Celestyal Crystal

- Cuba Cruise

Celestyal Crystal har 9 passagerdæk og tager ca. 1200 passagerer i 480 rummelige kahytter og suiter. 

Se alle krydstogter med Celestyal Crystal her

Cuba Cruise's krydstogskib, Celestyal Crystal, er alene med sit unikke yacht-lignende og komfortable design en luksuriøs og fantastisk oplevelse i sig selv. Alle kahytterne er flot indrettet og med brusebad, WC, telefon, hårtørrer og TV. 10 af kahytterne har også en skøn balkon. 

Når du ikke er i land for at udforske de spændende destinationer, som Celestyal Crystal besøger på sin vej, har du god tid til at slappe af og nyde skibets faciliteter, herunder 3 restauranter, 4 barer, elegante lounges, kasino, internet hjørne, teater, diskotek, fotogalleri, Duty Free & Travel Value Shop, swimming pool, jaccuzzi, fitness centre, spa & massage og skønhedssalon. Du kan også slappe af i solen og den milde havbrise ved Riviera poolbaren eller nippe til din favorit drink i Romeo & Juliet-baren. I Metropolitan Show Loungen samt Stars Lounge diskoteket er der rig mulighed for at blive underholdt og more sig - og ikke mindst nyde den fantastiske udsigt ud over det endeløse ocean i de stjerneoplyste nætter. 

Ombord på Celestyal Crystal kan du nyde dine måltider efter behag. Restaurant Traviata byder på en læker varieret buffet, og er du til mere formelle spiseoplevelser, kan du med fordel besøge skibets elegante restauranter; La Scala, Alberta Prime Steakhouse (tillæg CAD 30 p.p.) og Caruso Restaurant. 

Skibet har aircondition overalt og er udstyret med stabilisorer, telefon, fax, satellit telefon samt læge ombord. Skibet er 162 meter langt, vejer 25.610 BRT og skyder en fart på 19 knots (35 km/t). Valuta ombord er Canadiske Dollars (CAD) og ombordkonto betales enten kontant eller via kreditkort (VISA, MasterCard eller American Express).

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Kristine, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.