Storby- og badeferie i Vietnam

Vietnam - Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City

 • Cykeltaxi i Hanois gamle kvarterer 
 • Bådtur og udflugter i fiskerbyen Hoi An
 • Den smukke hvide sandstrand, Cua Dai
 • Millionbyen Saigon og Cu Chi-tunnellerne

Oplev det bedste, Vietnam har at byde på. Først et par dage i den travle og smukke hovedstad Hanoi efterfulgt af en uges badeferie i Hoi An, en smuk UNESCO-bevaringværdig by med en dejlig strand. Rejsen afsluttes med et par nætter i metropolen Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon).

Oplev Vietnams højdepunkter i skønne Hanoi, hæsblæsende Ho Chi Minh City og ikke mindst ved den skønne badestrand i Hoi An. I Hanoi kan du stifte bekendtskab med den store folkehelt og landsfader, Ho Chi Minh, eller begive dig med cykeltaxi ind i Hanois gamle kvarterer og udforske den historiske bydel. 

Rejsen kan også kombineres med et minikrydstogt i Halongbugtens uforglemmelige natur. Videre til den hyggelige fiskerby, Hoi An, hvor den står på afslapning og mulighed for bådtur eller andre spændende udflugter.

Rejsen slutter i den sydlige del af landet, hvor du udforsker millionbyen Saigon og kan opleve Cu Chi-tunnellerne eller storbyen bag på sædet af en rutineret scooterfører.  

Badeferien har du i Hoi An, som er nem at finde rundt i Gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller nyd en kop te i en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder du også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til meget favorable priser.

Du kan også leje cykel og tage en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger fem kilometer fra byen. Du kan selvfølglig også sejle derud med en af bådene fra byen. Cykler du, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælhuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan du nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Vietnam

Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City

13 nætter / 15 dage

fra kr. 11.375

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hanoi Hoi An

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Hanoi - 3 nætter

Anise Hotel Sunway Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Anise Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Et pænt lille hotel som ligger tæt på Hang Dau Parken ikke langt fra den gamle bydel. 

De 42 værelser er alle nyindrettet med aircondition, fladskærms TV (dog ikke Superior værelser), internetadgang, telefon, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og værdiboks. 

Hotellet har en dejlig restaurant på 11. etage, hvor du i ro og mag kan indtage din morgenmad, mens du nyder udsigten ud over Hanoi. Hotellet har en hyggelig bar samt lobby og fitnesscenter.
Læs mere her
Anise Hotel Sunway Hotel Sheraton Hanoi Hotel
Se kort

Sunway Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Et pænt førsteklassehotel som ligger i et stille kvarter tæt på den charmerende gamle franske bydel og ca. 10 min. gang fra Hoan Kiem søen.

Værelserne er pænt indrettet med aircondition, tv, telefon, internetadgang, minibar, hårtørrer og værdiboks. Desuden har hotellet restaurant, jazzbar, fitnesscenter og spa.
Læs mere her
Sunway Hotel Sheraton Hanoi Hotel Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi
Se kort

Sheraton Hanoi Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Et flot luksushotel med mange faciliteter og en smuk beliggenhed ved West Lake.

Værelserne er smukt indrettet i en blanding af vietnamesisk og fransk arkitektur, alle med aircondition, tv, filmkanaler, internetadgang, telefon, minibar samt deres unikke Sheraton Sweet Sleeper senge. 

Hotellet har to gode restauranter, en pub, en stor og imponerende lobby, flot udendørs swimmingpool, sauna, fitnesscenter samt tennisbaner. Der tilbydes gratis shuttleservice til Hanoi downtown.
Læs mere her
Sheraton Hanoi Hotel Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi
Se kort

Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Det bedste hotel i Hanoi, opført i 1901 i klassisk fransk kolonistil. Et ophold her er en oplevelse i sig selv.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed tæt ved byens operahus. Hotellet er delt op i to fløje - Metropole Wing og Opera Wing. Spørg på et værelse i den gamle fløj og få den fulde franske kolonitid helt ind under huden. Alle 265 værelser har aircondition, telefon, fladskærms TV, DVD, internetadgang, hårtørrer, minibar og værdiboks. 

Hotellet har to meget berømte restauranter - Le Beaulieu og Spice Garden. Desuden barer, roomservice, fitnesscenter, massage, sauna, swimmingpool og en hyggelig have. Et pragtfuldt og efterspurgt hotel
Læs mere her

Hoi An - 7 nætter

Thanh Binh Riverside Hotel Hotel Mercure Hoi An Royal
Billigste hotelmulighed
Se kort

Thanh Binh Riverside Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Thanh Binh Riverside er et dejligt hotel, der ligger tæt på centrum af Hoi An. Alle værelser er rummelige og godt indrettet. Af de 81 værelser af typen deluxe har nogle udsigt til poolen mens andre har ud over byen. Alle med aircondition, TV, mini bar, gratis Wi-Fi  samt kaffe/te-faciliteter.

Hotellet tilbyder flere faciliteter såsom en god restaurant, der er kendt for vietnamesiske specialiteter,  bar, konferenceværelse, spa og wellnessområde, swimmingpool med udsigt over floden og cykeludlejning.

Læs mere her
Thanh Binh Riverside Hotel Hotel Mercure Hoi An Royal Victoria Hoi An Beach Resort and Spa
Se kort

Hotel Mercure Hoi An Royal

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Et centralt beliggende hotel i gåafstand til Hoi Ans gamle bydel og med nem adgang til Cua Dai-stranden.

Hotellet har 100 værelser i 3 forskellige kategorier. Nogle værelser har udsigt over byen, andre over poolen og endnu andre har udsigt over poolen såvel som hotellets have.

Værelserne er smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder heriblandt satellit tv, gratis filmudvalg, telefon, minibar, kaffe/te-faciliteter, elektronisk værdiboks og hårtørrer. 

Desuden tilbyder hotellet en lang række faciliteter såsom restauranter, barer, fitnesscenter, skønhedssalon, limousineservice, cykeludlejning, swimmingpool, gratis internetadgang og gratis shuttlebus til og fra byen og stranden.
Læs mere her
Hotel Mercure Hoi An Royal Victoria Hoi An Beach Resort and Spa The Nam Hai Hotel
Se kort

Victoria Hoi An Beach Resort and Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Et skønt familievenligt førsteklasseresort beliggende med udsigt ud over den private strand og med nem adgang til Hoi An. Resortet er bygget op som en lille, traditionel vietnamesisk fiskerlandsby med små gader, vandbassiner og med lertagshuse – alt med til at skabe en afslappende og imødekommende atmosfære.

Alle 105 værelser har enten udsigt over havet eller floden, og er indrettet i japansk, klassisk fransk eller typisk vietnamesisk stil. De er alle udstyret med tv med internationale nyheds- og filmkanaler, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og aircondition. 

Desuden har hotellet restaurant, bar, en dejlig swimmingpool, børnepool, spa og massagecenter, tennisbane og fitnesscenter.
Læs mere her
Victoria Hoi An Beach Resort and Spa The Nam Hai Hotel
Se kort

The Nam Hai Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Et overdådigt luksusresort beliggende ved China Beach tæt på Hoi An. Resortet har 100 smukke villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Hver især har egen have og udsigt over det Sydkinesiske Hav samt de nærliggende Cham øer. Villaerne er rummelige og virkelig smukt indrettet.

Til rådighed for gæsterne er alle tænkelige moderne bekvemmeligheder, heriblandt fladskærms TV, trådløs internetadgang, minibar, espresso maskine, 
te-faciliteter og hårtørrer. 

Desuden tilbydes 24 timers roomservice. I pool villaerne bliver der kræset ekstra for gæsterne – de har egen butler, gratis vaskefaciliteter, gratis drikkevarer i villaen, morgenmad og limousinekørsel til områdets seværdigheder, resortet har desuden to restauranter, bar, spa, fitness, bibliotek, tennisbaner, badmintonbaner og flere swimmingpools. 

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne.
Læs mere her

Ho Chi Minh City - 3 nætter

Sanouva Saigon Hotel Hotel Majestic
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sanouva Saigon Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Sanouva Saigon Hotel ligger i Saigons distrikt 1, tæt ved det berømte Ben Thanh marked og det ligeledes berømte Golden Dragon Water Puppet Theatre. Du bor, med andre ord, meget centralt i byen i et område med forretninger og forskellige typer af spisesteder. 

Alle værelser er ikke-ryger værelser, og der er gratis WiFi samt kaffe- og tefaciliteter på værelserne. 

Det 3-stjernede boutique hotel har 53 værelser, alle moderne og lyst indrettet. Hotellet har en restaurant med en international buffet, og det er også her den store morgenmadsbuffet serveres.

Læs mere her
Sanouva Saigon Hotel Hotel Majestic Caravelle Saigon
Se kort

Hotel Majestic

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Et klassisk hotel fra 1925 som gennem årene er blevet renoveret og har fået tilbygninger. Hotellet har en særdeles god beliggenhed lige ved Saigon-floden, Dong Khoi gaden, Operahuset og Genforeningspladsen. 

Flotte værelser, alle med aircondition, telefon, tv, radio, minibar, hårtørrer og kaffe/te-faciliteter. 

Hotellet har en hyggelig restaurant, café, lounge med internetadgang, tagterrasse med bar og flot udsigt ud over byen, swimmingpool, spa og fitnesscenter.
Læs mere her
Hotel Majestic Caravelle Saigon
Se kort

Caravelle Saigon

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Et historisk hotel med en central beliggenheden tæt på Lam Son-pladsen.

Hotellet blev efter en større renovering genåbnet i 1998 med en ny skyskraber som tilbygning, men har stadig beholdt den gamle bygning, som især er kendt for ”Saigon Saigon” baren på 10. etage. 

Hotellet har flere gode restauranter, lounge, swimmingpool på 7. etage og et lækkert spa. Værelserne er smagfuldt indrettet alle med tv, internetadgang, telefon, aircondition, værdiboks, kaffe/te-faciliteter.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Vietnam

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Vietnam er +6 timer. Ved dansk sommertid +5 timer.

  Vaccinationer
  Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Vietnam, men visse anbefales. 
  Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold under 15 dage. Passet skal være gyldigt mindst 3 måneder fra indrejsedato og en gyldig returbillet for udrejse senest 15 dage fra indrejsedatoen skal kunne fremvises. For ophold på mere end 15 dage skal der søges visum. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Vietnam.

  Særlige forhold
  Der er 220 V. Enkelte steder er der 110 V. Medbring en adapter.

 • Under din rejse i Vietnam

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give drikkepenge i Vietnam. Der gives generelt drikkepenge på restauranter, hoteller, lokalguider og chauffører. Et passende beløb på ca. 10% af restaurantregningen og et par dollar til guiden efter en sightseeingtur. Visse restauranter har dog allerede drikkepenge inkluderet i prisen.

  Valuta
  Vietnams møntfod er vietnamesiske dong (VND). Du kan se den akutelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.