Rejsemål i Kroatien

Rejsemål i Kroatien

I Kroatien finder man en helt utrolig smuk skærgård langs kysten med i alt 1.244 øer og en perlerække af kystbyer på fastlandet, hvoraf mange stammer fra antikken. Zagreb, Kroatiens hovedstad er en spændende gammel by med smuk arkitektur og stemningsfulde middelaldergader.

Dalmatien, den sydlige del af Kroatien, er nok det ferieområde i landet, der er mest besøgt. Hernede i det sydlige Kroatien ligger maleriske kystbyer og strande på stribe med udsigt til Adriaterhavet og mange småøer ud for kysten. Bjergene danner en fantastisk baggrund med dybe skove og en rig fauna.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene i Kroatien.

Vælg område

Vælg dit rejsemål

Udforsk verdens forunderlige steder og udvid dine horisonter.
Vi gør verden større.

Se alle rejsetilbud

Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Jens, Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.