Ferie på populære Phuket

Thailand - Phuket

 • Tropiske temperaturer året rundt
 • Fantastiske strande og familievenlige omgivelser i Phuket 
 • Stort udvalg af udflugter og aktiviteter
 • Gode shoppingmuligheder

Ferieøen Phuket med sine fantastiske strande, shoppingmuligheder, gode restauranter og barer samt en bred vifte af udflugter er populær for hele familien. 

Oplev et af Thailands mest populære rejsemål, Phuket, der kendetegnes af fantastiske strande, gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter, livlige barer og et stort udvalg af udflugter i bus, til vands, i jeep, til fods eller under havets overflade. 

Her ligger de dejlige hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever tropiske temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden eller ved poolen med afslapning og tid til at nyde livet. Gå en tur langs stranden og mærk det bløde varme sand mellem tæerne, lyt til bølgeskvulp og nyd solnedgangen over en kølig drink. Phuket er en ferie-ø med oplevelser for alle. 


Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Thailand

Phuket

13 nætter / 15 dage

fra kr. 7.720

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Phuket

Rejser til Phuket

Thailands største ø byder på 16 lange, dejlige strande, der ligger som perler på en snor langs vestkysten. Sammen med det brede udvalg af restauranter, barer, butikker og nogle steder et livligt natteliv, gør Phuket til et særdeles populært rejsemål.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Phuket - 13 nætter

Rawai Palm Beach Resort Kata Palm Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Rawai Palm Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Rawai Palm Beach Resort er et indbydende og meget familievenligt resort beliggende på Phukets sydøstligste spids. Fra hotellet er der et par minutters gang til gode sea food restauranter langs Rawai stranden. Hotellet ligger et lille stykke fra badestranden Yanui, men hotellet shuttlebus bringer dig dertil på 5 minutter.

 

Det store åbne poolområde med tre swimmingpools og to swim-up barer snor sig gennem resortet. Til de yngste gæster er der en charmerende børnepool med sandstrand, børnesolstole og parasoller samt legeplads. Hotellet tilbyder flere restauranter, bar, motionsrum og WiFi.

 

De 198 værelser ligger i i 2- og 5-etagers bygninger langs poolområdet og alle værelser har udsigt mod poolen. Værelserne er lyse og rummelige (minimum 45 m2) med faciliteter som aircondition, værdiboks, mini køleskab, kaffe/te-faciliteter, telefon, tv, hårtørrer, fritstående badekar samt separat brusebad. Der tilbydes værelser med direkte adgang til poolområdet, og familieværelserne på 55 m2 med tekøkken og mikroovn har plads til 4 voksne.

Læs mere her
Rawai Palm Beach Resort Kata Palm Resort & Spa Centara Karon Resort
Se kort

Kata Palm Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Det meget familievenlige Kata Palm Resort & Spa er populært og eftertragtet. Resortet ligger i Kata-området med butikker og restauranter, og der er ca. 400 meter/5 min. gang til den dejlige Kata-strand eller benyt hotellets gratis shuttlebus til/fra stranden.

Hotellets stil og atmosfære ”oser” af Thailand, og hotelområdet er frodigt beplantet med bl.a. palmer, orkidéer og hibiscus. Hotellets absolutte midtpunkt er det skønne poolområde med to herligt børnepools, mindre pool samt utraditionel swimmingpool, der som en lang kanal snor sig gennem resort-området. Hele resortet inklusive de 180 værelser er holdt i typisk thai stil med mørke træsorter, varme farver og megen brug af silke med ”guld”-tryk. Værelserne er indrettet med sans for detaljerne og tilbyder mange faciliteter og naturligvis balkon eller terrasse. Fra Deluxe Pool Access værelserne er der direkte adgang fra terrassen til swimmingpoolen.

På Kata Palm Resort & Spa tilbydes restaurant, café, bar, fitness rum, massage, spa, børneklub med sandkasse samt gratis internet og trådløs opkobling i receptionsområdet. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til Kata-stranden.
Læs mere her
Kata Palm Resort & Spa Centara Karon Resort Centara Kata Resort
Se kort

Centara Karon Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Meget populært og dejligt førsteklassesresort ca. 300 meter fra Karon-stranden. Resortområdet er en stor oase med mange restauranter, barer og butikker kun få skridt fra hotellet, som er inddelt i 4 områder: Hovedbygningen "Terrace" har værelser med havudsigt, og de 3 øvrige "Tropicale", "Lagoon" og "Cabanas" ligger rundt om en stor, dejlig have bag hovedbygningen. I alt 316 smukke værelser i moderne thaistil med aircondition, tv, telefon, radio, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse.

Resortet har flere restauranter, barer og lounger. Desuden tre swimmingpool, tre børnepool, fitnesscenter, spa, skønhedssalon, sportscenter med bl.a. to tennisbaner, internethjørne og børneklub.

Læs mere her
Centara Karon Resort Centara Kata Resort Kata Beach Resort & Spa
Se kort

Centara Kata Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Rigtig dejligt turistklasseresort i en stor skyggefuld have, restauraner og shopping lige udenfor døren og ca. 300 meter til den dejlige Kata-strand. Resortet består af ni mindre 3-etages bygninger (uden elevator) med i alt 158 pæne værelser. De har aircondition, tv m/filmkanal, telefon, køleskab, elkedel, hårtørrer, værdiboks og terrasse/balkon. Desuden tekøkken i family-suiter. 

Der er restaurant, bar, roomservice, tre swimmingpool, vandrutsjebane, børnepool, poolbar, spa, massage, fitnesscenter, bordtennis, billard og internethjørne. Meget børnevenligt resort med børneklub, legeplads for de mindste og børnemenu. Gratis minibus til/fra stranden flere gange om dagen.

Læs mere her
Centara Kata Resort Kata Beach Resort & Spa Katathani Phuket Beach Resort
Se kort

Kata Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Et særdeles populært resort i dejlig tropisk have og med uovertruffen beliggenhed direkte ved den dejlige Kata-strand og med skøn udsigt over Kata-bugten og øen, Pu. Der er restauranter, barer og butikker lige uden for hotellet og kun 20 minutters køsel til Patrong by.

De 273 rummelige værelser er dekoreret i thai-stil og har alle aircondition, tv, radio, telefon, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt balkon. Hotellet har fire restauranter, coffeshop, tre barer, roomservice i tidsrummet kl. 06.00 - 23.00 samt stort, dejligt poolområde med to swimmingpools, børnepool og poolbar beliggende lige ud til stranden. Desuden tilbydes fitnesscenter, massage, skønhedssalon og spa.

Læs mere her
Kata Beach Resort & Spa Katathani Phuket Beach Resort Angsana Villas Resort Phuket
Se kort

Katathani Phuket Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Særdeles populært førsteklasseshotel beliggende i rolige omgivelser ved en 850 meter lang strand, en af Phukets bedste. Omkranset af en smuk have ligger hotellet som det eneste på Kata Noi-stranden i den sydlige del af Phuket. De 479 smagfuldt indrettet og rummelige værelser har aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og terrasse/balkon.

Hotellet har seks restauranter, coffeeshop, flere barer, 24-timers roomservice, store poolområder med tre swimmingpool, børnepool, poolbar, spa, sauna, massage, skønhedssalon, frisør, internetcafé, bibliotek, legeplads, tennisbaner, butik og skrædder. Fra superior- og deluxe-værelser i Bhuri Wing passeres en lille vej for at komme til stranden. Junior- og grand-suiter i Thani Wing har terrasse/balkon, der vender mod havet.
Læs mere her
Katathani Phuket Beach Resort Angsana Villas Resort Phuket The Surin
Se kort

Angsana Villas Resort Phuket

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Angsana Villas Resort Phuket (tidl. Outrigger Laguna Beach Resort) ligger direkte ved den kilometer lange Bangtao-strand. Hotellet er en del af det eksklusive Laguna-område med i alt 5 hoteller, shoppingarkade og fire sammenhængende laguner på i alt 16.000 m2. Området byder på mere end 30 forskellige lege- og sportsaktiviteter og 24 restauranter. 

Angsana Villas Resort Phuket tilbyder 252 rummelige værelser med aircondition, loftvifte, telefon, tv, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter og lille balkon/terrasse. Der er flere restauranter og barer, roomservice, helseklub, spa, tennis, bordtennis, vandsportsaktiviteter, dykkercenter, aktiviteter for teenagere, børneklub samt stort poolområde med tre swimmingpool, vandrutsjebane og jacuzzi. Laguna Phuket Golf Club ligger blot tre km fra hotellet.

Læs mere her
Angsana Villas Resort Phuket The Surin
Se kort

The Surin

Beliggenhed: Thailand, Phuket

The Surin er et eksklusivt, skønt bungalowresort, der tilbyder luksus i smukke, tropiske omgivelser. Unik og helt ugenert beliggenhed ved den 250 meter lange og smukke Pansea-strand lidt nord for Patong – en strand der af mange anses for at være en af de mest pittoreske på Phuket. Stranden er afgrænset af smukke klippeformationer med vajende palmer, og kun gæster fra The Surin og ét andet hotel har adgang dertil.

De 103 bungalower er eksklusivt og smagfuldt indrettet og tilbyder alle tænkelige faciliteter. Swimmingpoolen m/børnepool ligger direkte ved stranden, og i restauranten kan du nyde måltiderne, mens du har fødderne i det bløde sand. Desuden tilbydes bl.a. café ved stranden, bar med udsigt over bugten og til solnedgangen, dejlig spa og to tennisbaner. Der er omkring 30 min. kørsel til Patong, som har et stort udbud af shopping, restauranter og barer.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Peter, Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser