Konkurrence

Vind et rejsegavekort på kr. 10.000,-

Sådan deltager du: 
Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til Profil Rejser på kr. 10.000,- ved at tilmelde dig Profil Rejsers nyhedsbrev eller ved minimum én gang årligt at opdatere dine rejseinteresser til nyhedsbrevet via det opdateringslink, du finder i bunden af dine nyhedsbreve. Du deltager automatisk, når ovenstående er gældende ved tidspunktet for lodtrækningen.

Det er gratis at være tilmeldt, og du kan til enhver tid ændre dine rejseinteresser eller afmelde dig igen. Som modtager af Profil Rejsers nyhedsbrev vil du - udover at modtage gode tilbud - blive holdt orienteret om Profil Rejsers konkurrencer året rundt samt aktiviteter som skibsbesøg på krydstogtskibe og spændende rejseforedrag.

Vi trækker næste vinder den 31. maj kl. 12:00

Konkurrencebetingelser
Vi trækker lod to gange årligt (maj og november) om et rejsegavekort på kr. 10.000,- ved hver trækning. Du skal være minimum 18 år for at deltage. Rejsegavekortet skal bruges på Profil Rejsers rejser og kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse accepterer du også, at vi må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook, hvis du vinder. Ansatte i Profil Rejser og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Modtager du allerede Profil Rejsers nyhedsbrev?
Hvis du allerede modtager nyhedsbreve fra os, skal du bruge opdateringslinket i bunden af dit næste nyhedsbrev og sørge for, at din profil er helt opdateret – så er du også med i konkurrencen.