Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Cuba Cruise

Se alle aktuelle krydstogter med Cuba Cruise her

Cuba Cruise har over 20 års erfaring med krydstogter. Cuba Cruise blev grundlagt for, at kunne tilbyde Cuba Cruise rejseplaner, som giver passagerer en autentisk cubansk oplevelse både kulturelt, historisk og geografisk samtidig med at man møder traditionelle cubanske all inclusive solskinsdestinationer. Passagerer har valget mellem, at starte deres cruise enten i Havana på Cuba eller Montego Bay på Jamaica. 

Oplevelsen ombord

På et krydstogt med Cuba Cruise tilbydes passagerne en bred vifte af oplevelser og cruise faciliteter og events, som f.eks. kasino, gavebutikker, swimmingpool, aftenshows og et stort udvalg af spise- og underholdningsfaciliteter kan opleves. Den kulturelle stemning, atmosfære og indretning er cubansk inspireret. Cruiset tilbyder en spændende og sikker måde at opleve mere af Cuba og cubanerne fra dit sejlende resort. 

Hver dag er forskellig

Cuba Cruise deler tiden mellem Cubas smukkeste og uberørte strande samt de mest fantastiske historiske og kulturelle seværdigheder. Gæsterne kan forvente en dag på stranden for hver dag i byen, og det veksler hver dag. Oplev seks UNESCO verdensarve og biosfære steder. Cuba Cruise har stor erfaring og et tæt samarbejde med de samfund, der besøges. Cuba er en stolt nation og er specielt stolt af sin kultur og sit land. Dette er cubanernes Cuba, og de vil være behjælpelige med, at gøre det til dit. Dette er dit Cuba.

Mad ombord – canadisk øl og bøf

Mad er meget vigtigt for kvaliteten af oplevelsen, og Cuba Cruise har strakt sig langt for, at kunne tilbyde noget ingen andre cubansk ferier kan. Meget af maden ombord kommer friskt fra Canada, hver uge! Menuen vil hovedsageligt være canadisk og kontinental med et strejf af Cuba for at minde dig om, hvor du er. Meget vigtigt for nogle af vores gæster, så vil en verdensberømt canadisk øl være tilgængelig i alle drikkevarepakker samtidig vil canadiske bøffer være på menuen. På et krydstogt med Cuba Cruise, er der frit valg, om du ønsker at spise i de mere uformelle restauranter med buffet, eller de mere elegante a la carte restauranter (nogle mod ekstra gebyr). 

Sejlområder

Med Cuba Cruise kommer du på et vidunderligt krydstogt, der sejler hele vejen rundt om Cuba til masser af spændende og skønne destinationer. Der er også rig mulighed for, at kombinere rejsen med et ophold på Cuba før eller efter krydstogtet. 

Start eksempelvis dit krydstogt fra Havana, og oplev herefter Holguin, Santiago de Cuba, Montego Bay i Jamaica, Cienfuegos og Punta Francés.

Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.