Handicapvenlige rejser

HandiTours_Logo_RGB_400pxlHandiTours er blevet til "Profil Rejser for handicappede" med speciale og ekspertise i at sammensætte rejser for individuelle eller familier, der har medlemmer med et fysisk eller psykisk handicap. 

Vores produkter er de samme som det tidligere HandiTours og det er stadig Christel Stejlborg, som driver vort team for gæster med handicap.

Med Christels baggrund som social- og sundhedsassistent ved hun, hvordan man undgår unødige bekymringer og forhindringer på rejsen, når man har et funktionshandicap. Kørestolene kunne ikke komme over de høje dørtrin, der var et eller flere trin til receptionen, hotelindgangen eller restaurationen. Busturene kunne være et mareridt, sengene for lave, dørene for smalle og der var karbad i stedet for brusebad. Den ferie man havde glædet sig til blev fyldt med unødige bekymringer og forhindringer. Fælderne er mange, men Christel kender dem alle. 
Dette kombineret med Profil Rejsers brede program af destinationer giver dig markedet bedste mulighed for at finde den helt rigtige ferie. 

Alle vores rejsemål er gennemtestet af vores erfarne medarbejdere, og som har stor viden og praktisk erfaring fra handicapområdet og rejsebranchen. Vi kan således vejlede og rådgive dig på bedste vis, så du kan føle dig tryg uanset, hvor i verden du vælger at rejse hen - og vi tilbyder alverdens skønne destinationer og rejseformer!
Sammen med kunden planlægger vi den helt rigtige tur efter ønsker og behov, og lige meget hvilken destination du falder for, vil vi med glæde udarbejde et godt tilbud til dig.

Det kan være alt fra pakkerejser, kør selv-rejser og skræddersyede rejser, kur- og behandlingsrejser, kulturferier, storbyferier, charterferier, krydstogter, grupperejser, safari-oplevelser og meget mere!

Mulighederne er mange! 

Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud!

Se alle rejsetilbud for gangbesværede
Se alle rejsetilbud for kørestolsbrugere

Søg blandt alle
Handicapvenlige
1
Vælg rejsemål
2
Vælg evt. årstider (valgfrit)
Find rejse
Få skræddersyet et tilbud
Opret en ny rejseforespørgsel og modtag et rejsetilbud sammensat efter dine ønsker og behov.Lav en rejseforespørgsel her
Kontakt Profil Rejser
Hovednummer: 77 33 55 00
Email: rejs@profilrejser.dk
Se alle afdelinger
Gratis fordele i klub+
klub+ er Profil Rejsers fordelsklub, hvor du kan vinde store præmier og få masser af fordele og gode tilbud.Bliv GRATIS medlem her