Hilton Imperial Dubrovnik

-

  • Højt serviceniveau
  • Skøn beliggenhed
  • Moderne faciliteter
  • Restaurant med fantastisk udsigt

Her bliver der tilbudt god service, perfekt beliggenhed, skøn udsigt og meget mere

Hotel Hilton Imperial kan tilbyde en ypperlig service samt en perfekt beliggenhed i Dubrovnik - med den gamle bydel lige udenfor porten og udsigt over den historiske fæstning. 

Hotellet består af to bygninger med aner fra 1800-tallet, nænsomt restaureret, så de nu fremstår som boliger af høj klasse med moderne faciliteter. Ud over restaurant og bar er her også indendørspool, sauna og fitness-center. 

Samtlige værelser er indrettet i moderne stil med en diskret belysning, varme farver og smukke træ- og marmoroverflader. 

Porat Restaurant serverer et fremragende udvalg af internationale og dalmatiske specialiteter, suppleret med gode dalmatiske vine. Fra den rummelige terrasse er der en fantastisk udsigt over den gamle bydel. 

Lobbybaren har udsigt over Revelin-fortet og er et godt sted at mødes til kaffe eller en frokost. Man kan også nyde en lækker cocktail eller et glas af den lokale Rakija-cognac. Den levende musik skaber en intim atmosfære.
Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Antal personer
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.