D'Coconut Lagoon

Malaysia - Lang Tengah Island

  • Lille hyggeligt hotel omgivet af flot natur
  • Flotte værelser med moderne faciliteter
  • Hotellet har to restaurant som tilbyder en bred variation af retter
  • Dejlig beliggenhed

Et dejligt hotel som byder på flot natur og skøn indretning

Et charmerende lille hotel beliggende ved lagune direkte ud til den smukke hvide sandstrand og med skovbeklædte bjerge der rejser sig bag hotellet. Drømmer du om en paradis ø med øde strande du kan nyde for dig selv, er Lang Tengah Island et godt valg. Hotellet er delt op i en East og West Wing og har totalt 45 værelser som er holdt i lyse farver og med brug af flere træmaterialer. Alle er pænt indrettede med enkelte faciliteter så som aircondition og varmt vand. Værelseskategorierne Cabana, Executive Deluxe, Deluxe Family og Superior har desuden kaffe/te-faciliteter samt køleskab. 

Hotellet har to dejlige restauranter en i vest som kulinarisk serverer internationale retter og en i øst som klarer de traditionelle malaysiske retter. Der går en hyggelig lille sti mellem de to restauranter som naturligvis ligger mellem kokospalmer, regnskov og med udsigt til den smukke turkisfarvede lagune. Desuden er der to swimmingpools, PADI-dykkercenter, snorkling, jungletrekking og kajaksejlads.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.