Rejser til Zagreb

  • Rejsetid

    2,5 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    0

Zagreb, Kroatiens hovedstad, er beliggende ved floden Sava, der deler byen i to. Zagreb er med sit smukke centrum med den flotte Østrig-ungarske arkitektur perferkt til en storbyferie.

På den ene side af floden Sava ligger byens centrum med sin flotte Østrig-ungarske arkitektur og på den anden side ligger boligblokke i klassisk kommuniststil, som blev bygget i 1960’erne og 1970’erne. Denne bydel har dog fået et løft med det nye museum for moderne kunst.

I centrum kan du på din rejse opleve det ægte caféliv, shopping og seværdigheder som Markuskirken og Katedralen. I den øvre bydel, Gornji Grad, ligger Dolac markedet, hvor de lokale handler. Her sælges der frugt og grønt, der produceres i omegnen, så råvarerne er altid helt friske.
 
Om sommeren kan du rejse til søen Jarun, hvor du kan svømme, sejle og danse natten væk på et af diskotekerne langs søen. Du kan også søge til byens parkanlæg, ”den grønne hestesko” med Østrig-ungarsk arkitektur, en række museer og det berømte hotel Esplanade fra 1925 i Art Deco stil, der oprindeligt blev bygget til passagerne fra ’Orientekspressen’. 

Uanset vejret er der altid noget at lave i Zagreb, der har et pænt sortiment af museer og gallerier. I byen afholdes der også mange koncerter, og der er gode shopping muligheder. Du kan rejse til Zagreb på din sommerferie til Kroatien, men byen er også god til en miniferie fyldt med kultur og seværdigheder.

Læs mere

Vil du til Zagreb?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Jens, Patricia, Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.