Drømmeferie i stærke farver på Canonnier

Mauritius - Mauritius

 • Ophold ved vestkystens nordligste tip 
 • Sjæl og charme omkranset af stor have
 • Ekstra forkælelse til brudepar
 • Mulighed for All Inclusive

Mauritius er de stærke farvers ø, og på strandene smyger kridhvidt koralsand sig om tæerne og blænder øjnene. Le Canonnier ved vestkystens nordligste tip har sjæl og charme og ligger i en stor have. Meget familievenligt hotel, men også med ekstra service til brudepar. All inclusive kan tilkøbes. Kombiner eventuelt med Dubai.

Gud skabte Mauritius og derefter himlen som et spejlbillede heraf - det hævdede Mark Twain ihvertfald og de fleste rejsende vil nok medgive, at Mauritius er himmelsk smuk. 

Mauritius går meget dækkende under tilnavnet "de fantastiske strandes og de stærke farvers ø" på grund af naturens smukke farvekombinationer,det turkisklare vand, og det kridhvide koralsand, der smyger sig om tæerne og blænder øjnene.

På denne rejse bor du på Canonnier som er et af vores mget populære hoteller, beliggende i en stor have ved vestkystens nordligste tip. Resortet er familievenligt bl.a. på grund af de rummelige familielejligheder og familie duplex værelser med hems, her er plads til 2 voksne og op til 3 børn u/18 år. Desuden tilbyder en af restauranterne børnebuffet så er der naturligvis en charmerende børneklub på hotellet.

Kombiner Dubai og Maldiverne

Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Mauritius

Mauritius

7 nætter / 8 dage

fra kr. 12.785

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Mauritius

Rejser til Mauritius

På rejser til Mauritius vil du opleve en himmelsk smuk natur, der lægger op til guddommelig afslapning, selvforkælelse og eksklusiv badeferie. Det er oplagt at rejse til Mauritius, hvis du søger afslapning ved skønne strande, spa, golf- og gourmet-oplevelser. Derudover er Mauritius et mekka for dybhavsfiskeri og alle former for vandsport. Mauritius tilbyder også bølgende sukkerrørsmarker, blå laguner, frodige skovområder og brusende vandfald. En romantisk og afslappende oase.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mauritius - 7 nætter

Canonnier Beachcomber Resort & Spa
Se kort

Canonnier Beachcomber Resort & Spa

Beliggenhed: Mauritius, Mauritius

Canonnier Beachcomber Resort & Spa ligger i en stråtækt hesteskoformede bygning der omkranser bl.a. swimmingpoolen og ruinerne af det gamle fort, som hotellet er navngivet efter. Der er direkte adgang til tre strande, eller find din egen private "solgyde" langs klippekysten. Gæster kan benytte alle faciliteter på søsterhotellet Mauricia Beachcomber Resort & Spa i Grand Baie - båd transport mellem de to hoteller mod betaling. Der er desuden kun få minutters kørsel til byen Grand Baie.

Der er 284 lyse værelser med aircondition, telefon, tv m/video og musikkanal, værdiboks, el-kedel, minibar, hårtørrer og terrasse/balkon. To gode restauranter hvoraf den ene ligger på et klippefremspring med udsigt over havet. Desuden to barer, roomservice, swimmingpool med vandfald, butikker, internetcafé og børneklub.

På Canonnier Beachcomber Resort & Spa er der aftenunderholdning, diskotek, tre tennisbaner, yoga, volleyball, bueskydning og mange vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis. Velvære- og massagecenter med charmerende beliggenhed i store gamle banyan træer.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Charlotte, Elsebeth, Inger, Marianne, Kim, Kristina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser