Historie, snorkling og grillet hummer i Dansk Vestindien

Vestindiske Øer - St. Thomas, St. Croix, New York City

 • New Yorks pulserende liv
 • Kreolsk køkken i det tidligere Dansk Vestindien
 • Gæstfriheden på St. Thomas og St. Croix
 • Den danske kolonihistorie og de mange levn fra dengang

Oplev de tidligere danske koloniøer, St. Thomas og St. Croix, med deres gæstfrihed, kridhvide sandstrande og kreolske køkken – og mange minder om danskernes tid på øerne. På udrejsen er der tre dages stop i den altid levende storby New York.

14 dages ferie på De Vestindiske Øer St. Thomas og St. Croix med 3 dages stop i New York på udrejsen. 

Tag på en skøn ferie i det caribiske øhav på de tidligere danske koloniøer, hvor du bliver mødt af en hjertelig gæstfrihed, kridhvide strande og et mangfoldigt udbud af aktiviteter for såvel store som små. 

Flyv til New York og nyd 3 dage på Manhattan inden du flyver videre til St. Thomas. Øen har en skøn blanding af historie og smukke strande. Tag en vandflyver videre til St. Croix og udforsk øen som er på størrelse med Møn, her er det fortsat muligt at finde levn fra en dansk kolonitid. 

På øerne findes der masser af aktiviteter som f.eks. snorkling, dykning, hesteridning og golf. Det er nemt at komme rundt enten med en safaritaxa, eller du kan leje bil og opleve dette paradis i dit eget tempo.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vestindiske Øer

St. Thomas, St. Croix, New York City

13 nætter / 14 dage

fra kr. 17.205

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

St. Thomas St. Croix

Rejser til St. Thomas

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten.
Læs mere
St. Thomas St. Croix New York City, NY

Rejser til St. Croix

St. Croix er den største af De Vestindiske Øer, på størrelse med Møn, og det er her, du finder de fleste levn fra den danske kolonitid. De originale danske bygningsværker fra det 18. og 19. århundrede pryder stadig gadebilledet i øens største by, Christianssted. Det er spændende at gå rundt i de små gader med danske navne, og det føles som om man træder ind i en kulisse fra det forrige århundrede.
Læs mere
St. Croix New York City, NY

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere

Overnatningsmuligheder

New York City - 3 nætter

Hotel Edison
Se kort

Hotel Edison

Beliggenhed: USA, New York City

Stort og populært turistklassehotel med super beliggenhed ved Broadway midt i teaterdistriktet og tæt på Times Square. 830 værelser med aircondition, telefon og tv. Hotellet har to restauranter, to barer, cafe, cocktaillounge samt art deco-lobby.

Læs mere her

St. Thomas - 5 nætter

Windward Passage Hotel
Se kort

Windward Passage Hotel

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. Thomas

Kan du lide at være i begivenhedernes centrum, er Windward Passage et godt turistklassehotel. Central beliggenhed og fantastisk udsigt til havnen og vandflyveren i Charlotte Amalie, 5 km fra lufthavnen og kun et stenkast fra de mange toldfrie butikker, historiske seværdigheder og French Town med natteliv og restauranter. Hotellet er egnet for store såvel som for små.

Det nyligt renoverede Windward Passage har rummelige og meget komfortable dobbeltværelser i klassisk stil. Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, fladskærms-tv, køleskab og fransk balkon med udsigt til enten bugten eller bjergene. I Winward Restaurant serveres lækker vestindisk mad såvel som internationale retter. Den hyggelige gårdhave med swimmingpool, solterrasse og bar indbyder til afslapning og vil du nyde strandlivets glæder, tilbyder hotellet gratis kørsel til og fra Magens Bay – øens smukkeste strand. Hotellet har deuden sit eget lille kasino.
Læs mere her

St. Croix - 5 nætter

Caravelle Hotel

Caravelle Hotel

Beliggenhed: Vestindiske Øer, St. Croix

Caravelle Hotel (renoveret i 2015) ligger i den historiske del af Christiansted lige havnepromenaden, hvor du finder et fint udvalg restauranter og barer. Hotellet har egen restaurant samt den populære bar Rum Runners, hvor du kan sidde og nyde udsigten over havet. Dagen kan også nydes ved poolen, og fra hotellet er der let adgang til udflugter i og udenfor byen.

Hotellet har 42 rummelige lyse værelser, som alle har gratis WiFi, loftsvifte, aircondition, mini-køleskab og kabel TV.Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til De Vestindiske Øer

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og De Vestindiske Øer er -5 timer.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til De Vestindiske Øer bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Alle rejsende til De Vestindiske Øer (US Virgin Islands), skal søge visum eller ESTA-tilladelse online, når rejsen er bestilt eller før. 
  Det koster 14 USD og betales med dankort eller kreditkort online. Der kan gå op til 72 timer inden godkendelse. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for USA.

  Elektricitet
  I USA og Canada er strømspændingen i el-nettet forskelligt fra den i Europa. Således er der kun 120 volt i de nordamerikanske stikkontakter i forhold til vores 230 volt. Kontakterne har også en anden form i stedet for de 'runde ben', der bruges i Europa. Du kan således ikke uden videre bruge dine elektriske apparater og mobil- og computeropladere fra Danmark i de amerikanske stikkontakter. Du er derfor nødt til at bruge en såkaldt 'adapter'. Du skal købe et lille adapter stik, der populært sagt laver en nordamerikansk stikkontakt om til en europæisk/dansk. Det bedste vil være at købe det hjemmefra, så det ikke er det første, du skal ud at lede efter på din rejse.
  Du kan købe stikket i de fleste større supermakeder og hos el-forhandlere, men også visse butikker i København Lufthavn forhandler dem. En god idé er desuden at tage en dansk multistikdåse med forlængerledning med, så du har flere stikudtag at gøre godt med. Så kan du oplade flere apparater på én gang på hotelværelset.

  Læs mere om de forskellige stiktyper her

  Strømstyrke og spænding i USA og Canada

  På grund af den lave spænding på 120 volt er det ikke alle elektriske apparater fra Europa, der kan bruges i USA. Det er f.eks. gældende for hårtørrere. I stedet for at købe en elektrisk omformer er det langt billigere - og nemmere - at købe en helt ny hårtørrer i USA. I langt de fleste tilfælde kan du uden problemer bruge dine medbragte elektriske apparater i USA. Det gælder f.eks. computere, diverse opladere til mobiltelefoner, computere, barbermaskiner m.m. Du skal blot bruge den førnævnte adapter.
  Man skal dog overordnet undgå at købe elektriske apparater i USA, som f.eks. køkkenmaskiner og andet husholdningsudstyr, da de er produceret til at køre på 120 volt og efterfølgende skal bruges med en dyr omformer i Danmark.

 • Under din rejse på De Vestindiske Øer

  Drikkepenge
  Det er normalt at give drikkepenge på De Vestindiske Øer. Hotelpersonale skal have cirka en dollar per kuffert der bringes op. Det samme får stuepiger og turguider. Taxichauffører får normalt 10 % medmindre et beløb er aftalt på forhånd, og på restauranter forventes 10 til 15 %.

  Valuta
  US dollar(US$), 1 = 100 cents. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på USD.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kim, Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser