Erhvervsgrupperejser

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Event & Group Travel Management er Profil Rejsers gruppe- og erhvervsrejse afdeling. Vi har mange års ekspertise i at planlægge og gennemføre rejser, incentives, møder, events og konferencer for 10 personer og opefter. 

Vi udarbejder årligt hundredevis af gruppe- og erhvervsrejser for virksomheder og medarbejdere. Når vi kender jeres ønsker, planlægger vi forløbet ned til mindste detalje og tager hånd om al planlægning, så I kan bruge tiden på noget andet. Se udvalget af af forskellige typer grupperejser herunder, og lad os sammen arrangere jeres næste erhvervsrejse.Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Erhvervsgrupperejser?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Betina, Charite, Daniel, Ditte, Henriette, Jeanette, Solveig

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.