Katarina Line - Deluxe skibe

- Katarina Line

Blandt Katerina Line's dejlige skibe har de nye, overdådigt udstyrede deluxe fartøjer en særlig interesse, da de giver mere komfort og stil, herunder forskellige ekstra ydelser nøje udvalgt for at skabe en unik oplevelse af Kroatien fra havet.

Se aktuelle krydstogter med KL Deluxe skibe her

Rederiet har forskellige fartøjer i Deluxe kategorien, og man kan aldrig vide forinden, hvilket specifikt fartøj man sejler med. MV Futura (se billedet) er et af dem - et 47 m (156 fod) langt og 9 m (30 fod) bredt luksusfartøj med en maksimal hastighed på ni sømil. Bygget i 2013 med det nyeste udstyr og faciliteter giver Futura maksimal komfort til 38 passagerer i 19 twin- eller dobbeltkahytter, hvilket garanterer en uovertruffen service og oplevelse for alle gæster.

Kahytterne er bygget  efter de nyeste standarder, fuldt udstyret med A/C, pengeskab, brandalarm og audiosystem til meddelelser fra kaptajnen eller turlederen. Derudover har hver kahyt redningsveste, skrivebord, garderobe, lille sofa og et koøjevindue. Kahytternes badeværelser er udstyret med toilet, bruser, håndvask og hårtørrer. Nogle kahytter har direkte adgang til bar og restaurant-området.

Spisestuen på øverste dæk, der er fuldt airconditioneret, kan rumme alle passagerer på én gang, og alligevel tilbyde en stor grad af fred for hver gæst. Restauranten omfatter barområde med fladskærms-tv og et hjørnebord til morgenbuffetten. En del af spisepladsen strækker sig udendørs til et loungeområde med flot panoramaudsigt over landskabet. Gratis trådløs internet adgang (Wi-Fi).

Lounge soldækket har et samlet areal på 200 kvm., er delvist overdækket til beskyttelse mod solen, og tilbyder solsenge til alle passagerer og en jacuzzi. Den overdækkede del af det øverste dæk er stor nok til at rumme alle passagerer med borde og stole. Skibet har bagerst en platform til havet samt stiger for nem adgang til vandet. Hertil kommer, at fartøjet har to udendørs brusere og 3 dæk toiletter.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Henrik, Helle, Kristine, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.