Afslappende ferie på Phuket til superpris - 10 nætter

Thailand - Phuket

 • Attraktive tilbud ved bestilling senest 4. september 2016
 • Store børnerabatter på udvalgte hoteller
 • Phuket med et stort udvalg af aktiviteter og udflugter
 • Mulighed for opgradering til business class til særpris

Fantastiske familietilbud til ferieøen Phuket med dejlige strande, shopping, gode restauranter og en bred vifte af udflugter og aktiviteter for hele familien. 

Et attraktivt tilbud på skøn badeferie, dog med meget begrænset plads omkring skolernes ferier.

Oplev et af Thailands mest populære rejsemål, ferieøen Phuket, der kendetegnes af dejlige strande, gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter og et stort udvalg af udflugter og aktiviteter. Phuket er helt sikkert et feriested med oplevelser for hele familien.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Thailand

Phuket

10 nætter / 12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Phuket

Rejser til Phuket

Thailands største ø byder på 16 lange, dejlige strande, der ligger som perler på en snor langs vestkysten. Sammen med det brede udvalg af restauranter, barer, butikker og nogle steder et livligt natteliv, gør Phuket til et særdeles populært rejsemål.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Phuket - 10 nætter

Rawai Palm Beach Resort Kata Palm Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Rawai Palm Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Rawai Palm Beach Resort er et indbydende og meget familievenligt resort beliggende på Phukets sydøstligste spids. Fra hotellet er der et par minutters gang til gode sea food restauranter langs Rawai stranden. Hotellet ligger et lille stykke fra badestranden Yanui, men hotellet shuttlebus bringer dig dertil på 5 minutter.

 

Det store åbne poolområde med tre swimmingpools og to swim-up barer snor sig gennem resortet. Til de yngste gæster er der en charmerende børnepool med sandstrand, børnesolstole og parasoller samt legeplads. Hotellet tilbyder flere restauranter, bar, motionsrum og WiFi.

 

De 198 værelser ligger i i 2- og 5-etagers bygninger langs poolområdet og alle værelser har udsigt mod poolen. Værelserne er lyse og rummelige (minimum 45 m2) med faciliteter som aircondition, værdiboks, mini køleskab, kaffe/te-faciliteter, telefon, tv, hårtørrer, fritstående badekar samt separat brusebad. Der tilbydes værelser med direkte adgang til poolområdet, og familieværelserne på 55 m2 med tekøkken og mikroovn har plads til 4 voksne.

Læs mere her
Rawai Palm Beach Resort Kata Palm Resort & Spa
Se kort

Kata Palm Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Det meget familievenlige Kata Palm Resort & Spa er populært og eftertragtet. Resortet ligger i Kata-området med butikker og restauranter, og der er ca. 400 meter/5 min. gang til den dejlige Kata-strand eller benyt hotellets gratis shuttlebus til/fra stranden.

Hotellets stil og atmosfære ”oser” af Thailand, og hotelområdet er frodigt beplantet med bl.a. palmer, orkidéer og hibiscus. Hotellets absolutte midtpunkt er det skønne poolområde med to herligt børnepools, mindre pool samt utraditionel swimmingpool, der som en lang kanal snor sig gennem resort-området. Hele resortet inklusive de 180 værelser er holdt i typisk thai stil med mørke træsorter, varme farver og megen brug af silke med ”guld”-tryk. Værelserne er indrettet med sans for detaljerne og tilbyder mange faciliteter og naturligvis balkon eller terrasse. Fra Deluxe Pool Access værelserne er der direkte adgang fra terrassen til swimmingpoolen.

På Kata Palm Resort & Spa tilbydes restaurant, café, bar, fitness rum, massage, spa, børneklub med sandkasse samt gratis internet og trådløs opkobling i receptionsområdet. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til Kata-stranden.
Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Peter, Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser