Paradisøen Ihuru

Maldiverne - Atol på Maldiverne

 • Uberørt natur og ophold på trendy og økovenligt resort
 • Ophold i strandvilla ud til et af Maldivernes smukkeste koralrev
 • Snorkelsafari med en marinebiolog
 • Spaforkælelse og lækre maldiviske måltider

På Angsana Ihuru Resort gør de en dyd ud af at beskytte den uberørte natur. De blot 45 strandvillaer med privat strandområde lige ud til af Maldivernes smukkeste koralrev, og det trendy og økovenlige resort ligger på sin egen ø cirka 20 minutters sejlads med speedbåd fra lufthaven. Kombiner eventuelt med Dubai.

Angsana Ihuru Resort er et trendy resort for dig, der vil forkæles i billedskønne omgivelser. Øen er som taget ud af paradis, og her gøres en dyd af at beskytte og bevare den uberørte natur. Her finder du blot 45 strandvillaer med privat strandområde foran samt ét af Maldivernes smukkeste koralrev.  

Dette øko-venlige resort ligger på sin egen ø ca. 20 minuttes sejlads med speedbåd fra Malé lufthavn. Øen er ikke ret stor, kun ca. 200 x 200 meter og et fantastisk koralrev omkranser hele øen, så der er let adgang til store snorkeloplevelser for gæster i alle aldre. 

Du bor i en smagfuld Beach Villa med dejlig møbleret terrasse og en lille have med solstole og hængekøjer direkte ned til stranden. Kun få skridt fra din villa har du således en betagende udsigt til det turkisgrønne hav. Efter en lang, solrig dag på stranden kan du nyde en kølig drink i den trendy bar, mens den fløjlsbløde, varme aftenluft smyger sig om dig. I restauranten finder du et varieret menukort og afvekslende buffet'er med forskellige temaer, men du kan også vælge at spise i din villa under mere private former. 

Nyd stilheden og de idylliske omgivelser, forkæl din krop og sjæl i spa afdelingen - her benyttes naturligvis kun økologiske produkter, lær at tilberede typiske maldiviske retter af resortets kok, tag på snorkelsafari med en marinebiolog eller hør om resortets øko-bevarende program som emmer af ånd og samvittighed for naturen. 

Længere væk fra hverdagen og nærmere paradis er det vanskeligt at komme! 

Kombiner Dubai og Maldiverne 
Begynd eller afslut eventuelt din ferie med nogle dage i Dubai - et "hotspot" på globetrotternes verdenskort. Kontakt os for et tilbud.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB

Maldiverne

Atol på Maldiverne

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Atol på Maldiverne - 7 nætter

Angsana Ihuru Resort & Spa
Se kort

Angsana Ihuru Resort & Spa

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Angsana Ihuru er et trendy resort for dig, som gerne vil forkæles i billedskønne omgivelser. Øen er som taget ud af paradis, og det øko-venlige resort gør en dyd af at beskytte og bevare den uberørte natur. Et smukt koralrev omkranser hele øen, så der er let adgang til store og farverige snorkeloplevelser for gæster i alle aldre.

Resortet nås med speedbåd fra Malé lufthavn - en smuk sejltur på ca. 20 minutter. Øen er ikke ret stor, kun ca. 200 x 200 meter, men det er indbegrebet af en maldivisk drømmeø.  

De 45 stråtækte strandvillaer har alle direkte adgang til stranden, men beplantningen sikrer fuldstændig privatliv i både villaen og haven. Villaerne er spændende indrettede med mange små detaljer og holdt i sort, offwhite og limegrønne farver. Alle har aircondition, minibar, te/kaffe faciliteter, værdiboks, telefon, fladskærms TV, hårtørrer, dejlig terrasse med spisebord samt lille have med hængekøjer, dejlige solstole og overdækket sofa. Beachfront villaerne har udendørs bruser, mens Beachfront Jacuzzi villaerne har udendørs jacuzzi. Villaernes størrelse er 57 m2, og de ligger blot 10-15 meter fra stranden.

Restaurant Riveli byder på et varieret menukort og buffetanretning, men du kan også vælge at spise i villaen under mere private former. Fra den trendy bar er du måske heldig at se skildpadder og delfiner, imens du nyder en drink. 

Resortet tilbyder aktiviteter og faciliteter som f.eks. dejlig spa, bordtennis, strandvolley, kano, windsurfing, snorkelsafari med marinebiolog samt dykkercenter. Det smukke husrev går hele vejen rundt om øen, og byder på mange timers farverige undervandsoplevelser. Du kan også lære at tilberede typiske maldiviske retter af kokken.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Inger, Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser