Storby- og badeferie i Vietnam

Vietnam - Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City

 • Cykeltaxi i Hanois gamle kvarterer 
 • Bådtur og udflugter i fiskerbyen Hoi An
 • Den smukke hvide sandstrand, Cua Dai
 • Millionbyen Saigon og Cu Chi-tunnellerne

Oplev det bedste, Vietnam har at byde på. Først et par dage i den travle og smukke hovedstad Hanoi efterfulgt af en uges badeferie i Hoi An, en smuk UNESCO-bevaringværdig by med en dejlig strand. Rejsen afsluttes med et par nætter i metropolen Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon).

Oplev Vietnams højdepunkter i skønne Hanoi, hæsblæsende Ho Chi Minh City og ikke mindst ved den skønne badestrand i Hoi An. I Hanoi kan du stifte bekendtskab med den store folkehelt og landsfader, Ho Chi Minh, eller begive dig med cykeltaxi ind i Hanois gamle kvarterer og udforske den historiske bydel. 

Rejsen kan også kombineres med et minikrydstogt i Halongbugtens uforglemmelige natur. Videre til den hyggelige fiskerby, Hoi An, hvor den står på afslapning og mulighed for bådtur eller andre spændende udflugter.

Rejsen slutter i den sydlige del af landet, hvor du udforsker millionbyen Saigon og kan opleve Cu Chi-tunnellerne eller storbyen bag på sædet af en rutineret scooterfører.  

Badeferien har du i Hoi An, som er nem at finde rundt i Gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller nyd en kop te i en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder du også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til meget favorable priser.

Du kan også leje cykel og tage en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger fem kilometer fra byen. Du kan selvfølglig også sejle derud med en af bådene fra byen. Cykler du, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælhuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan du nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Vietnam

Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City

13 nætter / 16 dage

fra kr. 11.135

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hanoi Hoi An

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Hanoi - 3 nætter

Anise Hotel Sunway Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Anise Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Et pænt lille hotel som ligger tæt på Hang Dau Parken ikke langt fra den gamle bydel. 

De 42 værelser er alle nyindrettet med aircondition, fladskærms TV (dog ikke Superior værelser), internetadgang, telefon, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og værdiboks. 

Hotellet har en dejlig restaurant på 11. etage, hvor du i ro og mag kan indtage din morgenmad, mens du nyder udsigten ud over Hanoi. Hotellet har en hyggelig bar samt lobby og fitnesscenter.
Læs mere her
Anise Hotel Sunway Hotel Sheraton Hanoi Hotel
Se kort

Sunway Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Et pænt førsteklassehotel som ligger i et stille kvarter tæt på den charmerende gamle franske bydel og ca. 10 min. gang fra Hoan Kiem søen.

Værelserne er pænt indrettet med aircondition, tv, telefon, internetadgang, minibar, hårtørrer og værdiboks. Desuden har hotellet restaurant, jazzbar, fitnesscenter og spa.
Læs mere her
Sunway Hotel Sheraton Hanoi Hotel Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi
Se kort

Sheraton Hanoi Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Et flot luksushotel med mange faciliteter og en smuk beliggenhed ved West Lake.

Værelserne er smukt indrettet i en blanding af vietnamesisk og fransk arkitektur, alle med aircondition, tv, filmkanaler, internetadgang, telefon, minibar samt deres unikke Sheraton Sweet Sleeper senge. 

Hotellet har to gode restauranter, en pub, en stor og imponerende lobby, flot udendørs swimmingpool, sauna, fitnesscenter samt tennisbaner. Der tilbydes gratis shuttleservice til Hanoi downtown.
Læs mere her
Sheraton Hanoi Hotel Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi
Se kort

Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Hvis du elsker den hyggelige autentiske indretning og stil fra en svunden tid vil du falde på hælene over dette atmosfærefyldte hotel som er indbegrebet af fransk kolonialisme. Hotellet er opført i 1901 og er nok et af Asiens fineste kolonistilshoteller. 

Her er en hyggelig gårdhave, skøn swimmingpool, fantastiske restauranter, hyggelige barer og en café hvor du kan få drinks, eftermiddagste, snacks og lette anretninger. Et hotel med alle de rigtige ingredienser til et perfekt ophold, og med få minutters gang til Hoan Kiem søen og den gamle bydel, kan beliggenheden ikke være bedre til at udforske byens centrum.

Hotellet er delt op i to fløje – Metropole Wing og Opera Wing. I Metropole Wing er værelserne indrettet i den historiske og klassiske stil, så der er mulighed for at få den fulde franske kolonitid helt ind under huden. I Opera Wing er værelserne indrette i en mere moderne og elegant fransk kolonistil. 

Alle 364 værelser og suiter er smukt indrettet og emmer at stil. Alle med bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks.


Læs mere her

Hoi An - 7 nætter

Thanh Binh Riverside Hotel Hotel Mercure Hoi An Royal
Billigste hotelmulighed
Se kort

Thanh Binh Riverside Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Than Binh Riverside Hotel er et rigtigt godt og populært hotel med en perfekt beliggenhed tæt på den charmerende gamle bydel og direkte ned til floden

Her er swimmingpool med liggestole og parasoller. Hotellet byder desuden på restaurant, bar samt Spa & Wellness område. Ligeledes er det muligt at leje cykler på hotellet.

Hotellet består af 81 rummelige og hyggeligt indrettede værelser. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder to forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Thanh Binh Riverside Hotel Hotel Mercure Hoi An Royal Victoria Hoi An Beach Resort and Spa
Se kort

Hotel Mercure Hoi An Royal

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Et centralt beliggende hotel i gåafstand til Hoi Ans gamle bydel og med nem adgang til Cua Dai-stranden.

Hotellet har 100 værelser i 3 forskellige kategorier. Nogle værelser har udsigt over byen, andre over poolen og endnu andre har udsigt over poolen såvel som hotellets have.

Værelserne er smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder heriblandt satellit tv, gratis filmudvalg, telefon, minibar, kaffe/te-faciliteter, elektronisk værdiboks og hårtørrer. 

Desuden tilbyder hotellet en lang række faciliteter såsom restauranter, barer, fitnesscenter, skønhedssalon, limousineservice, cykeludlejning, swimmingpool, gratis internetadgang og gratis shuttlebus til og fra byen og stranden.
Læs mere her
Hotel Mercure Hoi An Royal Victoria Hoi An Beach Resort and Spa The Nam Hai Hotel
Se kort

Victoria Hoi An Beach Resort and Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Et skønt familievenligt førsteklasseresort beliggende med udsigt ud over den private strand og med nem adgang til Hoi An. Resortet er bygget op som en lille, traditionel vietnamesisk fiskerlandsby med små gader, vandbassiner og med lertagshuse – alt med til at skabe en afslappende og imødekommende atmosfære.

Alle 105 værelser har enten udsigt over havet eller floden, og er indrettet i japansk, klassisk fransk eller typisk vietnamesisk stil. De er alle udstyret med tv med internationale nyheds- og filmkanaler, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og aircondition. 

Desuden har hotellet restaurant, bar, en dejlig swimmingpool, børnepool, spa og massagecenter, tennisbane og fitnesscenter.
Læs mere her
Victoria Hoi An Beach Resort and Spa The Nam Hai Hotel
Se kort

The Nam Hai Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Nam Hai Hotel er en del af Four Seasons hotel kæden som emmer af kvalitet og luksus. Resortet er beliggende ved China Beach tæt på Hoi An by og med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne med masser af faciliteter og aktiviteter for store og små.

Her er flere swimmingpools og børnepool med liggestole og parasoller. Her er ligeledes et lækkert Spa & Wellness område samt flere barer og restauranter. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. Fx mindre sejlbåde, kanoer, fitnesscenter, tennis, badminton, basketball, bordtennis og pool. For de golf interesserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.   

The Nam Hai Hotel består af 100 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Villaerne er rummelige og smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige typer villaer uden pool og syv forskellige typer villaer med privat pool. Nogle har udsigt til stranden og havet mens andre har udsigt til haven.


Læs mere her

Ho Chi Minh City - 3 nætter

Sanouva Saigon Hotel Hotel Majestic
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sanouva Saigon Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Sanouva Saigon Hotel ligger i Saigons distrikt 1, tæt ved det berømte Ben Thanh marked og det ligeledes berømte vanddukketeater Golden Dragon Water Puppet Theatre. Du bor, med andre ord, meget centralt i byen i et område med forretninger og forskellige typer af spisesteder.

Hotellet har en restaurant hvor også den store morgenmadsbuffet serveres. Derudover findes her et fitnesscenter.

De 53 værelser er lyst indrettet med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

 
Læs mere her
Sanouva Saigon Hotel Hotel Majestic Caravelle Saigon
Se kort

Hotel Majestic

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Majestic Hotel slog første gang dørene op i 1925. Gennem årene har hotellet gennemgået flere forandringer og moderniseringer med respekt for bygningens historie og den franske kolonistil fra en svunden tid. Hotellet er centralt beliggende ved Saigon River med masser af butikker, restauranter og barer lige uden før døren, og i gåafstand til bl.a. Notre Dame Katedralen og Uafhængigheds Paladset.

Majestic Hotel byder på en hyggelig restaurant, café og tagterrasse med bar og flot udsigt ud over byen og floden. Her findes ligeledes et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, spaområde, fitnesscenter og et Casino.

De store værelser og suiter er, som resten af hotellet, indrettet i elegant fransk kolonistil med et strejf af østens mystik og moderne faciliteter. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Mulighed for værelser med balkon med udsigt over poolområdet, byen eller floden. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

 
Læs mere her
Hotel Majestic Caravelle Saigon
Se kort

Caravelle Saigon

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Et historisk hotel med en central beliggenheden tæt på Lam Son-pladsen.

Hotellet blev efter en større renovering genåbnet i 1998 med en ny skyskraber som tilbygning, men har stadig beholdt den gamle bygning, som især er kendt for ”Saigon Saigon” baren på 10. etage. 

Hotellet har flere gode restauranter, lounge, swimmingpool på 7. etage og et lækkert spa. Værelserne er smagfuldt indrettet alle med tv, internetadgang, telefon, aircondition, værdiboks, kaffe/te-faciliteter.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Vietnam

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Vietnam er +6 timer. Ved dansk sommertid +5 timer.

  Vaccinationer
  Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Vietnam, men visse anbefales. 
  Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold under 15 dage. Passet skal være gyldigt mindst 3 måneder fra indrejsedato og en gyldig returbillet for udrejse senest 15 dage fra indrejsedatoen skal kunne fremvises. For ophold på mere end 15 dage skal der søges visum. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Vietnam.

  Særlige forhold
  Der er 220 V. Enkelte steder er der 110 V. Medbring en adapter.

 • Under din rejse i Vietnam

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give drikkepenge i Vietnam. Der gives generelt drikkepenge på restauranter, hoteller, lokalguider og chauffører. Et passende beløb på ca. 10% af restaurantregningen og et par dollar til guiden efter en sightseeingtur. Visse restauranter har dog allerede drikkepenge inkluderet i prisen.

  Valuta
  Vietnams møntfod er vietnamesiske dong (VND). Du kan se den akutelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.