Mahé og Praslin - to paradisøer

Seychellerne - Praslin, Mahé

 • Kuperede Mahé med den populære Beau Vallon-strand
 • Mulighed for udflugter på Mahé og til andre øer
 • Praslin med den lange, hvide Cote d’Or-strand
 • Snorkling og dykning i det lune Indiske Ocean

Uforglemmelig paradisferie på to af Seychellernes største øer. På den kuperede Mahé kan du vælge mellem små, hyggelige hoteller bl.a. ved den meget populære Beau Vallon strand, og på Praslin bor du kun få skridt fra den lange, hvide Cote d’Or-strand med vajende palmer og krystalklart vand. Kombiner eventuelt denne naturskønne rejse med et par dage i den vibrerende metropol, Dubai.

Midt i Det indiske Ocean ligger et sjældent naturparadis bestående af 115 koral- og granitøer, der tilsammen udgør Seychellerne. Et eksklusivt, eksotisk, unikt og på alle måder perfekt sted til en afslappende ferie kombineret med store naturoplevelser. På denne rejse bor du 4 nætter på hver af de 2 største øer, Mahé og Praslin, og herfra kan du tage på spændende udflugter f.eks. til andre øer.

På den kuperede og kontrastfulde Mahé kan du vælge mellem forskellige små og hyggelige hoteller med en venlig og imødekommende atmosfære. Du kan f.eks. vælge et hotel ved den skønne og meget populære Beau Vallon strand med vandsportsfaciliteter og få minutters gang til restauranter og butikker. Ønsker du mere fred og ro ved små, idylliske strande, så er det naturligvis også muligt.

Fra Mahé flyves 15 minutter til Praslin, og straks ved ankomsten fornemmer du øens landlige idyl, ro og skønhed. Kystlinien smykkes af billedskønne strande med pulverblødt sand og vajende palmer, og øens midte består af grønklædte, frodige bjergskråninger. Du bor ved en af øens bedste strande, den lange, hvide Cote d’Or strand, der indbyder til lange dovne dage i vandkanten i de eksotiske omgivelser. I gåafstand fra dit hotel ligger restauranter, barer, butikker og vandsportsaktiviteter. 

Praslin er især kendt for de unikke kæmpepalmer "coco de mer", hvis sensuelt formede kokosnødder kan veje op til 30 kg. Palmerne vokser i nationalparken Vallée de Mai kun få kilometer fra Cote d'Or stranden, og en udflugt hertil er næsten et 'must'. Nationalparken har siden 1935 været Unesco Verdensarv, og er også hjem for den sjældne sorte papegøje, den smukke frugtdue og den seychelliske nattergal.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Seychellerne

Praslin, Mahé

8 nætter / 9 dage

fra kr. 16.815

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Praslin Mahé

Rejser til Praslin

En rejse til Praslin byder på eksotisk afslapning og badeferie for hele familien. Børn og voksne kan få en uforglemmelig oplevelse med alt fra dykning i det krystalklare vand til storslåede naturoplevelser med sol og dejligt vejr.
Læs mere
Praslin Mahé

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mahé - 4 nætter

Anse Soleil Beachcomber Blue Lagoon Chalets
Billigste hotelmulighed
Se kort

Anse Soleil Beachcomber

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Et charmerende lille turistklassehotel med blot 14 værelser. Det perfekte sted hvis du ønsker at slappe helt af i smukke omgivelser.

Hotellet ligger idyllisk, men lidt isoleret ca. 20 minutters gang fra hovedvejen i den sydvestlige del af Mahé. 30 minutters kørsel til lufthavnen og 45 minutter til hovedstaden Victoria. Vi anbefaler, at du lejer en bil i et par dage

De 14 værelser er enkelt indrettet i lokal stil og har aircondition, loftsvifte, værdiboks, lille køleskab og altan. Superior og Premier værelser har også te/kaffe-faciliteter, hårtørrer og tv. Standard og Superior værelser har udsigt over den lille bugt og den 150 meter skønne sandstrand omkranset af palmer og klipper. 

Anse Soleil Beachcomber har en restaurant, hvor der serveres lokale retter samt fisk og skaldyr. Desuden bar og lounge. 

Der er mulighed for at leje kano og snorkeludstyr.
Læs mere her
Anse Soleil Beachcomber Blue Lagoon Chalets Sables d'Or Luxury Apartment
Se kort

Blue Lagoon Chalets

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Populært self-catering bungalowhotel med hjemlig, uformel atmosfære. Værtsparret er behjælpelig med alle former for arrangementer og anbefalinger. Bemærk at en lille vej skal krydses for at komme til den dejlige strand, Anse La Mouche. 

Hotellet ligger i en stor frodig have og i rolige omgivelser ved dejlig strand på sydvestkysten. Ca. 100 meter til lille butik og ca. 800 meter til 2 større butikker. Restauranter i nærheden.
 
Der er 4 bungalows hver med 2 værelser, der deler en stor stue/spisestue og fuldt udstyret køkken. De 8 rummelige værelser er enkelt møblerede med loftsvifte, aircondition, værdiboks og terrasse. Lej en hel bungalow og få 2 soveværelser, 2 badeværelser samt stue og køkken - ideelt for familier eller 2 par, der rejser sammen. 

Hotellet har ingen restaurant. Ved ankomst er der indkøbt de mest nødvendige ting som f.eks. smør, marmelade, te, kaffe, mælk, sukker mv. Der kan arrangeres kok, som bestilles og betales direkte. 

Der er gode vandsportsfaciliteter i nærheden og dykkercenter ca. 300 fra Blue Lagoon Chalets.

Læs mere her
Blue Lagoon Chalets Sables d'Or Luxury Apartment
Se kort

Sables d'Or Luxury Apartment

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Et lille og særdeles dejligt lejlighedshotel med blot 4 lejligheder som ligger i en 2-etagers villa. Stedet oser af personlighed og charme og er perfekt beliggende direkte ved Beau Vallon stranden, som er den længste og smukkest strand på Mahé. Et ophold her er uden morgenmad, men kun få minutters gang fra hotellet ligger et varieret udbud af små butikker, supermarkeder, restauranter og barer.

 
De 4 lejligheder er rummelige, lyse og indrettet i moderne stil over temaet ”strand”. De har stort og fuldt udstyret moderne køkken med spiseplads, sofaarrangement og soveværelse(r). Desuden aircondition, vaskemaskine, tv, internetadgang og stor møbleret balkon eller terrasse med udsigt til stranden og havet. I den hyggelige lille have findes en lille grillplads, som frit kan benyttes af gæsterne. 


Læs mere her

Praslin - 4 nætter

Les Villas d'Or
Se kort

Les Villas d'Or

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

Dette lille, fortrinlige hotel ligger i en åben have helt ned til den flotte Cote d'Or strand på østkysten 30 minutters kørsel fra lufthavnen og ca. 10 minutter fra havnen. Et idyllisk lille sted, der får vores varmeste anbefalinger. Velegnet til både familier og par. 

Hotellet består af store, smagfuldt indrettede studios beliggende i villaer. Et studio består af soveværelse, opholdsstue med fuldt udstyret køkken og dejlig terrasse - der er 2 studios i hver villa. 2-værelses villaerne har 2 soveværelser begge med eget badeværelse, opholdsstue med fuldt udstyret køkken samt stor, dejlig terrasse der vender mod havet. Der er loftsvifte i opholdsstue og aircondition i soveværelse og møblementet er holdt i smukke, afstemte farver. Desuden hårtørrer, værdiboks og tv med video. De fleste villaer har havudsigt og på hotellet findes og en lille swimmingpool, cykeludlejning og vaskerifaciliteter. Bemærk at hotellet ikke har restaurant og bar, men der ligger lokale restauranter, barer og butikker i gåafstand fra hotellet. Kok kan lejes til at tilberede måltider - arrangeres lokalt. 

Der er dykkercenter og vandsportsfaciliteter i nærheden, og hotellet hjælper gerne med at arrangere udflugter, cykelleje, dybthavsfiskeri m.v.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser