Bangkok, husbåd og Hua Hin

Thailand - Hua Hin, Bangkok

 • Pulserende Bangkoks mange ansigter
 • 3 overnatning på husbåd på "De Tusinde Øers Sø”
 • Smukke Khao Laem sø i et uberørt område nær grænsen til Myanmar
 • Turen med husbåd er en bæredygtig og unik oplevelse for både familier og par
 • Hua Hin med strandliv, shopping og restauranter

En rundrejse fyldt med unikke kultur- og naturoplevelser. Ferien starter med tre nætter i Bangkok efterfulgt af fire dages storslåede naturoplevelser med overnatning på en charmerende husbåd på "De Tusinde Øers Sø", Khao Laem i et uberørt område nær grænsen til Myanmar. Den sidste uge står på afslappende strandferie i Hua Hin.

Kombiner Bangkoks eksotiske storbyliv med enestående naturoplevelser på en husbåd på Khao Laem-søen efterfulgt af en dejlig badeferie i Hua Hin.

Nyd en rundrejse fyldt med unikke kultur- og naturoplevelser, som begynder med tre nætter i Bangkok, en dynamisk og fascinerende metropol, der må opleves. Se prangende pagoder og skinnende templer, spis måske på de små gadekøkkener, tag på sejltur på de smalle kanaler (klongerne), se de lokale dyrke morgenmotion i Lumpiniparken og gå på supershopping - det er blot et lille udpluk af, hvad du kan opleve i Bangkok.

Efter tre dage med storbyoplevelser går turen 350 km mod nordvest til Khao Laem-søen, hvor de næste fire dage tilbringes om bord på en charmerende husbåd. Her venter mindeværdige og autentiske oplevelse i et uberørt og naturskønt område nær grænsen til Myanmar for både familier og par. I de smukkeste naturomgivelser sejler husbåden forbi en flydende Mon-fiskerlandsby, du inviteres med på en 3-timers let trekkingtur i junglen med lokal guide, ser de lokale fiskere tømme deres net i de tidlige morgentimer og oplever livet i byen Sangkhlaburi med stærke etniske præg fra bl.a. Mon-, Karen og Lao-stammefolkene. Ind i mellem er der naturligvis god tid til at slappe af på husbåden, nyde roen og de idylliske omgivelser, sejle i kano, springe i vandet fra husbådens 'tårn' eller bare svømme i søen. Og når mørket sænker sig over søen lyser stjernerne krystalklart på himlen og når solen står op har du fra værelset udsigt til søen, junglen og en lokal fisker eller to. På hele turen serveres pragtfuld autentisk thai-mad tilberedt af bådens kok. En tur med ultimativ afslapning i et fuldstændigt uspoleret hjørne af Thailand - det fås ikke meget bedre.

Efter det uforglemmelige ophold på husbåden fortsætter rejsen i kystbyen, Hua Hin. Hua Hin er især kendt for sin afslappede atmosfære, den fem kilometer lange gyldne strand, en bred vifte af fantastiske golfbaner samt shopping og charmerende lokale markeder. Da badebyen også er et yndet feriested for Bangkoks indbyggere, hersker her en ægte thailandsk stemning og atmosfære.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Thailand

Hua Hin, Bangkok

13 nætter / 15 dage

fra kr. 12.020

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hua Hin Bangkok

Rejser til Hua Hin

Hua Hin har det hele. Det var Thailands første feriemål og har desuden altid været den thailandske komgefamilies foretrukne feriested.
Læs mere
Hua Hin Bangkok

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. Og hvorfor nøjes med en enkelt nat, når nu byen rummer eventyr nok til mange dages oplevelser? Bangkok står aldrig stille, og det er én lang sanseoplevelse at holde ferie i den kontrastfyldte hovedstad.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bangkok - 3 nætter

Narai Hotel Rembrandt Hotel & Towers
Billigste hotelmulighed
Se kort

Narai Hotel

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Narai ligger super centralt ved den travle Silom Road med restauranter, forretninger og underholdning lige udenfor døren. Der er kun få minutters gang til nærmeste Skytrain station, Chong Nonsi og 10 minutters kørsel til Lumpini parken. Her får du et populært og prisvenligt hotel af pæn standard med god beliggenhed i forhold til shopping og seværdigheder.

De 474 pæne værelser er pænt indrettede og har aircondition, tv, radio, køleskab, værdiboks, hårtørrer og gratis WiFi.

Hotellet tilbyder flere a la carte restauranter. Der er et pænt lille poolområde med poolbar på tagetagen samt fitness center. Lige ved siden af hotellet ligger et skønt spa, hvor du kan få afslappende behandlinger efter en travl dag i Bangkok. Narai er et populært og prisvenligt hotel.

Læs mere her
Narai Hotel Rembrandt Hotel & Towers Siam@Siam Design Hotel Bangkok
Se kort

Rembrandt Hotel & Towers

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et eftertragtet og populært hotel med gode restauranter og tagterrasse med solrigt poolområde. Ydermere en god beliggenhed blot 200 meter fra shoppinggaden Sukhumvit, og hotellets tuk-tur kører gerne gæsterne derop. De 407 lyseværelser har aircondition, telefon, tv m/filmkanal, internetstik, gratis WiFi, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, strygebræt og -jern samt hårtørrer.

Hotellet har fire restauranter, bar, kaffebar, 24-timers roomservice, massage, spa, dampbad, skønhedssalon, fitnesscenter, butik, internetcafe og åbent solrigt poolområde med poolbar.
Læs mere her
Rembrandt Hotel & Towers Siam@Siam Design Hotel Bangkok Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers
Se kort

Siam@Siam Design Hotel Bangkok

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Siam@Saim Design Hotel udmærker sig ved et enkelt og minimalistisk design med en succesfuld blanding af rå beton og en farveskala, der spænder fra neutrale jordnuancer til stærk orange. Desuden ligger hotellet fint og centralt i forhold til de store shopping centre med internationale brands ved Siam Square, det prisvenlige shopping center MBK samt Skytrain station og dermed let adgang til Bangkoks seværdigheder.

De 203 moderne og smagfulde værelser byder på mange faciliteter og store panoramavinduer, der giver masser af lys og udsigt til den travle by.Hotellets delige poolområde ligger på 16. etage og fra den unikke infinity-pool, kan du nyde udsigten til byens tage og det hektiske gadeliv.

Nyd et måltid i trendy @PH1, The Roof Gastro med et varieret menukort og fantastisk udsigt over byeneller @La Vue med et klassisk fransk køkken. Om aftenen anbefaler vi varmt en drink i The Roof Champagne & Wine Bar på 25. etage med 360 graders panoramaudsigt over byens skyline.  


Læs mere her
Siam@Siam Design Hotel Bangkok Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers Riva Surya
Se kort

Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et meget højt serviceniveau, mange faciliteter og en perfekt beliggenhed ved floden Chao Phraya gør et ophold her til en oplevelse. Alle 740 værelser har udsigt ud over floden og er udstyret med aircondition, telefon, tv m/filmkanal, internetstik, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer.

Hotellet har fire restauranter med inden- og udendørs servering, bar, kaffebar, 24-timers roomservice, poolbar, to swimmingpool, børnepool, spa- og helsecenter, jacuzzi, fitnesscenter, tennisbane, golf driving-bane, joggingsti, butikker og internetcafe. Et dejligt og meget populært hotel.
Læs mere her
Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers Riva Surya
Se kort

Riva Surya

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Med en charmerende  beliggenhed direkte ved den travle Chao Phraya flod og i gå-afstand til den livlige Khao San Road og flere historiske attraktioner er det dejlige boutique hotel, Riva Surya et godt bud på et charmerende design hotel og ’getaway’. Her bor du i hjertet af Bangkoks gamle bydel, og der er masser af restauranter i gå-afstand fra hotellet. Området  emmer af lokalt liv i små snævre gader, der indbyder til at blive udforsket.

Hotellet byder på 68 moderne værelser udsmykket med mange dekorative elementer, der giver et personligt præg. På værelserne findes aircondition, fladskærms-tv, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, iPod-dockingstation og gratis WiFi. Hvis du vil forkæle dig selv, så vælg et værelse med balkon og direkte udsigt over floden.

Fra såvel hotellets swimmingpool, restaurant og bar har du fin udsigt over floden og den travle og livlige bådtrafik her. Hotellets hyggelige restaurant, The Babble & Rum, serverer et udvalg af både thailandske og internationale retter i afslappede omgivelser, og baren byder på eksotiske cocktails og snacks. Desuden tilbydes fitnesscenter. Der afgår express både lige udenfor hotellet, og 10 minutters sejlads bringer dig ned ad floden til en skytrain station, som giver let adgang til alle områder af Bangkok.

Læs mere her

- 3 nætter

Overnatning på husbåd - Lake Safari

Overnatning på husbåd - Lake Safari

Beliggenhed: Thailand,

Lake Safari - 4 dage/3 nætter


Dag 1: Bangkok - Kanchanaburi (-, frokost, middag) 

Turen starter fra dit hotel i Bangkok. Efter godt et par timers kørsel gøres stop ved et par af Thailands historiske seværdigheder, bl.a. broen over floden Kwai. Her venter dig ligeledes en dejlig thai frokost med udsigt til broen. Den sidste del af køreturen er hurtigt overstået, og du er fremme ved Khao Laem søen ved 16-tiden Husbåden ligger i en hyggelig og fredfyldt lille fiskerlandsby, og herfra starter eventyret. Et væld af grønne øer er strøet med let hånd på søens overflade, deraf navnet De Tusinde Øers Sø. Resten af dagen er fri – til afslapning eller aktivitet. Spring i vandet fra husbåden, nyd solen og søens stilfærdige skønhed eller nap en lur i hængekøjen imens kokken tilbereder en dejlig middag. Brisen fra søen giver en behagelig temperatur. Middag og overnatning på husbåden. 

Dag 2: Landsby på pæle og Coconut Island (morgenmad, frokost, middag) 
Dagen står i afslapningens tegn. Efter morgenmaden sejles til en traditionel Mon fiskerlandsby bygget på pæle over søen. Herefter kan I nyde omgivelsernes skønhed i fulde drag, mens båden langsomt sejler forbi det smukke og uspolerede landskab. Efter frokost ombord sættes kursen mod Coconut Island, som er en af de få beboede øer i søen. De 7 personer i det lille samfund lever af kakaoproduktion og sjældne kokosnødder, som man har gjort gennem generationer. Du får naturligvis smagsprøver og et par friske kokosnødder med på båden. Efter en gåtur tværs over øen bliver du samlet op på den modsatte side. Båden gør stop ved nogle smukke lodrette klippeformationer i søen, inden der sejles videre til det ideelle stop for natten. 

Dag 3: Elefanter og rafting (morgenmad, frokost, middag) 

I dag er eventyret i centrum. Hvis du har lyst kan du starte dagen med en kajaktur til en grotte som er hjem for hundredvis af flagermus – og måske kan du spotte dem (denne tur kan ikke gennemføres ved høj vandstand i søen). Ellers kan du blive på husbåden og tilbringe et par timer med at svømme i søen og solbade. Efter frokosten sejler du i longtail-båd op ad en smal flod til en lille landsby beboet af Karen-folket. Her venter elefanter for at tage dig på en ridetur gennem det smukke landskab. Turen tilbage til Karen-landsbyen foregår på tømmerflåde. Du kan prøve selv at styre eller bare læne dig tilbage og nyde turen. I regntiden er denne del af turen for de eventyrlystne, da det kræver god balance at sejle på den brusende flod. Tilbage på båden kan du mindes dagens oplevelser, nyde synet af den smukke solnedgang over bjergene og iagttage de lokale, der sejler ud på søen for at sætte fiskenet op. I aftenens stilhed fornemmes stjernehimlen helt tæt på.  

Dag 4: Sangklaburi – Bangkok/Hua Hin (morgenmad,frokost, -) 

Nyd de sidste timer ombord mens der langsomt sejles nordpå. Husbåden lægger til i byen Sangklaburi, hvor etniske minoriteter som Karen, Mon, og Lao folk lever i harmoni med burmesere og thailændere. Fra husbåden spadserer du forbi byens livlige burmesiske marked med smykker, træskærerarbejder og billige kopicigaretter. Herefter venter bilen for at køre dig tilbage til Bangkok eller Hua Hin. På vej ud af Sangklaburi passeres Thailands længste træbro og derefter kan du læne dig tilbage og nyde den smukke udsigt med regnskov, knejsende bjergtoppe og panoramaudsigt til Khao Laem søen, som du lige har sejlet på. Forventet ankomst til Bangkok/Hua Hin først på aftenen. Læs mere her

Hua Hin - 7 nætter

Baan Talay Dao Resort Laksasubha Hua Hin
Billigste hotelmulighed
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.
Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Laksasubha Hua Hin Loligo Resort Hua Hin
Se kort

Laksasubha Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Laksasubha Hua Hiner et hyggeligt, familieejet resort med en super central beliggenhed direkte ved stranden i Hua Hin by med restauranter, barer og butikker lige uden for døren. De 16 toetages villaer i kolonistil ligger i en frodig tropisk have med swimmingpool og poolbar. Alle 40 værelser/suiter er store, lyse og indbydende, har stor balkon/terrasse med udsigt til haven, tv, dvd-afspiller, internetadgang og kaffe/te-faciliteter.

Hotellet har desuden dejlig spa, legerum for børn samt restaurant og bar med udsigt til stranden og havet. Laksasubha Hua Hin er perfekt for både par og familier – også store familier – her er værelser med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Læs mere her
Laksasubha Hua Hin Loligo Resort Hua Hin Hilton Hua Hin Resort & Spa
Se kort

Loligo Resort Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Loligo Resort er et hyggeligt lille boutique resort til en rigtig god pris. Her bor du i store, lyse værelser på min. 40 m2 med plads til 4-5 personer og faciliteter som f.eks. gratis internet, gratis vand og sodavand fra minibaren, kaffe/te faciliteter, stort fladskærms TV og møbleret altan.

Hotellet har swimmingpool med integreret jacuzzi , børnepool og bar og desuden tilbydes  restaurant, deli med bl.a. sandwich, salater, drikkevarer mv. til attraktive priser, 24-timers room service, fitness center, biblioteks lounge og spa. Desuden stiller hotellet cykler til rådighed for gæsterne under opholdet.

På Loligo Resort er du kun ca. 100 meter fra Hua Hins lange strand, dog skal du ned ad en lille sidevej for at komme til stranden. Gæster på Loligo får 10% rabat i restauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, som ligger lige ved siden af. 


Læs mere her
Loligo Resort Hua Hin Hilton Hua Hin Resort & Spa Anantara Hua Hin Resort
Se kort

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et attraktivt og populært resort med alle tænkelige faciliteter. Super central beliggenhed i Hua Hin by helt ned til stranden. De 296 værelser er store og smagfuldt indrettet i moderne thailandsk stil, alle med stor balkon og flot udsigt ud over havet og kysten, aircondition, telefon, tv m/film- og musikkanal, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og badekåber.

Hotellet har flere gode restauranter, barer, lounge samt 24-timers roomservice. Helt ud til stranden ligger et dejligt stort poolområde med vandrutsjebane, børnepool og poolbar. Der er desuden spa, skønhedssalon, fitnesscenter, jacuzzi, sauna, tennis- og squashbaner, butik, natklub samt børneklub.
Læs mere her
Hilton Hua Hin Resort & Spa Anantara Hua Hin Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Anantara Hua Hin Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Anantara Hua Hin Resort & Spa er et luksuriøst og smukt hotel med rolig beliggenhed i stor tropisk have direkte ved stranden lidt nord for Hua Hin by. Resortet er designet som en gammel thai-landsby, og her oser af charme og hygge. Haven udgør en grøn og blomsterrig oase med små vandløb og keramikfigurer langs stierne, og i laguneområdet , der er fuld af liljer, høres blide toner fra vinden i bambusrørene.

De 187 smukt indrettede værelser og bungalower er designet i gennemført thai-stil med bl.a. gulve og møbler i mørke træsorter og brug af lækker silke i smukke farver. Alle har som minimum aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer, te/kaffe-faciliteter, værdiboks og skøn møbleret terrasse/balkon med udsigt til enten have, poolområde eller strand. Hotellet tilbyder fem gode restauranter, flere barer, roomservice, to unikke og indbydende poolområder med børnepool, tennis, bordtennis, fitnesscenter, stemningsfuld spa, frisør, vandsportsfaciliteter, mountainbikes og butikker.
Læs mere her
Anantara Hua Hin Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Læs mere her
Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort
Se kort

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er et chik "adults only" boutique resort med blot 40 værelser beliggende direkte ved den 5 km lange strand, ca. 10 minutters kørsel syd for Hua Hin by. Et ideelt "gemmested" for voksne, som vil forkæles i romantiske omgivelser med afslappet atmosfære og udsøgt service. Bemærk at kun gæster over 18 år accepteres på hotellet.

Alle hotellets værelser er store og trendy indrettede og har naturligvis alle tænkelige og moderne faciliteter, f.eks. fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og skønt badeværelse med stort badekar. Du kan enten bo i 48 m2 stort Studio Pier Pool Access værelse med terrasse, hvorfra der er direkte adgang til den 120 meter lange swimmingpool, eller i 68 m2 stor Moon Deck Duplex Suite med solsenge på egen stor og ugeneret tagterrasse. 

I hotellets dejlige og populære restaurant, Let's Sea Hua Hin's Beach Restaurant, kan du indtage skønne måltider med smuk udsigt til stranden og havet. Nyd en drink i lobbybaren, Breeze Bar eller med udsigt over havet i Sand Lounge. Få energidepoterne opladet og bliv som født på ny med en blid og næsten mediterende massage i Gaia Spa's stemningsfulde og luksuriøse omgivelser. Har du behov for motion under opholdet, så tilbydes nyt Fitness Studio ligesom hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne.  

Tilkøb Z-Luxe Club
Tilkøb hotellets Z-Luxe Club pakke og få mange ekstra ydelser og fordele - kontakt os for mere information herom.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 4
Bangkok
Dag 4 - 6
Khao Laem
Dag 7 - 14
Hua Hin

Dag 1 - 4

Bangkok

Dag 1-4: Bangkok

Besøg byen, der aldrig står stille, og som er én lang sanseoplevelse med masser af spændende kontraster. Bangkok er et sandt shoppingparadis! Der findes ikke den ting, du ikke kan købe her; fra billige souvenirs til elektronikartikler, silke, briller, kunsthåndværk, lædervarer, møbler, fodtøj og designervarer. Siam Square er kendt som det mest populære shoppingområde, men på Silom Road og Sukhumvit Road finder du også flere shoppingcentre og gademarkeder.

Læs mere

Dag 4 - 6

Khao Laem

Dag 4-6: Lake Safari på en husbåd

En fantastisk sejltur i husbåd på De Tusinde Øers Sø - det fås ikke meget bedre! Her får du en fuldstændigt uspoleret og storslået naturoplevelse, og her er dømt total afslapning i de smukkeste omgivelser. Anbefales til både par og familier - børn elsker simpelthen turen! 

Du afhentes på dit hotel i Bangkok tidligt om morgenen, og undervejs til husbåden gøres stop i byen Kanchanaburi, hvor en dejlig thai-frokost venter ligesom der er også tid til et besøg ved den berømte 'bro over floden Kwai'. Ved 16-tiden er du fremme ved husbåden og nu venter afslappede dage i naturskønne omgivelser og med velsmagende autentiske thai-måltider. Du inviteres på en 3-timers let trekkingtur i junglen med en erfaren guide, besøger byen Sangkhlaburi med etniske stammefolk og ser Thailands længste træbro på over 850 meter. På husbåden kan du låne en kano og sejle en tur på søen, springe i vandet fra bådens 'tårn', bade i søen eller bare slappe af og nyde stilheden og de smukke omgivelser. Undervejs sejles forbi en flydende Mon-fiskerlandsby, og de morgenfriske kan opleve lokale fiskere tømme deres net for nattens fangst. På turens sidste dag forlades husbåden tidligt om morgenen, og på vej tilbage mod Bangkok gøres stop ved 'Hell Fire Pass' og museet, som fortæller en del af 2. verdenskrigs mørke historie.

Læs mere

Dag 7 - 14

Hua Hin

Dag 7-14: Hua Hin

Kongebyen Hua Hin er kendt for sin afslappede og autentiske thai-atmosfære. Byen byder på lange, gyldne strand, dejlige restauranter, mange shoppingmuligheder, et aktivt natteliv samt spændende lokale markeder.

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Peter, Natascha, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser