Rejser til Koh Lanta

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - marts

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.

På din rejse til Koh Lanta kan du endnu opleve lokalbefolkningens enkle hverdagsliv og den uspolerede natur, imens  barer og natteliv begrænser sig til bestemte områder.

Perfekt til børnefamilier

Rejser til Koh Lanta er meget populær blandt børnefamilier, der vil på en badeferie med fredfyldt afslapning ved en blå lagune. Mod nordvest finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand. Længst mod  syd skifter kysten karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op imellem rå klippepartier. Trænger du til lidt afveksling på din ferie, så brug et par dage på at udforske øen. Lej eventuelt en taxi for en halv eller hel dag og kør ned til den gamle by, hvor du kan fornemme den kinesiske indflydelse og nyd de smukke udsigtsposter på din vej.

Udvalgte strande på Koh Lanta

Klong Dao Beach er en lang og bred strand i den nordlige ende af Koh Lanta tæt på byen Saladan med en del små butikker, markeder og lokale restauranter. Mange hoteller ligger ud til stranden, hvor der også er små butikker, dykkercentre, barer og restauranter. Sidst på dagen gør tidevandet, at stranden bliver smallere.
 
Phra Ae Beach i syd kaldes også for Long Beach på grund af de fire kilometer med hvidt sand. Langs stranden vokser pinjetræer og kokospalmer. Stranden er ofte ret øde, selv i højsæsonen. Barer, restauranter og hoteller ligger ret spredt. Gode snorkelmuligheder i den sydligste del af stranden.  

Ba Kan Tiang er en af de sydligste strande på Koh Lanta med en kilometer med hvidt sand. I baggrunden vokser regnskoven op ad skråningerne, og der er kun få hoteller og bungalows ved stranden. Ud for Ba Kan Tiang ligger nogle af Thailands bedste dykkersteder, som dog kun kan nås med båd. Shopping, restauranter og en 4-5 barer lige i nærheden.Læs mere