Shooting Star Lodge

Tanzania - Zanzibar

  • Lille resort med kun 16 værelser
  • Ligger ved den smukke østkyst med lange strande
  • Fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean
  • Hyggelig strandbar

Med den perfekte udsigt over havet og sine mange afslappende faciliteter er Shooting Star Lodge det oplagte valg, til en ferie med lavt tempo.

På Kiwengwa Beach på Zanzibars østkyst finder man den hyggelige Shooting Star Lodge på toppen af et klippefremspring i en tropisk have og med en fantastisk udsigt til stranden og havet. Når man går ned af en lille trappe er man lige på den kridhvide strand. Her er der sat hængestole og hængekøjer op, og her er en hyggelig strandbar, hvor en solopgangsmorgenmad eller en frokost kan nydes i sandet. 

Lodgen består af kun 16 værelser, hvoraf de 2 er smukke hvidkalkede suiter i 3 etager med egen pool. Lodgens sea view cottages er alle holdt i traditionel zanzibarsk stil med hvidkalkede vægge, højt til loftet og smukt udskårne træsenge. Værelserne har en privat veranda med liggestole og en udsigt over havet. 

Flere er værelserne er strålende til familier, da de udover det store værelse i stueetagen også har et mindre værelse ovenpå med 2 enkeltsenge. Værelserne har alle aircondition, mens det mindre værelse ovenpå har loftsvifte. Lodgen har en hyggelig restaurant, som ligger lige bag dens ’infinity’ pool, hvorfra der er en fantastisk udsigt.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.