Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

G Adventures

G Adventures arrangerer blandt andre rejseformer også ekspeditions krydstogter med deres specialbyggede ekspeditionsskib, MS Expedition. 

De maritime oplevelser bringer de rejsende til Det Arktiske Hav, Antarktis og Vestafrika. Det er således jordens fjerneste og mest uudforskede områder, der rejses til. På hver ekspedition kommer den rejsende i land i storslåede og uforglemmelige landskaber med isbjerge og pingviner mod syd og ødemarker med isbjørne mod nord. Hver ekspedition har desuden et veluddannet personale, der samtidigt fungerer som vejledere og guider under hele krydstogtet.

Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.