Mauritius til bedste priser

Mauritius - Mauritius

 • Bo på charmerende Emeraude Beach Attitude
 • Perfekt til afslapning i smukke omgivelser
 • Udvidet helpension med drikkepakke
 • Ved en af Mauritius’ bedste strande, Belle Mare

Skønne feriedage på Emeraude Beach Attitude ved den hvide Belle Mare strand. Ophold inkluderer helpension med udvidet drikkepakke, så I har styr på feriebudgettet.

"Først skabte Gud Mauritius, derefter skabte han himlen som en kopi heraf" - Mark Twain. Så kort og præcist kan Mauritius beskrives!

En charmerende og farverig lille ø i Det Indiske Ocean og et ferieparadis for både par og familier. Her kan I slappe af i naturskønne omgivelser og få tid til at være sammen. Øen er omkranset af dejlige strande, og de smukke turkisblå laguner indbyder til badning og vandsportsaktiviteter.
 
Mauritius er et kosmopolitisk samfund hvor en skøn cocktail af befolkningsgrupper med forskellig etnisk baggrund lever i fredelig sameksistens. Og netop de etniske folkeslags madtraditioner ses og smages også tydeligt i det lokale køkken, men på hotellerne serveres naturligvis også internationale menuer. 

Rejsen med fly til Mauritius kan måske forekomme lang, men en tidsforskel på blot plus 2-3 timer fra Danmark er en stor fordel. En middagslur ved poolen efter ankomsten, og I er klar til en stribe af dejlige ferieoplevelser.

Bo på charmerende Emeraude Beach Attitude og få helpension og udvidet drikkepakke med i prisen. Med forskellige 'Otentik' teamer tilbydes gæster på Emeraude Beach Attitude autentiske smagsprøver af Mauritius. Eksempelvis 'Otentik Dinner' som er en middag og lærerig aften hos en lokal familie, hvor I bl.a. selv er med til at tilberede måltidet. Et andet eksempel er 'Otentik Cuisine', hvor I på hotellet tilbereder et typisk lokalt måltid bl.a. med produkter fra hotellets egen økologiske grøntsagshave. Se et eksempel på en 'Otentik' oplevelse her


Kombiner Dubai og Mauritius 
Kombiner evt. badeferien på Mauritius med et par dage i fascinerende Dubai, som har alt hvad hjertet kan begære inden for shopping, arkitektur, forlystelser mv. Flyv med det prisbelønnede luftfartsselskab Emirates. Kontakt os for et tilbud.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.960

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

På rejser til Mauritius vil du opleve en himmelsk smuk natur, der lægger op til guddommelig afslapning, selvforkælelse og eksklusiv badeferie. Det er oplagt at rejse til Mauritius, hvis du søger afslapning ved skønne strande, spa, golf- og gourmet-oplevelser samt god og personlig service. Derudover er Mauritius et mekka for dybhavsfiskeri og alle former for vandsport. Mauritius tilbyder også kuperet terræn med utallige flotte naturscenerier, bølgende sukkerrørsmarker, blå laguner, frodige skovområder, brusende vandfald. og bjergtagende udsigtspunkter. En romantisk og afslappende oase.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Emeraude Beach Attitude
Se kort

Emeraude Beach Attitude

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Emeraude Beach Attitude er et hyggeligt og afslappet lille hotel beliggende på øens østkyst ved den lange og smukke strand, Belle Mare. Hotellet ligger i en frodig have og du skal blot passere vejen for at komme til den dejlige strand og den turkisblå lagune. På stranden har hotellet naturligvis solstole og parasoller, og fra en lille vogn tilbydes drikkevarer mv. Opholdet på Émeraude Beach Attitude er med All Inclusive, så der bliver ingen ubehagelige overraskelser i feriebudgettet.

De 61 værelser ligger i hvidkalkede, stråtækte bungalower, der er opført i harmoni med naturen. Hver af de hyggelige bungalower er i to etager og indeholder 4 værelser. Vælg mellem to værelsestyper, som begge er lyse og pænt indrettet: Standard værelse på 25 m2 med aircondition, telefon, tv, minibar, hårtørrer, værdiboks og møbleret terrasse/balkon – her er plads til 2 voksne og 1 barn u/12 år. Superior værelser tilbyder desuden DVD-afspiller - de er på 30 m2 med plads til 2 voksne og 2 børn u/12 år. Kaffe/te-faciliteter fås i begge værelsestyper mod mindre tillæg.

Hotellet tilbyder hyggelig restaurant og bar, swimmingpool, massage, dykkercenter, udlejning af cykler og udflugt med glasbundsbåd. Desuden aftenunderholdning et par gange om ugen og gratis cooking class lørdag eftermiddag. Der er gratis WiFi i fællesområderne, men ikke på værelserne.

Bemærk. pr. 01.11.17 bliver Emeraude Beach Attitude et voksen'hotel og accepterer herefter altså kun gæster over 18 år. 

Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kristina, Kim, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser