmpe store yachts i størrelsen fra 10 – 72 gæster og nogle med sejl. Derfor kan man både at købe sig ind på et planlagt cruise eller leje et helt skib. Ønsker man for eksempel at fejre en rund fødselsdag til søs med familie og venner, har dette rederi mange muligheder at byde på. 

Hvor sejler Variety Cruises?

Skibene sejler i Grækenland, det sydlige Italien, Malta, Sydfrankrig, Seychellerne, Cuba, Vestafrika, Costa Rica og Panama og Cape Verde. Der er sat meget tid af i de forskellige havne, så der er mulighed for, at nyde aftenlivet og tage enkelte overnatninger. 

Fakta om Variety Cruises

Spændende rejseplaner og god lokal mad, som både indbefatter velkendte havne såvel som små mindre kendte perler i Middelhavet og personlig service har gjort Variety Cruises populært blandt de, der ønsker at rejse med mindre skibe. Her har du mulighed for, at komme væk fra alfarvej, så du kan nyde arkitektur, historie, kultur og natur i stille og rolige omgivelser. I 2011 fik Variety Cruises Condé Nast Traveler Greece Reader’s Choice Award for the Best Small Ship Cruise Company! 

Variety Cruises er det største Small Ship Cruise Company med en flåde på over elleve fartøjer, der variere fra fire til 36 kahytter, der tilbyder en selskabelig og afslappet atmosfære. 

Mega yachts og yachts med sejl

Flåden består af tre små yachts med plads til 10 gæster samt en yacht med sejl, der har plads til 12 gæster. Deres mega yachts består af fire yachts med plads fra 44 – 72 gæster og tre yachts med sejl, som alle har plads til 50 gæster. Alle yachts er moderne indrettede med alle faciliteter og kahytsstørrelser på ca. 10 – 22 m2, varierende fra yacht til yacht. Der er ikke kahytter med balkon eller fransk altan på disse yachts. I eksotiske områder, når skibene ligger for anker, er der mulighed for at bade fra en badebro bagerst i skibene, der er ingen swimmingpool ombord. Priserne inkluderer mad, men der betales for drikkevarer. Hvis man er en større gruppe eller lejer hele yachten, er det muligt at tilkøbe en drikkevarepakke. 

Inkluderet i prisen

På et krydstogt med Variety Cruises vil følgende være inkluderet: 

 • Udflugter ifølge program 
 • Morgenmadsbuffet samt frokost- og aftenmenu i restauranten 
 • Velkomstdrink 
 • Creole Night 
 • Fun BBQ (afhængig af vejret) 
 • Kaffe, te og vand 
 • Fiske-, kajak- og snorkeludstyr 
 • Aktiviteter ombord 
 • Fri adgang til bar og lounge
Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.