Chen Sea Resort & Spa

Vietnam - Phu Quoc

  • Smukt resort i flot arkitektur
  • God beliggenhed i en rolig bugt med privatstrand
  • Hyggelig og rolig atmosfære
  • Resortet tilbyder flere forskellige faciliteter samt aktiviteter
;

Flot hotel som byder på mange aktiviteter og faciliteter

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk retreat for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. Phu Quoc internationale lufthavn er 30 minutters kørsel fra hotellet.

Resortets 36 villaer har privat og møbleret terrasse med udsigt over havet og er indrettet i flot minimalistisk design med et orientalsk ’touch’. Villaernes størrelse går fra 78 til 139 m2, og de unikke Jacuzzi Villaer er de oprindelige vietnamesiske træhuse, ’Hoi An’, der har gennemgået en restaurering. I alle villaer er der gratis Wi-Fi, aircondition, tv med internationale kanaler, dvd-afspiller, minibar og IDD telefonlinje. 

Hotellet tilbyder aktiviteter såsom windsurfing, kajak- og sejlture samt madlavningskurser, thai-chi- og meditationsundervisning. 

Det nærliggende PADI dykkercenter er arrangører af dykker- og snorklingture.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Peter, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.