Strandferie med forkælelse på Outrigger Mauritius Resort

Mauritius -

 • Store værelser - alle med havudsigt
 • Familieværelser med separat børneværelse
 • Kæmpe poolområde med separat børne- og voksenpool
 • Stort udvalg af land- og vandsportsaktiviteter

Tag på dejlig strandferie på Outrigger Mauritius Beach Resort - et skønt resort, der oser af gæstfrihed og afslappet elegance uden dresscode. Kombiner eventuelt nogle dage i Dubai på ud- eller hjemrejsen.

Outrigger Mauritius Beach Resort er et skønt resort, der oser af gæstfrihed og afslappet elegance uden dresscode. Resortet ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres i øens sydvestlige hjørne, og er charmerende opført som en sukkerørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende turkisfarvede lagune foran hotellet indbyder til vandsportsaktiviteter og bag hotellet bølger de smukke grønklædte bakker, perfekte til f.eks. trekking. 

De 181 dejlige værelser og suiter har alle havudsigt, er på minimum 63 m2 og smagfuldt indrettede i afdæmpede farver. På værelserne er der naturligvis adgang til mange faciliteter som f.eks. gratis WiFi, stor fladskærmstv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og indbydende badeværelse med to håndvaske, separat bruser og badekar. Alle værelser og suiter har naturligvis møbleret altan eller terrasse med havudsigt, og de ligger tæt ved stranden og den smukke lagune.

Til måltiderne kan der vælges mellem tre restauranter med hvert sit kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe All Inclusive. 

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige sportsaktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben. Du kan slappe af ved hotellets kæmpe poolområde med tre swimmingpools hvoraf én er forbeholdt voksne, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur. Du kan også vælge bare af slappe af på hotellets dejlige strand og nyde udsigten over havet.

Familier med børn op til 18 år 
Til børnefamilier anbefaler vi et ophold i Deluxe Family Seaview Suite på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er der plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år.

Kombiner Dubai og Mauritius 
Hvorfor ikke kombinere badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.930

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Outrigger Mauritius Beach Resort
Se kort

Outrigger Mauritius Beach Resort

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort er et skønt resort, der oser af afslappet elegance og gæstfrihed. Resortet ligger i det naturskønne og kuperede område Bel Ombres ved øens sydligste kyst, og er charmerende opført som en sukkerørsplantage fra det 17. århundrede. Den lokkende turkisfarvede lagune foran hotellet indbyder til vandsportsaktiviteter og bag hotellet bølger de grønklædte bakker. 
 
De181 værelser og suiter er på minimum 63 m2 og smagfuldt indrettede rolige farver. På værelserne er der naturligvis adgang til mange faciliteter som f.eks. gratis WiFi, stor fladskærmstv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og indbydende badeværelse med to håndvaske og separat bruser og badekar. Til børnefamilier anbefaler vi ophold i Deluxe Family Seaview Suite på 74 m2 med separat børneværelse med køjesenge - her er plads til i alt 2 voksne og 3 børn u/18 år. Alle værelser og suiter har naturligvis møbleret altan eller terrasse med havudsigt, og de ligger tæt ved stranden og den smukke lagune.

Til måltiderne kan der vælges mellem tre restauranter med hvert sit kulinariske koncept, så der er noget for enhver smag. Opholdet inkluderer halvpension, men det er naturligvis muligt at tilkøbe All Inclusive. 

Outrigger Mauritius Beach Resort byder på et væld af forskellige sportsaktiviteter, så for de aktive er der masser at tage sig til. Af vandsportsaktiviteter tilbydes gratis windsurfing, sejlads, kajak, tur i båd med glasbund samt guidet snorkeltur. Af landsport kan nævnes tennis, strand volleyball og bordtennis. For børnene tilbydes spændende aktiviteter i børneklubben. Du kan slappe af ved en af hotellets fire swimmingpools for voksne og børn, forkæle dig selv med en massage i den dejlige spa eller tage på udflugt og opleve øens farverige kultur og natur.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Charlotte, Elsebeth, Inger, Marianne, Inger, Kristina, Kim

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser