Mauritius til bedste priser

Mauritius - Mauritius

 • Vælg mellem to hoteller på Mauritius, hvor du får meget for pengene
 • Perfekt til afslapning i smukke omgivelser
 • Altid tæt på en af Mauritius’ mange paradisagtige strande
 • Enten halvpension eller all inclusive på hotellerne

Vælg mellem to hoteller på Mauritius, hvor du får meget for pengene: Emeraude Attitude og Zilwa Attitude  Attitude-hotellerne på tropeøen er perfekte til afslapning i smukke, tropiske omgivelser ved dejlige strande. Der er enten halvpension eller all inclusive på hotellerne. Kombiner eventuelt en strandferie på Mauritius med oplevelser og shopping i Dubai.

"Først skabte Gud Mauritius, derefter skabte han himlen som en kopi heraf" - Mark Twain. Så kort og præcist kan Mauritius beskrives!

En charmerende og farverig lille ø i Det Indiske Ocean og et ferieparadis for både par og familier. Her kan I slappe af i naturskønne omgivelser og få tid til at være sammen. Øen er omkranset af dejlige strande, og de smukke turkisblå laguner indbyder til badning og vandsportsaktiviteter.
 
Mauritius er et kosmopolitisk samfund hvor en skøn cocktail af befolkningsgrupper med forskellig etnisk baggrund lever i fredelig sameksistens. Og netop de etniske folkeslags madtraditioner ses og smages også tydeligt i det lokale køkken, men på hotellerne serveres naturligvis også internationale menuer. 

Rejsen med fly til Mauritius kan måske forekomme lang, men en tidsforskel på blot plus 2-3 timer fra Danmark er en stor fordel. En middagslur ved poolen efter ankomsten, og I er klar til en stribe af dejlige ferieoplevelser.

Vælg mellem to charmerende hoteller:

2+* Emeraude Beach Attitude i Standard værelser med "Emeraude Inclusive"
4* Zilwa Attitude i Superior værelse med halvpension


Kombiner Dubai og Mauritius 
Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.960

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

På rejser til Mauritius vil du opleve en himmelsk smuk natur, der lægger op til guddommelig afslapning, selvforkælelse og eksklusiv badeferie. Det er oplagt at rejse til Mauritius, hvis du søger afslapning ved skønne strande, spa, golf- og gourmet-oplevelser. Derudover er Mauritius et mekka for dybhavsfiskeri og alle former for vandsport. Mauritius tilbyder også bølgende sukkerrørsmarker, blå laguner, frodige skovområder og brusende vandfald. En romantisk og afslappende oase.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Emeraude Beach Attitude Zilwa Attitude
Billigste hotelmulighed
Se kort

Emeraude Beach Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Emeraude Beach Attitude er et hyggeligt og afslappet lille hotel beliggende på øens østkyst ved den lange og smukke strand, Belle Mare. Hotellet ligger i en frodig have og du skal blot passere vejen for at komme til den dejlige strand og den turkisblå lagune. På stranden har hotellet naturligvis solstole og parasoller, og fra en lille vogn tilbydes drikkevarer mv. Opholdet på Émeraude Beach Attitude er med helpension inkl. et mindre udvalg af drikkevarer, pr. 01.11.2016 dog med All Inclusive, så der bliver ingen ubehagelige overraskelser i feriebudgettet.

De 61 værelser ligger i hvidkalkede, stråtækte bungalower, der er opført i harmoni med naturen. Hver af de hyggelige bungalower er i to etager og indeholder 4 værelser. Vælg mellem to værelsestyper, som begge er lyse og pænt indrettet: Standard værelse på 25 m2 med aircondition, telefon, tv, minibar, hårtørrer, værdiboks og møbleret terrasse/balkon – her er plads til 2 voksne og 1 barn u/12 år. Superior værelser tilbyder desuden DVD-afspiller - de er på 30 m2 med plads til 2 voksne og 2 børn u/12 år. Kaffe/te-faciliteter fås i begge værelsestyper mod mindre tillæg.

Hotellet tilbyder hyggelig restaurant og bar, swimmingpool, massage, dykkercenter, udlejning af cykler og udflugt med glasbundsbåd. Desuden aftenunderholdning et par gange om ugen og gratis cooking class lørdag eftermiddag. Der er gratis WiFi i fællesområderne, men ikke på værelserne.

Læs mere her
Emeraude Beach Attitude Zilwa Attitude
Se kort

Zilwa Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Zilwa Attitude er et indbydende 4-stjernet resort beliggende nær den lille fiskerby, Grand Gaube på nordøstkysten af Mauritius. Resortets charmerende og rustikke stil og indretning er én stor hyldest til øens kulturarv; forfattere, malere, arkitekter og kunsthåndværkere. F.eks. er hotellet udsmykket af lokale kunstnere tilsat enkelte design detaljer.

For at give gæsterne en autentisk smagsprøve af Mauritius tilbydes forskellige 'Otentik' temaer. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og en aften med en lokal familie, hvor gæsterne bl.a. selv er med til at tilberede aftensmåltidet, 'Otentik Cuisine' hvor gæsterne selv tilbereder et typisk, lokalt måltid bl.a. med produkter fra hotellet egen økologiske grøntsagshave, 'Otentik Music* hvor lokale musikere spiller typisk mauritiansk musik og fortæller om musikken og 'Otentik Bazar' hvor udvalgte lokale kunsthåndværkere kan udbyde deres varer på hotellet og selv få hele fortjenesten uden at en andel går til hotellet. 

Zilwa Attitudes 214 dejlige værelser er rustikke og indrettede med fokus på enkelthed. Farverne er afdæmpede og inspireret af naturen med pift af stærke farver som f.eks. solgul og varm rød. Alle værelser har naturligvis aircondition, kaffe/te-faciliteter, minibar, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer og balkon eller terrasse. Et ophold på Zilwa vil appellere til både par og familier. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, f.eks. Family Seaview værelse med plads til to voksne og to børn eller Couple Deluxe værelse dedikeret til par.

Et ophold på Zilwa er et ophold med halvpension.Til måltiderne kan vælges mellem flere restauranter med hvert sig tema samt to barer. Af andre faciliteter tilbydes tre swimmingpools og separat børnepool, tennis, bordtennis, vandsportsaktiviteter som f.eks. snorkling, stand-up paddle, dykning og kite surfing (to sidstnævnte mod betaling). Desuden børneklub, aftenunderholdning, spa med 100 % økologiske produkter, gratis WiFi på hele hotellet og af og til vises film på stranden om aftenen.

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Charlotte, Elsebeth, Inger, Marianne, Kristina, Kim, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser