Golfrejsemål

Profil Rejser Golf tilbyder en bred vifte af golfrejser til udvalgte golf-rejsemål. 

Profil Rejser Golfs slogan er Din golfrejse er vores drive!, og det gælder, uanset om du vil opleve de 19 golfbaner omkring Lissabon, besøge de 32 strande og næsten lige så mange golfbaner på Algarve, spotte en hval på Azorerne, nyde high society livet på ”Costa del Golf”, blive betaget af fantastiske herregårde og linksbaner i Irland, Wales og Skotland, spille utrolige baner med egen caddy i ”Den Gyldne Trekant” blandt Thailands aber og elefanter, slappe af på den nye golfriviera i Tyrkiet eller kombinere golf-passionen med storby-oplevelser i Paris og Rom.

Vi laver golfrejser til næsten hele verden

Vores golfafdeling kender de allerbedste golfbaner, hoteller og områder i verden til den skønneste golfferie, og vi tilbyder en bred vifte af rejser.
Vi udbyder både færdiglavede rejseforslag, men hjælper også hellere end gerne med inspiration samt at skræddersy netop den type golfferie, som du ønsker.

Der findes mange lande og destinationer, som egner sig fantastisk til golfferier. Vores golfrejse-eksperter har udvalgt de bedste, og skræddersyer fantastiske rejser dertil.
Klik ind på vores destinationer med golf nedenfor.

Golfdestinationer i Europa

Bulgarien
Frankrig
Irland
Italien
Letland
Portugal
Skotland
Slovenien
Spanien
Tyrkiet
Tyskland
Wales

Golfdestinationer i Asien

Bali
Singapore
Thailand

Golfdestinationer i Caribien og Mellemamerika

Antigua
Aruba
Barbados

Cuba
De Vestindiske Øer
Den Dominikanske Republik
Mexico
St. Lucia
Trinidad og Tobago

Golfdestinationer i Nordamerika

USA

Golfdestinationer i Afrika og Mellemøsten

Dubai
Mauritius
Marokko

Sydafrika

 
Samtlige pakkerejser under hvert golfrejsemål er forslag og kan dermed varieres efter ønske, både mht. antal dage, valg af baner, bil, måltider inkluderet samt afrejse lufthavn og flyselskab.