Storby, Mekong-deltaet og badeferie

Vietnam - Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Phu Quoc

 • Ho Chi Minh’s pulserende storbyliv
 • Mulighed for ”Saigon by Night” tur på Vespa
 • Lokalliv og flydende marked i Mekong-deltaet
 • Daseliv- og badeferie på Phu Quoc

Privat rundrejse hvor I oplever kontrasten mellem det travle og pulserende storbyliv i Ho Chi Minh City til lokallivet og flydende marked i det frodige Mekong-delta samt daselivet og palmestrande på tropeøen Phu Quoc.

Denne rejse indeholder nogle af Sydvietnams største højdepunkter. Storbyen Saigon, eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag, hvor I har tid til at gå på eventyr på egen hånd, eller tage med på en af vores spændende udflugter – fx en aftentur bag på en Vespa, til små caféer, barer og restauranter i områder, som turister nærmest ikke kender.

Eventyret fortsætter med sejlture, lokalliv og besøg på et farverigt flydende marked i det frodige Mekong-delta inden kursen sættes mod Phu Quocs hvide palmestrande. Her står den på daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd på Vietnams største tropeø.


Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MARVietnam

Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Phu Quoc

11 nætter / 14 dage

fra kr. 12.070

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Ho Chi Minh City Mekong Deltaet

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Ho Chi Minh City Mekong Deltaet Phu Quoc

Rejser til Mekong Deltaet

Besøger du den sydlige del af Vietnam, bør du besøge Mekong Deltaet med de 4.000 km lange floder, som udspringer i det tibetanske højland. De fleste turister når kun ud til byen My Tho, men er du eventyrlysten, bør du tage endnu længere ud og sejle på de mange kanaler og bifloder.
Læs mere
Mekong Deltaet Phu Quoc

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, men er endnu et forholdsvist ukendt feriemål. Den er dog så småt ved at blive populær - ikke mindst på grund af øens utallige, kridhvide strande, seværdigheder der pirrer sanserne og udflugtsmuligheder i smuk og utæmmet natur.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 5 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: ,

I Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet bor I på gode 3-stjernet hoteller, mens hotellet på Phu Quoc afhænger af det valgte.

 • Ho Chi Minh City Sanouva Hotel, Deluxe room
 • Can Tho Saigon Can Tho Hotel, Premium room
 • Phu Quoc Valgte hotel

Ønsker I at opgradere til 4-stjernet hoteller, er dette naturligvis også muligt - fx:

 • Ho Chi Minh City Eden Saigon Hotel, Deluxe room
 • Can Tho Saigon Victoria Can Tho Resort, Superior room
 • Phu Quoc Valgte hotel
Læs mere her

Phu Quoc - 6 nætter

Eden Resort Long Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Eden Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en perfekt beliggenhed et stenkast fra resortets private sandstrand på den maleriske ø, Phu Quoc, er Eden Resort en tropisk oase omgivet af et smukt og frodigt haveanlæg. Mindre end 5 km fra resortet finder du Long Beach og Dinh Cau Tempel.

Hotellets bungalows og værelser er luftige og rummelige, og udsigten fra de stilfuldt indrettede værelser kan nydes fra egen balkon til enten havet eller haven. Værelserne har aircondition, tv, telefon og gratis Wi-Fi. For ekstra forkælelse kan du vælge en bungalow, komplet med privat jacuzzi, trægulve og badekar.

Hotellet tilbyder massagebehandlinger og yogaundervisning og restauranterne serverer internationale retter og alt godt fra havet. Dagen kan også tilbringes på stranden med fuld afslapning eller vandsportsaktiviteter, såsom snorkling og kajaksejlads. Vend blikket mod solnedgangen i horisonten og mærk den friske havbrise, mens du indtager en cocktail fra poolbaren.

Læs mere her
Eden Resort Long Beach Resort La Veranda Resort
Se kort

Long Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Dette flotte resort byder på unik arkitektur og en ideel beliggenhed i gåafstand til kridhvide Long Beach, hvor afslapning er i højsædet. Besøg Dinh Cau Templet, som befinder sig mindre end 5 km væk eller bestig øens højeste bjerg, Mount Chua, som ligger 20 minutters kørsel fra hotellet. Her vil du opleve en fantastisk panoramaudsigt over Phu Quoc Island’s tropiske junglelandskab og nationalparken.

Long Beach Resort er opført som en traditionel vietnamesisk landsby, og der er mange smukke detaljer. Der tilbydes flere værelsestyper, men fællesnævneren er rummelighed og elegant luksus. Der er aircondition og gratis Wi-Fi på værelserne.

Trænger du til at få skuldrene helt ned, så forkæl dig selv med en luksuriøs og velgørende massage i Long Beach Spa. I restauranten kan der indtages mad fra fusionskøkkent og hjemmelavet øl. Personalet er behjælpelig med at arrangere sightseeing til f.eks. fiskerlandsbyer eller en af de mange peberplantager, der findes på øen.

Læs mere her
Long Beach Resort La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

La Veranda Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

La Veranda Resort er et smukt boutique-hotel med privat strand og omgivet af en frodig tropisk have. Med sine mange vandsportsaktiviteter – bl.a. dykning og fisketure -  spa og fantastiske havudsigt fra restaurant og swimmingpool og fra de store, åbne og luftige verandaer i fransk kolonistil, er dette ferieparadis ideelt til fejringer, familier og brudepar og til dem, som blot ønsker afslapning og forkælelse i omgivelser ud over det sædvanlige.

Resortet huser 70 elegant indrettede værelser og suiter med privat balkon og hav- eller haveudsigt og med faciliteter som gratis Wi-Fi, satellit-tv, DVD-afspiller, iPod docking station og minibar. Her kan du slappe af ved den indbydende pool og nyde en romantisk middag på stranden under stjernerne i stearinlysenes skær. Wellness i stor stil kan dyrkes i hotellets spa, og du kan komme i balance med Tai Chi- og Qi Qong-undervisning på stranden.

Læs mere her
La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Chen Sea Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk retreat for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. Phu Quoc internationale lufthavn er 30 minutters kørsel fra hotellet.

Resortets 36 villaer har privat og møbleret terrasse med udsigt over havet og er indrettet i flot minimalistisk design med et orientalsk ’touch’. Villaernes størrelse går fra 78 til 139 m2, og de unikke Jacuzzi Villaer er de oprindelige vietnamesiske træhuse, ’Hoi An’, der har gennemgået en restaurering. I alle villaer er der gratis Wi-Fi, aircondition, tv med internationale kanaler, dvd-afspiller, minibar og IDD telefonlinje. 

Hotellet tilbyder aktiviteter såsom windsurfing, kajak- og sejlture samt madlavningskurser, thai-chi- og meditationsundervisning. 

Det nærliggende PADI dykkercenter er arrangører af dykker- og snorklingture.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Ho Chi Minh City
Dag 2 - 3
Ho Chi Minh City
Dag 3 - 5
Ho Chi Minh City
Dag 5 - 6
Can Tho
Dag 6 - 7
Can Tho
Dag 7 - 8
Phu Quoc
Dag 8 - 13
Phu Quoc
Dag 13 - 14
Phu Quoc - København

Dag 1 - 2

København - Ho Chi Minh City

Afrejse fra København. Mellemlanding og flyskifte undervejs.
Læs mere

Dag 2 - 3

Ho Chi Minh City

Obs! M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam og transport til hotellet

I ankommer til storbyen Saigon – eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag.  Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Sydvietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet. Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. 

En af bydelene, Distrikt 1, hedder fortsat Saigon. I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC som den forkortes er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Efter indrejseformaliteterne bliver I mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre jer til hotellet. Normalt er check in ikke før kl. 14.00 så hvis værelset ikke er klar, kan I evt. starte med en halvdags byrundtur (ikke inkl.).


Læs mere

Dag 3 - 5

Ho Chi Minh City

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet er de næste par dage på egen hånd. Gå fx en tur ud i byens gader forbi operahuset, rådhuset, Notre Dame katedralen og det gamle posthus – alle er overdådige bygninger opført under den franske kolonitid. Derefter kan I evt. besøge det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam. I dag er det et museum og hedder ”Genforeningspaladset”. Det var her nordvietnameserne, den 30. april 1975, kørte gennem gitterporten, for sidenhen at afsætte Sydvietnams præsident. 

I har naturligvis også mulighed for at tilmelde jer en af vores spændende udflugter. Tag fx med på en guidet byrundtur eller en udflugt til de berømte Cu Chi tunneller.

Om aftenen er der naturligvis mulighed for at besøge nogle af byens mange gode, restauranter og spise steder, men har I lyst til en lidt anderledes oplevelse kan vi varmt anbefale, at I tager med på vores udflugt ”Det rigtige Saigon”. En skøn tur bag på en Vespa til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Første stop er ved en lokal café, hvor I ser ”verden gå forbi”, mens I nyder en drink og små appetizers, inden en skøn middag på en god, lokal restaurant. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar, som helt sikkert vil være et af turens højdepunkter, inden I vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.


Læs mere

Dag 5 - 6

Can Tho

Sejlture og lokalliv i Mekong-deltaet (M, F)

En Vietnam rejse som også går til den sydlige del af landet bør også inkludere en tur til Mekong-deltaet med den 4.000 km lange Mekong flod, som udspringer i det tibetanske højland. Det vietnamesiske navn for Mekong er "Cuu Long" hvilket betyder "De 9 drager". Navnet hentyder til deltaets hovedfloder, som deler sig i ni arme og hele området, der gennemskæres af utallige kanaler og små floder. 

I dag forlader I storbyen til fordel for det idylliske Mekong-delta hvor I de næste par dage skal udforske deltaet og bevæger jer væk fra hovedfærdselsårerne til de mindre kanaler og bifloder. Mekong-deltaet regnes for at være et af Vietnams mest frugtbare områder og omtales som Vietnams spisekammer. De gunstige jordforhold gør det muligt at høste ris 2-3 gange årligt og de steder, hvor der ikke er rismarker, dyrkes der uanede mængder af tropiske frugter og grøntsager, som siden sælges på de flydende markeder.

Fra Ho Chi Minh City kører I til Cai Be hvorfra sejlturen på Mekong-floden starter. I løbet af sejlturen oplever I hvordan de lokale dyrker ris, majs og grøntsager, og ser hvordan de bl.a. producere ris-popcorn, slik af kokosnødder osv. 

Efter en skøn frokost fortsætter I med sampanbåde gennem de små smalle kanaler med udsigt til det daglige liv langs floden. 

Hen på eftermiddagen deltaet kører I til hotellet i Can Tho.


Læs mere

Dag 6 - 7

Can Tho

Flydende marked og tid på egen hånd (M)

Tidligt om morgenen sejler I engang ud på Mekong-floden. Målet er det flydende marked ved Cai Rang. Hver morgen fyldes floden af skibe og både fyldt med farvestrålende frugter og grøntsager, der handles hen over rælingen. Og det er en fantastisk oplevelse at se de hundredvis af både og pramme, der på forunderlig vis formår at sno sig ind og ud mellem hinanden.

Tilbage på hotellet spiser I morgenmad hvorefter der er mulighed for, på egen hånd, at søge jeres helt eget eventyr. I kan også tage med på en lille cykeltur i deltaet, eller måske I har lyst til lidt selvforkælelse med en skøn Spa behandling.


Læs mere

Dag 7 - 8

Phu Quoc

Fly til tropeøen Phu Quoc (M)

Efter morgenmad kører I til lufthavnen i Can Tho. Herfra flyver I til tropeøen Phu Quoc som byder på lange, fredfyldte strande med turkisblåt hav og vajende palmer.
Ved ankomst til Phu Quoc bliver I kørt til jeres hotel, og efter check in er resten af opholdet på egen hånd.


Læs mere

Dag 8 - 13

Phu Quoc

Oplevelser på egen hånd, solbadning og daseferie (M)

Dagene på Vietnams største ø er afsat til egne oplevelser. Besøg nogle af øens lokal markeder, tag en tur u den frodige nationalpark. Tag en tur rundt på øen og oplev de små landsbyer og fiskersamfund, tag på dykker- eller snorkeltur, tag på bjerg- og vanfaldstrekking eller slap af på en af øens mange hvide sandstrande eller ved hotellets pool.


Læs mere

Dag 13 - 14

Phu Quoc - København

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenir, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Ønsker I at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

Dag 14 København

Ankomst til Danmark.


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Vietnam

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Vietnam er +6 timer. Ved dansk sommertid +5 timer.

  Vaccinationer
  Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Vietnam, men visse anbefales. 
  Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold under 15 dage. Passet skal være gyldigt mindst 3 måneder fra indrejsedato og en gyldig returbillet for udrejse senest 15 dage fra indrejsedatoen skal kunne fremvises. For ophold på mere end 15 dage skal der søges visum. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Vietnam.

  Særlige forhold
  Der er 220 V. Enkelte steder er der 110 V. Medbring en adapter.

 • Under din rejse i Vietnam

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give drikkepenge i Vietnam. Der gives generelt drikkepenge på restauranter, hoteller, lokalguider og chauffører. Et passende beløb på ca. 10% af restaurantregningen og et par dollar til guiden efter en sightseeingtur. Visse restauranter har dog allerede drikkepenge inkluderet i prisen.

  Valuta
  Vietnams møntfod er vietnamesiske dong (VND). Du kan se den akutelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.