Fotorejser

Hos Profil Rejser udbyder vi et voksende udvalg af forskellige rejsetyper. Vi har mange års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af grupperejser til udlandet og stor viden om destinationerne. Vi samarbejder med professionelle partnere i forbindelse med vores nye fotorejser.

Derfor er det med stor glæde, vi nu tilbyder fotorejser, hvor man som kunde hos os får nogle fantastiske naturoplevelser kombineret med professionel undervisning af Søren Koch og Morten Hilmer.

Vi sætter en ære i, at du som kunde får en meget personlig service og et rejseprogram, som er tilpasset netop dine unikke behov og ønsker.

Lige nu tilbyder vi enfotorejse til de dramatiske færøske klipper, hvor du kan fotografere det rige fugleliv.

Programmet er fyldt til randen med fotoundervisning, og det er bygget op, så du får en perfekt kombination af teori, praktiske øvelser og konstruktiv kritik.
Disse spændende fotorejser vil helt sikkert give dig en oplevelse, du sent vil glemme, og så vil vi med garanti gøre dig til en bedre fotograf.


Se alle aktuelle fotorejser her

Hilmer & Koch Naturfotografi

Hilmer & Koch Naturfotografi er et samarbejde mellem naturfotograferne og kammeraterne, Søren Koch og Morten Hilmer. Firmaet blev stiftet i 2008, og Hilmer & Koch har siden afholdt en lang række fotokurser og fotorejser for både begyndere og øvede fotografer.
Hilmer & Koch arbejder tæt sammen med en række spændende organisationer og virksomheder, herunder Profilrejser, Skandinavisk Dyrepark, WWF og Polar Bear International. Hilmer & Koch skriver fast for Nordens største fotomagasin, Digital Foto. Deres naturfotografier har fået placeringer i verdens mest anderkendte fotokonkurrencer, og deres billeder er blevet publiceret i magasiner over hele verden.
Se mere på 
www.hilmer-koch.dk
Du kan få flere oplysninger på telefon 77 33 55 33 eller email:
kontakt@profil-grupperejser.dk

Søg blandt alle
Fotorejser
1
Vælg rejsemål
2
Vælg evt. årstider (valgfrit)
Find rejse
Få skræddersyet et tilbud
Opret en ny rejseforespørgsel og modtag et rejsetilbud sammensat efter dine ønsker og behov.Lav en rejseforespørgsel her
Kontakt Profil Rejser
Hovednummer: 77 33 55 00
Email: rejs@profilrejser.dk
Se alle afdelinger
Gratis fordele i klub+
klub+ er Profil Rejsers fordelsklub, hvor du kan vinde store præmier og få masser af fordele og gode tilbud.Bliv GRATIS medlem her