M/S Spitsbergen

- Hurtigruten Explorer

M/S Spitsbergen er moderne, miljøvenlig og udstyret og tilpasset sejladser i polarfarvande.

I sommeren 2016 blev Hurtigrutens helt nyrenoverede skib, M/S Spitsbergen, sat ind. Det besejler den norske kystrute fra Bergen til Kirkenes, hvor det fra maj vil sejle parallelt med det klassiske skib M/S Lofoten. MS Spitsbergen lægger med sit ekspeditions team til i udvalgte, spændende havne, hvor der sædvanligvis lægges til om natten. Derved får passagererne mulighed for til lands at opleve og deltage på interessante og længere udflugter.

Skibet er moderne, miljøvenligt og udstyret og bygget til sejladser i arktiske farvande. Skibets exceptionelle manøvredygtighed og optimale størrelse gør hende meget velegnet til sejladser langs Norges vilde kyst og kan bringe dig endnu tættere på den fantastiske, rå natur. Skibets ekspeditionsteam afholder foredrag og ledsager de rejsende på udflugter til lands.

Skibet har komfortable, moderne kahytter af forskellige typer fra indvendige til udvendige og suiter. Alle kahytter har eget bad/wc.
Skibet blev bygget i 2009 på skibsværftet Estaleiro Navais de Viana do Castelo i Portugal. Det har en passagerkapacitet på 320 og 200 sengepladser. 
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Kristine, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.