Tyrkiet

  • Rejsetid

    4 - 6 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +1 time

Rejser til Tyrkiet

I Tyrkiet mødes Østen og Vesten og du kan opleve dette kulturmiks i storbyen Antalya, der er ”hovedstad” på Tyrkiets Riviera.
Modtag et tilbud til Tyrkiet Se alle rejser til Tyrkiet

Du kan kombinere storbyferie med en tur på landet til Belek Halvøen, der ligger mellem Antalya og Alanya. Belek er et golfmekka og Middelhavskystens milde vejr og mange solskinsdage gør det muligt at spille golf året rundt. Det er også oplagt at tage på vandreture, i vandland med børnene og se delfinshows.

Golf i Tyrkiet

Antalya er nogle af landets allerbedste hoteller samlet på halvøen, Belek, ca. 20 km øst for lufthavnen. Hotellerne tilbyder typisk egne golfbaner og næsten altid halvpension eller all inclusive. Med opførslen af mange nye førsteklasses golfresorts er kyststrækningen med det lune Middelhav i forhaven og Taurus bjergene i baghaven på få år blevet til det tyrkiske ”Costa del Golf”. Belek byder på afslapning, wellness, hoteller af høj standard og korte afstande til banerne.
Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Tyrkiet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.