Golfrejsemål

Profil Rejser Golf tilbyder en bred vifte af golfrejser til udvalgte golf-rejsemål. 

Profil Rejser Golfs slogan er Din golfrejse er vores drive!, og det gælder, uanset om du vil opleve de 19 golfbaner omkring Lissabon, besøge de 32 strande og næsten lige så mange golfbaner på Algarve, spotte en hval på Azorene, nyde high society livet på ”Costa del Golf”, blive betaget af fantastiske herregårde og linksbaner i Irland, Wales og Skotland, spille utrolige baner med egen caddy i ”Den Gyldne Trekant” blandt Thailands aber og elefanter, slappe af på den nye golfriviera i Tyrkiet eller kombinere golf-passionen med storby-oplevelser i Paris og Rom.

Vi laver golfrejser til næsten hele verden

Vores golfafdeling kender de allerbedste golfbaner, hoteller og områder i verden til den skønneste golfferie, og vi tilbyder en bred vifte af rejser.
Vi udbyder både færdiglavede rejseforslag, men hjælper også hellere end gerne med inspiration samt at skræddersy netop den type golfferie, som du ønsker.

Der findes mange lande og destinationer, som egner sig fantastisk til golfferier. Vores golfrejse-eksperter har udvalgt de bedste, og skræddersyer fantastiske rejser dertil.
Klik ind på vores destinationer med golf nedenfor.

Spanien Italien Portugal Frankrig Tyrkiet  Den Dominikanske Republik Thailand Vietnam  Florida  Mauritius  Dubai


Se vores aktuelle rejsetilbud på golfrejser
 
Samtlige pakkerejser under hvert golfrejsemål er forslag og kan dermed varieres efter ønske, både mht. antal dage, valg af baner, bil, måltider inkluderet samt afrejse lufthavn og flyselskab.  

Din rejsekuffert
Fly
Ophold
Overnatninger
Udflugter
Tilvalg
Totalpris
Søg blandt alle
Golfrejser
1
Vælg rejsemål
2
Vælg evt. årstider (valgfrit)
Find rejse
Få skræddersyet et tilbud
Opret en ny rejseforespørgsel og modtag et rejsetilbud sammensat efter dine ønsker og behov.Lav en rejseforespørgsel her
Kontakt Profil Rejser
Hovednummer: 77 33 55 00
Email: rejs@profilrejser.dk
Se alle afdelinger
Gratis fordele i klub+
klub+ er Profil Rejsers fordelsklub, hvor du kan vinde store præmier og få masser af fordele og gode tilbud.Bliv GRATIS medlem her