Parferie på romantiske Anantara Veli Resort & Spa

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Romantisk og chic par-hotel
 • Bo i skøn bungalow på pæle over havet
 • Absolut fred og ro - hotellet accepterer kun gæster over 11 år
 • Adgang til restauranter mv. på søsterhotellet Anantara Dhigu
 • Smuk lagune med fin snorkling i nærheden

Anantara Veli Resort & Spa er et chic og romantisk par-resort som varmt anbefales, hvis I ønsker absolut fred og ro i smukke omgivelser. Bo i en Over Water Bungalow på minimum 62 m2 med solterrasse og direkte adgang til den lokkende turkisblå lagune med krystalklart lunt vand. 

Anantara Veli Resort & Spa er et boutique hotel for par, som ønsker absolut fred og ro i smukke, romantiske omgivelser. Resortet ligger på en drømmeø med hvide strande og en lagune, der byder på enhver tænkelig turkisblå nuance. Resortet ligger blot en god halv times sejlads fra Male' lufthavn, og på sejlturen med resortets private speedbåd kan I være heldige at se delfiner boltre sig omkring båden.

Anantara Veli tilbyder 57 skønne villaer på pæle over havet, såkaldte Over Water Bungalows og er specielt målrettet voksne gæster, der værdsætter fred og ro. dejlig mad og et højt serviceniveau. I den smagfuldt indrettede bungalow finder I alle de faciliteter, som forventes af et 5* hotel inkl. gratis, ubegrænset WiFi. Fra den store solterrasse er der naturligvis direkte adgang til den lokkende, turkisblå lagunes varme vand. 

Under opholdet på Anantara Veli kan I vælge mellem tre skønne restauranter, men I har også adgang til yderligere tre dejlige restauranter samt masser af aktiviteter på søsterhotellet Anantara Dhigu der ligger få minutters sejlads derfra i samme lagune. Specielt anbefaler vi en middag på den thailandske restaurant, Baan Huraa, kendt som én af de ypperste på Maldiverne. Måltider i private omgivelser på terrassen i jeres Water Bungalow er det naturligvis også muligt, og sidst men ikke mindst kan du overraske din elskede med en helt speciel og romantisk middag på f.eks. stranden med 'Dinner by Design'.

Bemærk at hotellet kun accepterer gæster over 11 år. 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 19.660

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Anantara Veli Resort & Spa
Se kort

Anantara Veli Resort & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Den anerkendte hotelkæde Anantara byder velkommen til det romantiske par-resort, Anantara Veli Resort & Spa. Resortet ligger i en smuk turkisblå lagune i South Male’ atollen godt en halv times sejlads fra Male’ lufthavn, og på en anden ø i samme atol ligger søsterhotellet, Anantara Dhigu Resort & Spa. Anantara Veli har kun 57 villaer og er specielt målrettet par (og gæster over 11 år), der værdsætter fred og ro, mens Anantara Dhigu primært henvender sig til gæster og familier, der ønsker flere aktiviteter. Som gæst på ét af de to hoteller har du naturligvis fuld adgang til alle faciliteter på begge hoteller.

På Anantara Veli Resort & Spa bor du i en smagfuldt indrettet villa på pæle over havet. Her kan du nyde feriedagene i de smukkeste omgivelser, og en trappe giver naturligvis direkte adgang til det krystalklare og lune vand i den smukke lagune. 

Hvad angår udvalget af restauranter og barer, så kan du frit vælge mellem alle på Anantara Veli og Anantara Dhigu. Desuden tilbydes naturligvis 24-timer roomservice, så du kan indtage måltiderne på terrassen i din private villa eller få arrangeret en helt speciel og romantisk middag på f.eks. stranden med ”Dinner by Design”.

Med hensyn til aktiviteter, så har du naturligvis adgang til alle aktiviteterne på Anantara Dhigu.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Maldiverne

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Maldiverne er +4 timer. Ved dansk sommertid +3 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod difteri, stivkrampe og Hepatitis A anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der er visumfrit i op til 90 dage. Bemærk at passet skal være gyldigt i mindst 4 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Maldiverne.

  Særlige forhold
  Maldiverne har 110 eller 220 volt. Der kan være forskellige typer stik, så medbring en adapter.

 • Under din rejse på Maldiverne

  Drikkepenge
  Drikkepenge er en del af lønnen på Maldiverne. Derfor forventes det også, at der gives en dollar eller to til tjenere og andre serviceydere.

  Valuta
  Maldivernes møntfod er rufiya (MVR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Charlotte, Inger, Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser