Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Tanzania - Zanzibar

  • Med Al Inclusive
  • Mange aktiviteter og faciliteter
  • Stort og smukt tropisk haveanlæg
  • 2 poolområder
;

Et dejligt All Inclusive luksusresort, som med sin gode placering i smuk natur, er et forrygende valg af resort!

Et indbydende førsteklasses All Inclusive resort ved den dejlig Kiwengwa strand i øens nordøstlige del. Et perfekt valg hvis du ønsker et resort med All Inclusive i hele 5 ud af 6 restauranter. Desuden får du her et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter og ophold i smukke omgivelser. Resortet er spredt over et stort, åbent område med blomster, buske og slanke, vajende palmer.

De 154 værelser ligger i 2-etagers stråtækte bungalower og har enten fantastisk havudsigt eller ligger tæt ved den lange, hvide sandstrand. Alle værelser er rummelige og holdt i varme, brændte farver og indretningen afspejler på smuk vis den lokale kultur med lokalt producerede møbler og kunst.

Resortet tilbyder hele 6 forskellige restaurater hvoraf de 5 er med i All Inclusive konceptet. Desuden tilbyder hotellet to barer, skønt spa, forskellige land- og vandsports aktiviteter, daglig underholdning samt udflugter til lands og til vands. Slap af ved et af de to dejlige poolområder eller mellem palmerne ved stranden og med udsigt til Det indiske Oceans changerende, blå farvetoner. Der er 45 km til hhv. hovedbyen Stonetown og lufthavnen.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Birgitte, Inger, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.