Malaysias højdepunkter og Langkawis palmestrande

Malaysia - Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang, Langkawi

 • Kuala Lumpur pulserende liv og seværdigheder
 • Camerons Highlands smukke natur
 • Georgetowns gamle bydel på Penang
 • Langkawis smukke palmestrande

Tag til Malacca-halvøen og oplev en verden af fantastiske oplevelser med et skattekammer af kulturelle seværdigheder, gammel kolonihistorie, tropisk regnskov, grønklædte bjerge, hvide sandstrande, farverige koralrev og en mangfoldig befolkning

Dette malaysiske eventyr starter i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur, hvor den står på oplevelser på egen hånd. Derudover vil der også være mulighed for at tage med på en heldagstur til den historiske by Malacca ved Malaysias vestkyst. 

Fra lavlandets tropiske varme kører I til det kølige højland, Cameron Highland, der byder på en enestående natur med smukke grønne te-plantager, der bugter sig i de bølgende bakker og ”Five O’clock Tea” i bedste engelske stil.  Tilbage i lavlandet og varmen besøger I øen Penang, hvor pælehusene, Little India og China Town i Georgetowns smalle gader og stræder helt sikkert vil være højdepunktet. 

Efter rundrejsen fordøjer I de mange nye og spændende indtryk under palmerne på tropeøen Langkawi, hvor der er mulighed for afslapning, solbadning og flere udflugter.

Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN

Malaysia

Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang, Langkawi

13 nætter / 16 dage

fra kr. 14.650

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kuala Lumpur Cameron Highlands

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Cameron Highlands Penang

Rejser til Cameron Highlands

Smukke og frodige Cameron Highlands ligger ca. 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur oppe i højlandet. Vi kan varmt anbefale at bruge et par dage på dette lille fristed, hvor klimaet er køligt og behageligt i forhold til det ellers så varme Malaysia, og som byder på grønne bjerge, rislende floder, te-, frugt-, grøntsags- og blomsterplantager.
Læs mere
Cameron Highlands Penang Langkawi

Rejser til Penang

På en rejse til Penang oplever du et charmerende miks af nyt og gammelt, en fascinerende fusion af øst og vest.
Læs mere
Penang Langkawi

Rejser til Langkawi

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 13 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: ,

På rundrejsen Malaysias højdepunkter & Langkawis palmestrande bor I på gode hoteller. Der er naturligvis mulighed for at opgradere til bedre hoteller, mod en merpris, hvis dette ønskes.

 • Kuala Lumpur Swiss Garden Hotel - Deluxe room
 • Cameron Highland Strawberry Park Resort - Studio room
 • Penang Bayview Hotel Georgetown - Superior room
 • Langkawi Holiday Villa Langkawi - Superior room
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2 - 5
Kuala Lumpur
Dag 5 - 7
Cameron Highland
Dag 7 - 9
Georgetown
Dag 9 - 15
Langkawi
Dag 15 - 16
Hjemrejse

Dag 2 - 5

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Dag 1 Danmark – Malaysia

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

Dag 2 Kuala Lumpur

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. Store forekomster af tin skabte i midten af 1800-tallet grundlaget for det velordnede økonomiske samfund, der præger Malaysia i dag. Tusinder af eventyrere strømmede hertil. Nogle var heldige og skabte formuer til fornyet investering, og et blomstrende handelsliv udviklede sig. Det var også i disse ”pionertider”, at landets nuværende etniske sammensætning blev skabt. Malaysierne side om side med kinesere, indere og europæere. KL som byen populært kaldes er en pulserende millionby, en inspirerende blanding af det ferske, pæne Singapore og det hektiske, kaotiske Bangkok. Men på en positiv måde er det lykkedes at forene det britiske ”colonial style”, ”China Town” og ”Little India” med de moderne skyskrabere i glas og stål, så alle stilarter og kulturer går op i en højere enhed. En by der skal ses, føles, smages og opleves. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost så for ligesom at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugt ikke inkl.).

Dag 3 Kuala Lumpur (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugt ikke inkl.)

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 

Dag 4 Kuala Lumpur (M)

Endnu en dag til egne oplevelser i eller udenfor storbyen.
Tage evt. en heldagsudflugt til den gamle handelsby Malacca ca. 130 kilometer syd for hovedstaden. Turen anbefales ikke til gangbesværede. 
Sultanatet Malacca blev grundlagt i 1403 og var dengang et af de største og mægtigste riger og havne i Sydøstasien, hvor skiftende kolonimagter kontrollerede handlen med bl.a. silke og krydderier. Byen er beliggende ud til det trafikerede Malacca-stræde, som blev grundlagt af portugiserne, overtaget af hollænderne og siden af briterne, og den rige kulturarv er stadig synlig den dag i dag i et synligt miks af arkitektoniske stilarter. Malacca er også fødested for ”Babas” – et miks af kinesisk og malaysisk kultur, der er helt sin egen. 

Det er måske svært at forestille sig livet i den middelalderlige fæstning, som byen var for flere hundrede år siden, men når I går gennem de snævre gader, hvor I bl.a. besøger Cheng Hoon Teng templet, det ældste kinesiske tempel i Malaysia, det hollandske ”Stadhuys” og går gennem ruinerne af St Pauls Church, hvor den spanske jesuit missionær St Francis Xavier engang blev begravet, begynder Malaccas historie måske at falde på plads. Malacca er i øvrigt på UNESCOS liste over bevaringsværdige byer.
Frokosten nyder I på en af byens lokale restauranter inden der returneres til hotellet i Kuala.

Læs mere

Dag 5 - 7

Cameron Highland

Dag 5 Cameron Highland (M)

I forlader den hektiske storby, og sætter kursen mod nord til mere fredfyldte og idylliske omgivelser i Cameron Highland. Den britiske ”bjergstation” Cameron Highland er opkaldt efter William Cameron, der i 1885 skulle kortlægge det centrale højland og bjergene i regnskoven. Han fandt her et behageligt klima, hvor der ikke var fugtigt og varmt som nede i lavlandet, og stedet blev hurtigt populært blandt briterne, der var udstationeret i Malaysia for at arbejde i kolonimagtens tjeneste. Veje blev anlagt, huse bygget, klassiske, engelske haver anlagt, og plantager med te og grøntsager blev skabt. 

Sidenhen har det smukke, frodige og grønne område tiltrukket velhavende, primært engelske, plantageejere og andre magtfulde familier, som tydeligt har sat deres præg på byggestilen og traditioner.
Vejen hertil går ad snoede veje, og specielt den sidste times tid byder på en smuk natur med udsigtspunkter ud over det spektakulære landskab.  
Undervejs kan det anbefales at besøge de mere end 120 millioner år gamle Batu Caves, der i århundreder var skjult af regnskoven og kun kendt af de regnskovsfolk, som levede i nærheden. I 1878 blev grotterne ”opdaget” af en amerikansk naturhistoriker, som var på jagtekspedition og har siden været et populært udflugtsmål for især hinduistiske pilgrimme (udflugt ikke inkl.). 

Cameron Highland ligger i ca. 1.500 meters højde, og det meste af tiden ligger temperaturen på omkring 20 grader, men kan i perioder godt falde til omkring 12-15 grader, så vi anbefaler, at der medbringes en varm trøje eller jakke.

Dag 6 Cameron Highland (M)

Dagen igennem har I mulighed for at tage på udflugt i det smukke landskab – enten på egen hånd eller på en af vores spændende udflugter.

Tag fx på en mountainbike tur hvor I vil opleve landområderne, teplantager og det smukke frodige højland. Udflugten inkluderer ligeledes en tepause og en tur med 4-hjulstrækker til områdets højeste bjerg og grønne mosskove.
Eller hvad med en tur med chauffør gennem det smukke landskab med marker med blomster, grøntsager og jordbær, der hver dag plukkes og sendes ned til markederne i KL. I besøger en te-plantage og bliver indviet i te-dyrkningens mysterier, besøger nogle af området landbrug, tager på det lokale marked og dvæler lidt ved de charmerende huse bygget i engelsk stil med flotte blomsterhaver. Et stykke engelsk historie som kun findes på disse kanter. 

Efter en skøn udflugt vender I tilbage til hotellet, hvor der er mulighed at nyde en kop ”Five O`clock Tea” med nybagte scones med flødeskum og syltetøj.

Om aftenen er der mulighed for at tage med på en aftentur til mosskoven hvor I, ”bevæbnet” med lommelygte går på udkig efter nogle af skovens dyr som frøer, fugle, insekter, slanger og pattedyr (dagens udflugter er ikke inkl.).

Læs mere

Dag 7 - 9

Georgetown

Dag 7 Georgetown (M)

Efter morgenmaden forlader I hotellet og de grønne te-plantager. Det første stykke snegler vi os ned af ad de snoede bjergveje, men inden længe er vi igen nede i lavlandet, hvor kursen sættes mod Georgetown på Malaysias største ø Penang.

Georgetown er en gammel historisk by, der er opkaldt efter King George III af Storbritannien og var sammen med Malacca i syd en strategisk vigtig mellemstation for de europæiske købmænd på deres sejlruter fra Madras i Indien til Canton i Kina. I dag er det et af de mest farverige multietniske samfund i hele Asien, hvor muslimske malajer, hinduistiske indere og buddhistiske kinesere lever i fred og fordragelighed. Byen domineres dog af kineserne, og i bybilledet finder man også masser af skilte med kinesiske skrifttegn.

Ved ankomst til Penang kører vi direkte til hotellet og efter check-in er resten af dagen til fri disposition.
Tag fx på en aften spadseretur i den gamle bydel. Rundt om hvert et gadehjørne venter en spændende kulturel og religiøs historie, og en tur gennem de små gader og stræder i Little India og China Town er nærmest en tur, som minder om en lille rejse gennem Kina og Indien. Her er smukke gamle bygninger, eksotiske butikker, spåkoner, madboder og Bollywood-musik, der reflekterer den farverige arv fra byens mange kulturer. 

Dag 8 Georgetown (M)

Dagen er til oplevelser og eventyr på egen hånd men ønsker I en guidet tur er der bl.a. mulighed for at tage med på en lille byrundtur. 

Første stop er ved Chew Jetty eller ”She Chew Kew” den største havnefront med huse på pæle, der blev skabt af kinesiske immigranter i midten af det 19. århundrede. Pælelandsbyerne er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Herfra videre til det imponerende gamle kinesiske handelshus Khoo Kongsi og Little India (udflugt er ikke inkl.).
Eller hvad med en cykeltur, en tur til Penang Hill eller en dag på kokkeskole. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Læs mere

Dag 9 - 15

Langkawi

Dag 9 Langkawi (M)

I forlader de historiske omgivelser og sætter kursen mod tropeøen Langkawi, og I fornemmer straks forskellen mellem det hektiske liv på Penang og den afslappede atmos¬fære på Malaysias nordligste ø, Langkawi. Ved ankomst til Langkawi kører I direkte til hotellet og efter check-in er resten af opholdet til oplevelser på egen hånd.

Langkawi ligger i Andamanhavet i det nordlige Malaysia ca. 30 kilometer fra det malaysiske fastland. Langkawi-øgruppen består ved højvande af 99 øer og ved lavvande af 104 øer. Øerne er en del af den malaysiske delstat Kedah og ligger nær den thailandske kyst. Den største af øerne er Pulau Langkawi (pulau betyder ø) med omkring 45.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba. For mange år siden var Langkawi et berygtet tilholdssted for pirater, men med sine flotte sandstrande, azurblå vand, dramatiske klippeformationer, små landsbyer og tropiske regnskove er øen nu et ferieparadis, der siden 1987 er udviklet til at være en af Malaysias største turistdestinationer. 

Dag 10-14 Langkawi (M)

Oven på en begivenhedsrig rejse på Malacca-halvøen er resten af ferien til afslapning under palmerne eller I kan tage på nogle af vores spændende udflugter.

Læs mere

Dag 15 - 16

Hjemrejse

Dag 15 Malaysia – Danmark

Det meste af dagen er afsat til, at man kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. 

Dag 16 Danmark

I lander i Københavns Lufthavn, og med sindet – og kufferten – fuld af minder kan I se tilbage på en begivenhedsrig rejse til Malaysia 


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Malaysia

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Malaysia er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod leverbetændelse samt stivkrampe anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Er opholdet i Malaysia under 3 måneders varighed, kræves der ikke visum for danske statsborgere. Bemærk at passet skal være gyldigt i 6 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Malaysia.

  Særlige forhold
  Der bruges 220-240 volt.


 • Under din rejse i Malaysia

  Drikkepenge
  Det er ikke almindeligt at give drikkepenge, restauranter opkræver ofte selv et gebyr på 10%.

  Valuta
  Malaysias møntfod er ringgit (MYR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.