La Veranda Resort

Vietnam - Phu Quoc

  • Smukt boutique-hotel med privatstrand
  • Omgivet af flot tropisk have
  • Hotellet tilbyder mange forskellige faciliteter samt vandsportsaktiviteter
  • Elegante værelser indrettet med moderne faciliteter, heriblandt gratis Wi-Fi
;

Smukt hotel som byder på flotte omgivelser, dejlig strand og meget mere

La Veranda Resort er et smukt boutique-hotel med privat strand og omgivet af en frodig tropisk have. Med sine mange vandsportsaktiviteter – bl.a. dykning og fisketure -  spa og fantastiske havudsigt fra restaurant og swimmingpool og fra de store, åbne og luftige verandaer i fransk kolonistil, er dette ferieparadis ideelt til fejringer, familier og brudepar og til dem, som blot ønsker afslapning og forkælelse i omgivelser ud over det sædvanlige.

Resortet huser 70 elegant indrettede værelser og suiter med privat balkon og hav- eller haveudsigt og med faciliteter som gratis Wi-Fi, satellit-tv, DVD-afspiller, iPod docking station og minibar. Her kan du slappe af ved den indbydende pool og nyde en romantisk middag på stranden under stjernerne i stearinlysenes skær. Wellness i stor stil kan dyrkes i hotellets spa, og du kan komme i balance med Tai Chi- og Qi Qong-undervisning på stranden.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Peter, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.