Orangutanger, storby og eksotiske Bali

Indonesien - Sumatra, Bali

 • Mødet med Sumatras orangutanger
 • ”Betor” tur til små landsbyer
 • Storbystemning i Singapore
 • Balis smukke natur og skønne strande

Tag hele familien med til storbyjungle, regnskov, orangutanger og skønne strande i storbyen Singapore, på Sumatra og eksotiske Bali

Unik rejse for store og små som starter med et par dage I en af Østens flotteste storbyer, Singapore som byder på masser at seværdigheder og aktiviteter for både børn og voksne.
Fra storbyjunglen flyver I til Sumatras regnskov hvor I vil stifte bekendtskab med landes enestående natur, komme helt tæt på den truede Sumatra Orangutang, have mulighed for at besøge små landsbyer og bade i floden lige uden for jeres lodge.

I forlader Sumatras regnskov og flyver til Gudernes Ø, Bali hvor den står på nogle skønne afslappende dage ved hotellet swimmingpool eller på stranden i Sanur. 


Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Indonesien

Sumatra, Bali

13 nætter / 15 dage

fra kr. 16.435

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Sumatra Bali

Rejser til Sumatra

Er du eventyrlysten med en smag for vild og utæmmet natur? Så skal Sumatra måske være målet for din næste rejse.
Læs mere
Sumatra Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Singapore - 2 nætter

Singapore stop-over hotel
Se kort

Singapore stop-over hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Mellemlander du i Singapore er en stop-over pakke en nem og god måde til at få nogle ekstra oplevelser med hjem i bagagen. Singapore stop-over pakken indeholder nemlig en blanding af hotelophold, lufthavnstransfer, rabat på udvalgte restauranter samt gratis adgang, eller rabatter, til en række af byens bedste og mest populære seværdigheder og aktiviteter.

Singapore stop-over kan købes af alle som flyer med Singapore Airlines, og som mellemlander i Singapore inden der flyves videre til næste destination. 

Nedenfor finder du en top 10-liste over nogle af de mest populære udflugter og aktiviteter, som er med i Singapore stop-over pakken. 

 • Lufthavnstransfer tur/retur
 • SIA Hop-on sightseeing bus
 • Gardens by the Bay
 • Jurong Bird Park
 • Universal Studios Singapore
 • Singapore Zoo
 • Night Safari
 • River Safari
 • Singapore Flyer
 • Singapore River Cruise

Derudover inkluderer stop-over pakken rabatter til de fleste af byens mange museer, flere butikker og shopping centre samt et bredt udvalg af restauranter.

Brochure med alle tilbud udleveres ved bestilling. 


Læs mere her

Sumatra - 2 nætter

Overnatning på Eco Lodge - Bukit Lawang

Overnatning på Eco Lodge - Bukit Lawang

Beliggenhed: Indonesien, Sumatra

Det siger næsten sig selv, at stedet her midt inde på øen i udkanten af den store regnskov ikke frembyder den høje hotelstandard. 

Hotellet er et såkaldt Eco Lodge, bestående at en række mindre bygninger, og er bevidst drevet efter miljøvenlige principper. Derfor er her meget begrænset med varmt vand – hvis der da er noget!

Værelserne er hyggeligt og enkelt indrettet, hvor hver seng er forsynet med myggenet. Vi har valgt dette hotel på baggrund af dets beliggenhed som en af de bedste i Bukit Lawang, og vi er af den overbevisning, at den manglende komfort klart opvejes af beliggenheden. 

Stedet har sin egen lille restaurant med et varieret menukort og god mad som kan nydes fra restaurantens terrasse med udsigt over floden. På den anden side af floden findes der også flere små lokale restauranter.

Læs mere her

Sanur - 9 nætter

Mercure Resort Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Mercure Resort Sanur, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Mercure Resort Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur Besakih Beach Resort, Sanur
Se kort

Respati Beach Hotel, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Respati Beach Hotel, Sanur Besakih Beach Resort, Sanur Griya Santrian, Sanur
Se kort

Besakih Beach Resort, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Familieejet resort der oser af charme og balinesisk gæstfrihed. Ligger perfekt midt i Sanur og med adgang til den smukke Sanur strand hvor den 5 km lange smalle strandpromenade løber, som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har et hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden.

Derudover findes her to restauranter og en bar, og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter.

De 79 værelser er fordelt i den flotte have i hovedbygningen, i bungalows eller i de charmerende Lumbung hytter (traditionelle balinesiske hytter). Alle værelser er indrettet i et miks af traditionel balinesisk stil blandet med et strejf af moderne faciliteter. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse eller balkon. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Besakih Beach Resort, Sanur Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur
Se kort

Griya Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

Puri Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

The Pavilions, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Dejlige private villaer, hvor du kan slappe af i tropiske og rolige omgivelser. Villaerne er beliggende centralt i Sanur tilbagetrukket fra hovedgaden og med ca. 5 minutters gang til nærmeste strand. 

Alle villaer har butlerservice der bl.a. inkludere, at morgenmaden laves og serveres i villaerne. Desuden findes her et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, restaurant, café- og bar, lille fitnesscenter og eget spa. 

Villaerne er af forskellig størrelse fra 1-2 soveværelser med egen privat indgang og tropisk have. 

Alle er smagfuldt indrettede med aircondition, minibar, lille køkken, satellit-tv, dvd- og cd afspiller, telefon, safetyboks samt privat solterrasse med solsenge. 

Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Garden Villaerne ligger ved den fælles swimmingpool, mens Pool Villaerne har egen privat swimmingpool. 

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Singapore
Dag 2 - 4
Singapore
Dag 4 - 6
Bukit Lawang
Dag 6 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - København

Dag 1 - 2

København - Singapore

Dag 1 Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Singapore.

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Læs mere

Dag 2 - 4

Singapore

Dag 2 Ankomst til Singapore og tid på egen hånd (M)

Tidligt om morgenen ankommer I til miniputstaten Singapore, og efter indrejseformaliteterne er der transport til hotellet, som er centralt beliggende, kun 15 minutters gang fra Boat Quay og Clarke Quay. Her er en hyggelig stemning med masser af restauranter, caféer og barer. Med lidt god vilje kan det sammenlignes med Nyhavn i København, blot større og med noget billigere mad og drikke.

Singapore er en kulturel smeltedigel, og trods den kraftige vækst har man mange steder formået at bevare tidligere tiders asiatiske charme. Byen er meget andet end et finansielt og handelsmæssigt centrum. Her er mange spændende museer, nationalparker og forlystelsesområder. På mindre end 50 år er byen gået fra at være en lille, søvnig kolonihavn i det britiske kolonirige til en moderne global landsby, og på mindre end 200 år er byen vokset fra 150 indbyggere i en lille landsby til lidt over 4 mio. indbyggere i en moderne metropol.

Efter check in, er de næste to dage til oplevelser op eventyr på egen hånd. Vi gør opmærksom på, at tjek in ikke kan garanteres før tidligst kl. 14:00, så benyt evt. tiden med en orienterende byrundtur.

Dag 3 Oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet er formiddagen til fri disposition og oplevelser på egen hånd. 

Tag fx en tur i byens fantastiske Botaniske Have, gå en tur gennem China Town, tag på en lille sejltur på Singapore River, tag på shopping på Orchard Road, gå en tur gennem China Town, nyd en god middag ved Merlion med udsigt til Sentosa og byens nye vartegn, hotellet Marina Bay Sands, besøg byens fantastisk Zoo og fuglepark, eller tag en tur til Sentosa Island som byder på Seaworld, Universal Studios, små sandstrande, segway ture og meget meget mere.


Læs mere

Dag 4 - 6

Bukit Lawang

Dag 4 Ankomst til Sumatra og transport til lodgen (M)

I forlader storbyjunglen til fordel for en mere grøn og frodig af slagsen – nemlig Sumatras tætte regnskov i den nordlige del øen.

Efter en kort flyvetur lander I, i Sumatras største by Medan og efter indrejseformaliteterne møder I jeres lokalguide for de næste par dage. Herefter sættes krusen mod den tætte regnskoven, for at en af få de oplevelser der er så unikke for Sumatra. I kører gennem spredte bysamfund, passerer store vandrige floder, kommer gennem store plantageområder, hvor det er oliepalmen, der præger landskabet. Lidt efter lidt bliver den utroligt artsrige regnskov, som Sumatra i høj grad består af, dog mere og mere dominerende. 

Gunung Leuser Natur Reserve, der ligger omkring 83 km vest for Medan, er et område på størrelse med Jylland i det indre Sumatra. Her findes et af verdens mest spændende naturreservater, Bohorok Centre. Her har Verdens Naturfonden og andre organisationer oprettet et center, hvor orangutangunger, der ulovligt har været holdt i fangenskab, oplæres til at kunne klare sig i naturen igen. Orangutangen er stærkt truet af udryddelse, især fordi dens naturlige levesteder forsvinder som en konsekvens af tømmerhugst og et ekspanderende landbrug. Orangutangcentret ligger i udkanten af en enorm jungle, der strækker sig nordpå langt ind i Aceh-provinsen. 

I dette vidunderlige område, der også kaldes Bukit Lawang, skal I bo to nætter på et hotel lige ud til junglen og en flod. 

Det siger næsten sig selv, at stedet her midt inde på øen i udkanten af den store regnskov ikke frembyder den høje hotelstandard. Hotellet er et såkaldt Eco Lodge, bestående at en række mindre bygninger, og er bevidst drevet efter miljøvenlige principper. Derfor er her meget begrænset med varmt vand – hvis der da er noget! Værelserne er hyggeligt og enkelt indrettet, hvor hver seng er forsynet med myggenet. Vi har valgt dette hotel på baggrund af dets beliggenhed som en af de bedste i Bukit Lawang, og vi er af den overbevisning, at den manglende komfort klart opvejes af beliggenheden. Stedet har sin egen lille restaurant med et varieret menukort og god mad som kan nydes fra restaurantens terrasse med udsigt over floden. På den anden side af floden findes der også flere små lokale restauranter.

Efter check in på lodgen er eftermiddagen til oplevelser på egen hånd. Kryds evt. floden og gå en tur gennem landsbyen. Ligeledes vil der være mulighed for at arrangere en lille ekstra vandretur i regnskoven.

Dag 5 Orangutanger, regnskovsoplevelser, vandretur og mulighed for "Betor tur" (M)

Dagens, og turens helt store oplevelse er at komme tæt på Sumatras orangutanger, så efter morgenmaden skal I på en vandretur i regnskoven. Jeres naturguide vil fortælle om regnskovens flora og fauna mens der holdes udkig efter de kære menneskeaber. Det er et uforglemmeligt syn, at se de kære dyr langsomt, og pludseligt, dukke frem af junglen. Særlig betagende er det, hvis der også ankommer en morgenfrisk hun med sine små unger om halsen. Der er store chancer for at se orangutanger, for hver dag holdes der øje med hvor de opholder sig i området, og hvor de bevæger sig hen, men da det er vilde dyr, som lever i det fri, gives der ingen garanti. Vandreturen tager ca. 3 timer og er ikke for gangbesværede, men alle – voksne som større børn – der er i alm. fysisk form kan deltage. 

Tilbage på lodgen er resten af dagen en kærkommen lejlighed til at opleve de fantastiske naturscener på egne vandreture – eller med naturguide – i området, at bade i den kølige flod, eller bare nyde en kølig drink og slappe af på hotellet med lydene af de mange tropiske dyr og floden som lydtæppe i baggrunden.

Det kan også anbefales at tage på en ”Betor tur”. En ”Betor” er en knallert med en slags sidevogn med plads til to. Så sæt jer til rette og tag på en tur rundt i området hvor I vil få mulighed for at møde lokalbefolkningen, se nogle at de små lokale produktionsvirksomheder der bl.a. producerer sukker, tofu og gummi, besøge et forsøgshavecenter, gå en tur i rismarkerne osv.  


Læs mere

Dag 6 - 14

Sanur

Dag 6 Ankomst til Bali og transport til hotellet (M)

I tager afsked med regnskoven og sætter kursen mod lufthavnen i Medan. Herfra flyver I til Bali. Der er mellemlanding og flyskifte undervejs.

Bali kaldes også ”Gudernes Ø”, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. Naturen på Bali er umådelig frodig. På hver en bakke eller bjergside ses terrasser beplantet med ris, palmer, bambus og regnskov. De mægtige bjerge er stadig aktive vulkaner, der nærer og gøder jorden, og det tropiske klima sørger for masser af vand. Smukt er det ord, der bedst beskriver sceneriet på Bali.

Ved ankomst til Bali møder I vores lokale repræsentant som vil sørge for at køre jer til hotellet i Sanur. Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter og butikker i Sanur.

Dag 7-14 Eventyr på egen hånd og mulighed for ekstra udflugter (M)

Oven på en begivenhedsrig rejse med mange spændende og nye indtryk, er de sidste dage af ferien på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange spa eller tag en tur til den mere livlige by Kuta. Nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, eller tag med på en af de ekstraudflugter som tilbydes. Mulighederne er mange og for enhver smag og pengepung.

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - København

Dag 15 Hjemrejse (M)

Det meste af dagen er afsat til, at man kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. 

Dag 16 Ankomst til Danmark

I lander i Københavns Lufthavn, og med sindet – og kufferten – fuld af minder kan I se tilbage på en begivenhedsrig rejse til Singapore, Sumatra og Bali.Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Singapore

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Singapore er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Singapore. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold under 3 måneder, men passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Singapore.

  Særlige forhold
  Der bruges 220 volt.

 • Under din rejse i Singapore

  Drikkepenge
  På større hoteller og restauranter lægges der 10% serviceafgift på regningen. Derudover er det ikke almindeligt at bruge drikkepenge i Singapore, og nogle steder er det ligefrem uønsket.

  Valuta
  Singapores møntfod er Singapore dollars (SGD) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

 • Før du rejser til Bali

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Indonesien er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Ved rejser på op til 4 uger anbefales det som et minimum at lade sig vaccinere mod difteri, stivkrampe (tetanus) og hepatitis A. Inden din rejse til Indonesien bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse i Indonesien. Du kan få turistvisum ved indrejse med 30 dages gyldighed ved fremvisning af gyldig returbillet. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Kontakt altid Indonesiens ambassade/konsulat, da reglerne for pas og visum kan ændre sig med kort varsel. 

  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Indonesien.

  Skatter
  Der betales udrejseskat på 150.000 IDR pr. person. Indenrigsrejser 40.000 IDR pr. person.

 • Under din rejse på Bali

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give lidt ekstra eller runde beløbet op på restauranter og hoteller, men ellers har indoneserne et afslappet forhold til drikkepenge. På større hoteller og restauranter tillægges der serviceafgift og skat.

  Mad og drikke
  Bali byder på verdensklasse gourmet oplevelser. På den lokale ”warung” finder du den eksotiske duft i luften som indbyder til kuriøse smagsoplevelser, men husk på at chili-peberen er en vigtig ingrediens i indonesisk madkultur. Nyd den smukke solnedgang fra stranden i Jimbaran, hvor du med tæerne i sandet kan spise friskfanget fisk. Kuta, Sanur, Seminyak og Ubud findes der mange gourmet restauranter, som byder på smagsoplevelser fra flere verdensdele. Det er billigt at gå ud og spise og drikke på Bali og det nærmeste spisested er aldrig langt væk. 
  Kulinariske oplevelser på Gili-øerne: Selvom Trawangan er en lille ø har den mange hyggelige restauranter og caféer, som byder på noget for enhver smag og pengepung. Fra sushi på Ryoshi til indisk på Persona eller fajitas på Tir Na Nog til ovnbagt pizza på Coral Beach. Friskfanget fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen med udsigt ud over havet. Kan det blive mere eksotisk? Har du mod på at smage på de lokale specialiteter, kan den lokale ”warung” anbefales. Prøv Kikinovi eller Green Café som ligger ved art marked. Det er både billigt og supergodt.

  Valuta
  Møntfoden i Indonesien hedder rupiah (IDR). Medbring valuta i US-dollars eller euro. Du kan anvende dit Visa eller MasterCard de fleste større steder. Valuta kan veksles i større banker og vekselboder, men der kan forekomme snyd i boderne. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på IDR.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Natascha, Inger, Lars, Peter, Mark, Amadeus, Jesper

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser