Rejser til Mae Hong Son

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - april

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Den fredfyldte lille by Mae Hong Son ligger ikke langt fra Myanmar, i  en smuk dal beskyttet af bjerge og jungle til alle sider. Mange af områdets indbyggere har burmesiske rødder, og det afspejles i befolkningens levevis og byens arkitektur.

Hvad kan man opleve

I området kan du besøge etniske bjergstammer, som er indvandrede fra Tibet, det sydlige Kina, Myanmar og Laos. Hvis du ønsker en aktiv ferie, så er trekking, elefantridning, riverrafting og sejlture på floderne i longtail båd eller på bambus-tømmerflåde blot nogle af de spændende aktiviteter, som du kan forlyste dig med i det storslåede område.
Læs mere

Vil du til Mae Hong Son?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.