Hotel Dubrovnik

Kroatien - Zagreb

  • I hjertet af Zagreb
  • Tæt på seværdigheder
  • Moderne faciliteter
  • Tagterrasse med udsigt

Med en placering i hjertet af Zagreb, lige ud til Ban Jelacic pladsen, er Hotel Dubrovnik det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i byen. 


Hotel Dubrovnik er beliggende midt i centrum af Zagreb, og ikke langt fra hotellet finder du en række af byens kendte seværdigheder, f.eks. Domkirken, shoppinggaden Ilica og det pittoreske udendørsmarked Dolac. Zrinjevac-parken og blomsterpladsen Cvjetni trg, hvor det er tradition at lokalbefolkningen mødes, ligger også nær hotellet. Alle værelser er smukt møblerede. Klassisk design er kombineret med moderne komfort, og dette inkluderer air-condition, tv, minibar m.v.  

Hotellet har flere restauranter, bl.a. et amerikansk steak-house. Derudover findes der en lounge-bar, et lille fitnesscenter og en tagterrasse, der benyttes flittigt om sommeren

Læs mere

Hoteloverblik

  • Lufthavn 18 km
  • Lokalt centrum 0 km

Rejseforslag med hotellet

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Antal personer
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.