Haadson Resort, Khao Lak

Thailand - Khao Lak

  • Resort med stor charme og skøn atmosfære
  • Ligger ved Khao Laks længste strand, Bangsak
  • Absolut fred, ro og idyl i uberørt natur
  • Forkæl dig selv og bo i skøn villa eller luksustelt

Ønsker man en behagelig og rolig ferie ved dejlig strand og i skønne omgivelser - så er dette resort et perfekt valg

Haadson Resort er et resort med stor charme og skøn atmosfære – et sted hvor du kan nyde ferien og de smukke omgivelser i fred og ro. Resortet ligger ved den nordligste og længste strand i Khao Lak området, Bangsak-stranden, hvor du kan gå lange ture stort set uden at møde andre end lokale thaier. Vær dog opmærksom på, at man skal passere en lille vej for at komme til stranden, og her er naturligvis solsenge og liggestole til rådighed. De kun 39 værelser og villaer s ligger i en smuk have med tropisk vegetation og omkranset af vajende palmer. En en stille hjørne af resortet, der vender ud mod frodig, uberørt natur, ligger 10 luksuriøse telt-villaer - og et ophold her bringer dig tættere på naturn.

Alle værelser, villaer og luksus telt-villaer er charmerende indrettet, så vidt muligt med brug af naturmaterialer. De har aircondition, tv (dog ikke telt-villaerne), værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og privat terrasse/balkon. Telt-villaerne er på 42 m2 og har muret badeværelse og stor møbleret træterrasse med udsigt til den uberørte natur. Bemærk at der er lidt knap 5 minutters gang fra telt-villaerne til receptionen og stranden.

Resortet byder på hyggelig restaurant, lille bar, indbydende swimmingpool i haven, lille bibliotek og spa/sala med bl.a. thai-massage. Stedet er privatejet og de ansatte alle fra lokalområdet, og du mødes af venlige smil og stor hjælpsomhed. Der er kun ganske få lokale restauranter i området og cirka 15 min. kørsel til Khao Lak centrum. Hotellet hjælper gerne med udflugter til lands og til vands, f.eks. til Khao Sok nationalparken eller Similan øerne med fantastisk snorkling og dykning.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Lars, Natascha, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.